Partizan se oglasio, ode Nikolić

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 17.08.2019.
22:19
Izvor: Sportske.net

Sada je i definitivno.

Epa/Andrej Čukić
Epa/Andrej Čukić

Povezane vesti

Kao što je bilo reči ranije, Nemanja Nikolić svoju karijeru nastavlja u Vojvodini.

Nakon što je Savo Milošević na startu sezone istakao da ne računa na napadača koji je bio često starter u prošloj sezoni, rešeno je da Nikolić ode na pozajmicu u Vojvodinu.

To je sada i potvrđeno od strane FK Partizan koji se oglasio na Tviteru.

"Nemanja Nikolić oprostio se od svojih dosadašnjih saigrača u crno-belom dresu, poželevši im puno sreće u nastavku SLS i plej of-u Lige Evrope. Karijeru će nastaviti kao pozamljeni igrač u Vojvodini
", objavljeno je od strane Partizana.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
vaske
Monday, 19.08.2019
06:59

dati nikolića i to još vojvodini je najveći idiotizam trenera i uprave partizana

avatar
Osijek 51
Sunday, 18.08.2019
13:30

Ovo je Savina greska, samo sto on to sada ne vidi. Nikolic je daleko veceg znanja , finoce i efikasnosti od Ivanovica, Sadika i Ozegovica. Tako je Savo otpisao i Urosevica pa sada ne moze bez njega.

avatar
magister
Sunday, 18.08.2019
01:07

Pogrešno, ali sad je gotovo. Nikolić je igrač koji ima i te kakav kvalitet, a prošle godine, pogotovo u prolećnom periodu, je imao zaista dobar učinak. Čak i ako nije baš po ukusu trenera, u situaciji u kojoj se Partizan nalazi, ako ima nameru i očekuje (a svi se tome nadamo) da igra na tri fronta, igrač sa toliko golova i asistencija bi mogao makar da bude u rosteru.

avatar
Le Tissier
Saturday, 17.08.2019
23:09

Meni se svidjalo kako igra Nikolic, jeste da se nije nadavao golova ali dosta borben igrac. Ako bude igrao protiv nas daj gol 100%

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 17.08.2019
22:49

Pitanja za Upravu: 1. Gde je novi petogodišnji ugovor za Strahinju Pavlovića? Napunio je 18 godina, stekao pravo za duži od trogodišnjeg ugovora, a najtraženiji je igrač Partizana. 2. Gde su pojačanja? Desni bek, štoper, centralni vezni i napadač? Jel se čeka i žreb za grupnu fazu da se vidi da li možemo da prođemo grupu pa u zavisnosti od toga da se dovedu pojačanja? 3. Dokle ćete više da dovodite igrače koji su slabiji od igrača koje već u timu imamo? Kada ćete konačno da shvatite da je bolje npr. umesto Dinge i Pešukića uložiti u jednog, ali kvalitetnog da može da igra umesto u dva ili više koji ne mogu? 4. Dokle ćete više da izigravate korektnost prema svima koji gaze i pljuju Partizan - Vučeliću odlazi! Uprava napolje - nema prodaje!

avatar
REVØLT
Saturday, 17.08.2019
22:33

Dajte Vosi i Zakarica!

avatar
Stevan Sremac
Saturday, 17.08.2019
22:24

Dobro dosao, nadam se da ces se ovde kod nas vratiti na mesto koje to po kvalitetu pripada, a to je vrhunski napadac, srecno.