Partizan se mučio, pa zaplesao na kiši!

Autor: Darko Mitrović
subota 15.08.2020.
21:01
Izvor: Sportske.net

Partizan upisao treću pobedu od početka sezone, po prilično teškim uslovima za igru u Surdulici. Drugi uzastopni meč bez primljenog gola za crno-bele.

Starsportphoto ©
Starsportphoto ©

Povezane vesti

U meču četvrtog kola Linglong Superlige Srbije, Partizan je večeras kao gost savladao Radnik u Surdulici rezultatom 2:0.

Početak meča protekao je u konkretnijoj igri domaćeg tima, koji je već u petom kinutu prvi put opasno pripretio, kada je Viktor Lukić šutirao iskosa sa desne strane, golman Popović je kratko odbio loptu, ali Makarić nije uspeo da je prosledi u mrežu.

Devet minuta kasnije još bolja prilika za Makarića koji je oduzeo loptu neopreznom Vitasu, ali mladi golman Partizana ponovo uspeva da sačuva svoju mrežu.

Partizan je tokom prvog poluvremena uglavnom preto iz daljine, preko Vitasa, pa i Brežančića, čiji se centaršut sa leve strane pretvodio u prilično nezgodan šut ka golu domaćih, ali je golman Radnika Kostić odlično intervenisao.

Pred kraj poluvremena povredio se Sejduba Suma, od početka drugog zamenio ga je Đorđe Ivanović, a u 59. minutu trener Partizana Savo Milošević je i Filipa Stevanovića izveo iz igre, priliku je dobio Denis Stojković.

I upravo su Ivanović i Stojković kreirali akciju u 62. minutu, Stojković na kraju odlično centrira sa leve strane, Sadik je malo zakačio loptu, a Asano ju je sačekao na drugoj stativi i grudima poslao u mrežu - 0:1.

Tri minuta kasnije Stojković opet muči odbranu Radnika, sa ivice kaznenog prostora je šutirao, lopta se odbila do Sadika, pa do Šćekića, koji iskosa sa desne strane ne uspeva da savlada Kostića.

Šćekić je i u 57. minutu imao dobru priliku posle dodavanja Lutovca, ali opet je golman  Kostić izašao kao pobednik.

Odličan je golman Radnika bio i na ulasku u finiš meča, kada je uz pomoć saigrača iz odbrane zaustavljao seriju pokušaja Sadika i Asana, ali u 90. minutu Umar Sadik na dodavanje Đorđa Ivanovića pogađa mrežu i postavlja konačnih 2:0 za Partizan.
-
Baner
-

 
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Sunday, 16.08.2020
11:06

Partizan je "zaplesao" kada je Radnik promenio taktiku u drugom poluvremenu (u prvom je bio daleko bolji tim) i počeo da igra "sklanjalicu". Kod prvog gola su dodali loptu igračima Partizana, kod drugog pomagali Sadiku da postigne gol i podigne cenu za prodaju. Inače sve vreme drugog poluvremena su 3 igrača Radnika STAJALA pred golom Partizana (eto, to je primer, da može da se stoji, ništa se ne radi, a lova se zaradi).

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 16.08.2020
14:36

Smešni ste i vi i vaš radnik i još vaših 17 drugih koalicionih klubova jer jedina vaša taktika protiv Partizana može da bude sabotaža fudbala jer se protiv Partizana ništa ne pitate ukoliko vam sudija ne pomogne. radnik je bio bolji u prvih 15 minuta, a nakon toga loptu je video samo na mahove. Sumu su povredili tako što su glavom išli tamo gde se ide nogom, a dok zvezdi nabijaju lažne rekorde i statistiku. Kod prvog gola su Zdjelar i Ivanović oduzeli loptu, a čak su 2 igrača radnika išla na centaršut upućen Sadiku, kod drugog je Sadik proigran i iz prve tako da je odigrao još jednu futsal partiju kao protiv Degeneka i još 3 igrača zvezde koja su se bacala pred golom zvezde, eto primera kako može da se baca u nesvest kao u španskim telenovelama i da se zarade milioni. Budite srećni što je vaša filijala spasila još 3-4 čista gola Partizana ginući u petercu, braneći se i rukama i nogama.

avatar
ŠDanilo
Sunday, 16.08.2020
10:10

Miloš Zeka Jojić je igrač za dominaciju PFC-a, a pritom je domaći igrač. Savo Miloševiću, udostoji se i odvoj tri minuta da bar razmizliš o njemu.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 16.08.2020
14:37

Slobodni igrači su: Radin, Fejsa, Sulejmani, Ljajić i Škuletić. Da li je i Jojić slobodan?

