Partizan se pojačava sa još dva ofanzivca, dvojica blizu odlaska!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 18.01.2019.
22:09
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Dva pojačanja stižu još u Partizan u ovom prelaznom roku.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Partizan je doveo Musu Ndžaja, fudbalera koji je prvi deo ove sezone igrao u norveškom Stabeku i biće u Beleku na pripremama sa crno-belima.

"Novosti" danas pišu da će Partizan biti dodatno pojačan za još dvojicu fudbalera.

Imena dvojice igrača se i dalje drže u tajnosti, poznato je samo da se radi o ofanzivnim vezistima.

Ostala pojačanja zavisiće od odlazaka, najbliži su Saša Zdjelar i Svetozar Marković za koje Partizan ima ponude u ovom trenutku koje se teško odbijaju.

Od Ivana Obradovića nema ništa jer je levi bek ostao u Belgiji gde će se nametati novom treneru, a ono što treba napomenuti jeste povratak u redove crno-belih dvojice mladih igrača koji su prvi deo sezone igrali na pozajmicama.

Radi se o Strahinji Bošnjaku (19, štoper) koji je igrao za Zemun u prvom delu sezone, kao i o Strahinji Jovanoviću (19, napadač) koji je prvi deo sezone igrao u Proleteru iz Novog Sada.

Obojica će pokušati da se nametnu Zoranu Mirkoviću tokom zimskih priprema, a opširnije o tome ste mogli da čitate OVDE.

Ekipa Partizana putuje u Tursku u petak, 26. januara.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Saturday, 19.01.2019
19:16

Zna se šta je uslov svih uslova za bilo kakav početak potpune rekonstrukcije prvo kluba, a onda i tima - odlazak trojanaca. Igrači čiji se dolasci pominju su uglavnom u kategoriji popunjavanja spiska, mada, ne znam zbog čega se spisak ne bi popunjavao talentovanim omladincima? Npr. Bošnjak, koji je šansu dobio kad i Marković, ali je ovaj drugi iskoristio, sad, ako dođe, imaće konkurenciju Miletića, Markovića (ako ne ode), Valijentea, Ostojića, Balaža, Pavlovića. Koliko nam je ukupno potrebno igrača za dve pozicije stopera? Valjda maksimum 5? Okej, ako ode Marković i Ostojić... Što se napadača tiče - pominjanje Georgijevića, igrača koga nema nigde na mapi, a bio je interesantan kao petnaestogodišnjak? Zvezda je uzela iz lige dva najzanimljivija igrača, iz Kruševca - Vulić i Vukanović (valjda se trio V plaši konkurencije?). Godinama sam ovde pisao o Danijelu Aleksiću (sad je izgleda preskup) i Zličiću, on je dostižan. U omladincima ima još nekoliko izuzetnih, školovanih u Partizanu, a već ste im razbili tim i teško da će da se plasiraju u LŠ.

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Saturday, 19.01.2019
10:21

A zamena za Zdjelara? Ali tu je Scekic I igracina Kosovic, Oce, nece,mora Batica njih da forsira zbog Tumbe, E zato Batica nikad I nece biti dobar trener!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 19.01.2019
08:46

Jeste li sigurni za ovo? Neki navode da se ipak radi o centralnom veznom i centarforu.

avatar
Колатерална Штета
Saturday, 19.01.2019
02:15

Ne znam šta ovi sad pokušavaju, ali i dalje jako loše rade svoj posao. Levi bek je po meni bezveze bilo i pokušavati dovesti Obradovića, imamo u Čuki naše dete, ubedljivo najbolji levi bek u ligi, posle Kolarova najbolji srpski levi bek, ali problem je izgleda što ne igra za CZ ili eventualno za Partizan, a bio bi jeftiniji od Obradovica, plus što bi njegovom prodajom za 2 sezone mogli lepo da zaradimo, naravno mislim na Bogosavca, dečko je i brži i agresivniji i agilniji od Obradovića, a verovatno bi ga morali dobro platiti Čuki, ali tu postoji razlika u plati koju bi tražio Bogosavac i koju bi tražio Obradović. Na zadnjem veznom smo ionako tanki, a ako ode Zdjelar, ostaju olupine. Treba nam još jedan špic, ja bih probao da dovedem Šaponjića na pozajmicu. Tošića bih pustio da ide i za džabe ako ima neku ponudu, gotivim ga, ali ima preveliku platu za ono što pokazuje na terenu. Desni bek nam je takođe kritičan, ok Miletić to dobro pokriva, ali što se ne daje šansa Enakeu??? I što se dovodio ovaj Ndžaja? Šta će nam sada 10 krilnih igrača, doduše nismo imali ni jedno pravo levo krilo osim Kokira koji je neopravdano izbegavan, a sad odjednom imamo 3. Ndžaja, Kokir i Jovanović, po meni nije nam trebao Ndžaja, mogli su to da pokriju ova dvojica koji bi tako samo uvećavali cenu. Kaže ova sezona nije izgubljena??? Izgubljena je onda kada ste na početku sezone pružili šansu Đukiću iako je njegova igra bila katastrofa, a ni MIrković se nije mnogo pokazao, ali bolji je od Đukića. Ojadili ste kasu dovodeći igrače koji nemaju kvalitet da igraju u Radniku iz Surdulice, a ne u Partizanu. Joooj samo kada bi mi dali na par meseci da zamenim Ivicu,

avatar
ŠDanilo
Saturday, 19.01.2019
00:22

Kakva pojačanja dovodimo ne bi me začudilo da dovedemo jednog pivota iz rukometa i sidraša iz vaterpola

avatar
Delije Sever 021
Saturday, 19.01.2019
00:16

Imena igraca drze se u tajnosti. Plate procenti provizije,sve se drzi u tajnosti,duzina ugovora,bonusi-tajna. I vi posle nekog napadate???
Kod vas se vezano za igraca zna jedino koliko oprasta kad odlazi iz kluba bez obestecenja. A za Zdjelara,ide u Brodarac ?

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 18.01.2019
23:40

GOD HAVE MERCY ON OUR SOULS