Partizan - Savo čuva najveće pojačanje za derbi?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 24.02.2020.
10:29
Izvor: Sportske.net

Nikako da ga vidimo na terenu, a od njega se ovog proleća najviše očekuje.

Miroslav Todorović/Partizan.rs
Miroslav Todorović/Partizan.rs

Povezane vesti

Ulazimo u poslednjih nedelju dana pred naredni večiti derbi, a crno-beli se neočekivano susreću sa sve više problema od početka drugog dela sezone.

Pre svega, igra koju je ekipa Sava Miloševića prikazala u mečevima sa Radnikom i TSC-om, kao i prekjučerašnji kiks u Senti najveći su razlog za brigu u Humskoj, ali ima i dodatnih problema.

Najbolji strelac Umar Sadik će u sredu najverovatnije propustiti meč sa Proleterom u Humskoj, kako bi se sačuvao od kartona koji bi ga eliminisao od učešća u derbiju, pa će na Bojanu Matiću biti velika odgovornost da ''probije led'' i možda baš on konačno postigne prvi Partizanov gol iz igre u drugom delu sezone.

Još jedan kiks pred derbi nešto je što u Humskoj ne bi trebalo da dođe u obzir, ali posle partije u Senti, navijači su sve sumnjičaviji.

I konačno, dodatni veliki problem za crno-bele jeste i to što Lazar Marković i dalje nije spreman za najveće napore.
-
Baner

Zbog lakše povrede propustio je oba prvenstvena meča u proteklih desetak dana, neizvesno je da li će biti i u konkurenciji za meč sa Proleterom, ali po svemu sudeći, Milošević ga čuva kao još jednog aduta za duel sa Zvezdom na ''Marakani'' narednog vikenda.

Sećate se, tokom zimskog prelaznog roka iz Partizana je isticano da će upravo Lazar Marković biti najveće Partizanovo pojačanje u prolećnom delu sezone, s obzirom da je zbog povrede propustio veći deo jeseni.

Krajnje je vreme da Marković to počne i da pokazuje, a možda baš predstojeći derbi bude njegova prekretnica u pozitivnom smeru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gorango
Tuesday, 25.02.2020
00:35

Pa taj covek je non stop povredjen, gde god da je igrao.

avatar
Osijek 51
Monday, 24.02.2020
22:08

Jel on doveden da igra fudbal ili sah, sta ga stalno mazite, ako ne pokaze potrebnu energiju i ocekivani kvalitet....zbogom. Ja uopste nisam pocascen time sto on samo trckara po terenu i namjesta frizuru.....

avatar
MilošPB
Monday, 24.02.2020
21:22

Ubio bi prevarante, a ćuti o penalu. Priznaj javno da nije bio i distanciraj se od toga.

avatar
Monday, 24.02.2020
14:57
avatar
ddr16
Monday, 24.02.2020
12:14

sa markecom u ekipi rastu sanse za drugo mesto,cukaricki je vec dva puta kiksnuo,ostaje samo jos vojvodina