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 18.08.2020
18:49

Ni Ljajic nije slobodan igrac, slicna prica kao i sa Fejsom, a sad vise ni M.S. nije slobodan.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 15.08.2020
21:21

Rođen sa fizičkim predispozicijama koje retko koji fudbaler na svetu poseduje, došao je u klub koji je od njega koji nije mogao da koordiniše ni svoje pokrete, a kamo li da kontroliše loptu i koji nije mogao da se dobaci do protivničkog gola napravio igrača koji zna da koristi svoju fizičku dominaciju, koji prolazi protivnike kao slalom i što on voli da kaže igra se s njima kao na futsalu i umesto da mu svaka završnica bude u stilu drugog gola i na ovoj utakmici kao i na većini šutira traljavo po zemlji što je Partizan dosta koštalo do sada, tako da ovaj gol Umaru Sadiku treba da bude svakodnevnica. Nažalost nije jedini, danas je i Asano u dva navrata forsirao završnicu po zemlji, a Šćekić jednom takođe sa par metara od gola gde se svi po inerciji bacaju u noge tj. na zemlju, Šćekić je propustio 3 velike šanse, a kod udarca glavom je možda i fauliran za penal u šta verujem pošto je zvezdina TV sakrila usporeni snimak. Partizan je bacio prvo poluvreme, a ipak je zgazio u drugom da je mogao da napuni do vrha mrežu zvezdinog koaliacionog kluba iz Surdulice. Ukoliko je igrač sa brojem 5 povlačio Sadika i pre pokazanog mu žutog nakon drugog povlačenja onda je zaslužio crveni karton i Partizan je oštećen i za tu situaciju. Partizan je doveo 3 igrača od kojih se već vidi da je Banjak pravi igrač za Partizan, da je D.Stojković talentovan i da će pojačati rotaciju odmah, a da može biti pravi igrač u budućnosti. Kažete da Partizan nema klupu, a koliko je danas igrača bilo u sastavu koji nisu počeli sezonu: Lutovac, Banjak, Brežančić i Šćekić plus na klupi kvalitet i iskustvo poput V.Stojkovića i Markovića, a Natko nije ni bio u protokolu. Nije to problem, problem je samo da li je teren njiva ili pristojan kao u Surdulici i da li će zvezdin navijač prerušen u fudbalskog sudiju uspeti da pokrade kao u Novom Pazaru ili ne kao u Kruševcu i Surdulici.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Saturday, 15.08.2020
23:14

Ovo je ozbiljan psihijatrijski slučaj ljudi moji..

avatar
noname
Sunday, 16.08.2020
00:27

Scekic je igrac manje za Partizan u ovakvim utakmicama protiv relativno slabijih protivnika. ivo njegove tehnike je kao da si rukometasa stavio da igra fudbal. Zaista mi nije jasno da Natho i Zdjelar ne mogu da igraju iza Sume, a ovaj balvan je starter u svakoj utakmici. Sto je najgore i sa njim, kao dodanim defanzivcem, mi primimo tri komada od Pazara. Covek jednostavno nije fudbaler, nema ni brzinu, ni pas, ni pregled igra, tehnika nula. Sirova snaga, pravi brdjanin.

avatar
magister
Saturday, 15.08.2020
21:20

Pobeda. Super.
Pozitivno: pristup igri, bodovi, akcija kod prvog gola, Sadikova majstorija kod drugog, nekoliko poteza i ukupna igra Stojkovića i Ivanovića;
Negativno: neverovatno lako prokockane šanse, Šćekićevo dodavanje sa ivice šesnaesterca, na 3m daljine - protivniku umesto Asanu u 100% šansi, Ivanovićeva kontra na samom kraju, kad ima potpuno samog Matića u špicu, ali se on odlučuje da dribla 1 na 1 umesto da doda samom čoveku za 3 : 0, Zdjelarov pokušaj suvim listom sa 18m, posle izbijene lopte nakon kornera - 5m od gola, umesto da je primi (nikog nema na 5-6m od njega) i da ga gađa; rekao bih, nastavlja se nekakva unezverenost igrača, pa umesto da dajemo po nekoliko lakih golova po utakmici mi šanse bacamo u vodu, kao da ćemo ih sigurno još mnogo stvoriti; tako se ne osvaja ništa, tako se ne pobeđuje u kontinuitetu.

Savo, pogledaj sa timom ove utakmice, komentarišite, pitaj da objasne svoje poteze, da razmisle...

avatar
paok
Saturday, 15.08.2020
21:12

Ako Natho ne zasluzuje da igra pored ovih panjeva onda Savo i nije bas... da ne kazem sta. Sumu cim malo kvrcnes nesto mu zafali. O Popovicu bolje ni ne pricati, 3 puta pliva u prazno i samo srecno nismo dobili gol. Katastrofalan golman. Bitna je pobeda ali oper pocinjemo da igramo u drugom delu.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 15.08.2020
21:06

NAPRED PARTIZAN!