"Partizan sateran u svoj kazneni prostor, Eraković budućnost Zvezde!"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 19.10.2020.
11:50
Izvor: Beta

Reprezentativac Australije pohvalio saigrača.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek rekao je da je njegova ekipa dominirala tokom svih 90 minuta derbija protiv Partizana i pohvalio je mlade igrače, naročito svog najbližeg saradnika Strahinju Erakovića.

"Mislim da smo ušli dobro i kvalitetno u utakmicu. Naravno, primiti gol posle pet minuta u večitom derbiju nije dobro. Međutim, sabrali smo se posle primljenog gola i borili smo se u nastavku", rekao je Degenek, prenosi klub.

Fudbaleri Zvezde i Partizana odigrali su juče 1:1 u 163. večitom derbiju.

"Mislim da su bili saterani u šesnaesterac i da smo kroz 90 minuta meča imali ozbiljne tri šanse - Gobeljić je pogodio stativu, Falćinelijeva prilika glavom i Nikolićeva posle kornera. Tu smo morali da postignemo pogodak, ali fudbal je takav. Ekipe su motivisane u derbiju, jer niko ne želi da izgubi, ali mislim da smo lepo stajali i igrali, dominirali smo kroz ceo meč", rekao je Degenek.

Govoreći o Erakoviću, Degenek je naveo da je fenomenalno odigrao svoj prvi seniorski derbi i istakao da je on budućnost kluba.

Baner

"Navijači Crvene zvezde mogu mirno da spavaju, jer je on sigurna budućnost naše odbrane. Na pravom je putu i ovo mu je prvi derbi od mnogih u budućnosti. Imamo kvalitetne mlade igrače - Nikolića, Gavrića, Petrovića, Krstovića, Radulovića, Gavrića i Erakovića, kao i kompletan tim. Sve su to kvalitetni i ljudi i fudbaleri. Zvezda ima svetlu budućnost jer će oni biti nosioci igre u narednom periodu", dodao je on.

Crvena zvezda već u četvrtak počinje takmičenje u Ligi Evropa, a prvi protivnik biće joj Hofenhajm.

"Imamo tri dana da se oporavimo i pripremimo za utakmicu u Nemačkoj. Borićemo se naravno, kao i do sada. Verujem da ćemo se na kraju radovati duploj kruni, kao i prolazu dalje u Ligi Evrope", rekao je Degenek.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Monday, 19.10.2020
18:42

У мишју рупу смо их сатерали.

avatar
Shadows
Monday, 19.10.2020
15:19

Koje sanse bez suta na gol.gobelja najopasniji stativa a italijan nije bio ni blizu gola nije ni pipnuo loptu kako da ga da.zamislio ako skoci jos mozda je zakaci

avatar
Old_school
Monday, 19.10.2020
14:13

Nikolic je za jucerasnju igru zasluzio duplu 0. Jad i tuga. Za malog Erakovica se slazem, koliko god da je pogresio kod gola, posle je bio dosta dobar. Samo mu treba davati sansu u manjim utakmicama, da stekne iskustvo, sto je opet do Dekijevog (ne)znanja.

avatar
Popay
Monday, 19.10.2020
13:08

Na strani sve, moje misli putuju malo drugačije..

Morali bi se svi malo bolje zapitati -dali bi uopšte npr.Eraković igrao da nije pravilo bonus igrača? Uopšte kao prvotimac, možda bi debitovao i ušao kao zamena zadnjih 10-15min na nekoj utakmici?
Isto važi i za Gavrića i Nikolića, pa i ostatak mlade ekipe,nevezano samo na zadnju utakmicu..
Slično je i sa Partizanom i ostalim ekipama(npr Luka Marković -Novi Pazar),
Dakle dali bi se mladost toliko isticala -imala prilike ili ne?

Stoga
Moj subjektivni
Zaključak je da to uopšte nije loše pravilo za sada!

avatar
Dorotej
Monday, 19.10.2020
12:51

Nema potrebe po takvim izjavama. Posle "boja se koplja u trnje bacaju". Nismo pobedili nikad slabiji Partizan i to je činjenica. Imali smo periode odlične igre i periode nedostojne Zvezde. Na tome treba raditi, a i na prijemu lopte. Neki igrači ne vladaju azbukom fudbalske igre (Spiridonović je priča za sebe. pitam se ko li ga je skautovao i doveo, krajnje iritantan tip).

avatar
nenadnenad1234
Monday, 19.10.2020
12:29

Na koji nacin je Zvezda uzela LS '91? Na nacin da je znala da je Marsej fizicki jaci i brzi i da ako se trkas sa njima i igras fudbal da ce ti dati tri komada, a da su najslabiji ako ih pustis da kontrolisu igru i da igraju fudbal.

Partizan je dao gol u petom minutu. Zna se da Zvezda iz igre jedino Partizan moze ugroziti nekim solo prodorom (ne akcija) Kataia i nikako vise. Da mi gol jedino mozemo primiti iz prekida, nase kardinalne greske i neka bravura pojedinca.
I sto se trkati sa ljudima i stvoriti mogucnost kontre, kad im lepo mozes dati loptu sa kojom oni nisu znali sta ce?

Da je usla Markoviceva sansa (a morala je), tu bi bio kraj.

I ono najbitnije je, da komsinica zna istinu i da evo vec drugi iks slavi ko pobedu.

avatar
Realni Arthur
Monday, 19.10.2020
12:21

Pozdrav ljubitelji fudbala, pratim derbi od moje 7 godine (znaci prvi derbi koij sam pratio 1977) i verujte mi, nikada ne mogu da se setim da jedna od dve ekipe, priblizno istog kvaliteta igra ovako dekadentno kao sto igrao Partizan sinoc. Uglavnom, Partizan igra tako samo protiv neki jakih ekipa (kao sto su Manchester, Arsenal....!) ali ono sinoc je bilo bas nemocno. Znaci Partizanu ove godine ostao Kup ako i tu ne srlja. Imati u timu igraca poput Markovica, Jojica, Sume, Natka, Zdjelara, i igrati tako defanzivno to je stvar za analizu! Sto se tice Zvezde, nista bolja nije bila, jedino sto je morala (i sto im Partizan dozvolio) da napada a ovi jadni brane li se brane. A sto bi bilo ako bi Partizan pokusao malo da napada, e to niko ne zna, jer nije ni ilo napada. Za jedne sad sledi Hofenhajm za druge isto vazan mec Topola, i nastavlja se dalje ovo mucenje! Sramota i za ove moje(Zvezda) a za Partizan da ne spominjem kakve primitivna prepucavanja rade, umesto da glavnu rec imaju fudbaleri,treneri, bifsi asovi, sportski novinari, ovi ne daju bre ni da se sportski pecka, nego odmah mrznja, optuzenja, kradja, otimacina, telefoni, pa ovi sa druge strane, isto, i jos malo ogadice i ovaj derbi. Mislim da ovaj mali Nikolic ima sanse da postane ozbiljan fudbaler, Gavra isto, Erak (osim greske odradio kako treba) sad bi trebao da preeuzme tu poziciji i bude standardan, hteo bih umesto Rodica ubacimo Konatara i polako osvezimo ekipu. Da, zalosno je bilo gledati sudiju kako deli kartone, ja sam ubedjen da je jedini spas za nas fudbal da se plate strane sudije, pa da vidimo posle ko ce da se ponovo zali, mada 100% sam siguran da i jedni idrugi bi se opet zalili! Nazalost!

avatar
Südkurve München
Monday, 19.10.2020
12:09

Mislim svi su smijesni i iz Zvezde i iz Partizana.

I jedni i drugi kazu da su bili bolji

A niko nije igrao ni za k.

avatar
skoneee????
Monday, 19.10.2020
11:57

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Monday, 19.10.2020
19:55

o evo izasli ste iz bunkera sa 30 posto poseda lopte :)

avatar
Piksi G00L iz korner
Monday, 19.10.2020
11:57

Kakvi nosioci igre kad ce ih Terzic prodati za male pare cim stigne prva ponuda.