Partizan sam protiv svih? FSS-u već stigla podrška!

Autor: Beta Beta
subota 05.09.2020.
19:15
Izvor: Beta

Nedugo posle saopštenja FSS-a, stigla i podrška ljudima iz Saveza u polemici sa Partizanom.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Srbije "Nezavisnost" Mirko Poledica podržao je danas Fudbalski savez Srbije (FSS) u sporu sa Partizanom.

"Često nisam saglasan sa stavovima Fudbalskog saveza Srbije ali kada je u pitanju ovo sopštenje, saglasan sam i mišljenja sam da su u pravu", napisao je Poledica na svom tviter nalogu.

Fudbalski savez Srbije je ranije danas saopštio da napadi i optužbe Partizana na račun sudije Srđana Jovanovića "potpuno odsustvo zdravog razuma i realnosti" i dodao da FSS nikad neće dozvoliti da bude "alibi za nečiji nerad, neznanje i neuspeh".

FSS je tim saopštenjem odgovorio na jučerašnje saopštenje Partizana koji je najavio da će svi njegovi predstavnici u institucijama FSS, Zajednice prve lige i Prve lige Srbije podneti ostavke i bojkotovati njihov rad nezadovoljni tretmanom koji klub ima i najavio je mogućnost podnošenja krivične prijave protiv svih koje smatra odgovornim za nameštanje utakmica.
-
-
baner
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 06.09.2020
08:32

A kad mi to nismo bili usamljeni u borbi? Najbolje mi je javljanje one trojice bivsih sudija za koje cak ni njihova sira porodica nije cula Hahaha

avatar
leon
Sunday, 06.09.2020
07:47

3 V ili Vazura,Vučelić,Vuletić nemaju ni obraza ni srama! Menjaju se igrači,treneri...rezultata nema a oni ostaju.Gde je sjupština,zar nema drugih ljudi,sportskih radnika...zar ih toliko malo zanima Partizan.Gore pomenuti su ga za par godina srozali na nivo prosečnog gradskog kluba a povlače se za onim što su generacije stvarale.Od lidera i šampiona napravili su sprdnju.Neka je svima na čast i njima i onima koji mogu nešto da urade a ne rade već samo posmatraju.

avatar
Dr fudbala Miloje
Sunday, 06.09.2020
06:51

Кад би само знали колико су бедни.

avatar
Shadows
Saturday, 05.09.2020
23:17

Zasto FSS ne uvede VAR skup a nac.stadion nije.Nekom nije u interesu posten fudbal pa ko je bolji nek pobedi a ne da se razmislja da li sudije namerno ili slucajno grese.U FSS su sve navijaci I bivsi igraci CZ nek postave iz drugih klubova ali VAR je obavezan ako je do postenja u FSS.

avatar
paok
Sunday, 06.09.2020
08:30

Dzabe ti Var ako sudije u sobi ne kave glavnom ili glavni sam ne zaustavi i pogleda. Bilo je takvih slucajeva jako puno u drugim ligama. Posle se ispostavi da je sudija pogresio sto se nije konsultovao. Moze i bez Vara ali mora da se sudi bez pritisaka i moranja. Bice i onda gresaka ali mnogo manje, svi grese pa i sudije sto je skroz normalno.

avatar
babaroga
Sunday, 06.09.2020
09:59

Zato što var još uvek košta preko pola milje eura. Kako da to klubovi plate kaad je polovini budžet manji od miliona? Ako misliš da FSS plati onda kojim klubovima? 10M bi moeali da isipu odmah pa onda naredne sezone uđu dva nova ajd i njima pa naredne sezone... Tu treba napraviti ključ, šta misliš zašto UEFA ne zahteva var za kvalifikacije? Nego je najlakše naći nešto da bi se opravdala sopstvena nesposobnost. Ajd da pitam kad si navalio: koji to funkcioneri partizana daju ostavku ako su sve zvezdini ljudi? Šta si pisao kad vam je golubar sedeo u uo i još 6-7 drugih predstavnika klubova pa sad imaš obraz da se buniš za neku kao nepravdu? Kako si reagovao kad vam je u Kuli izvođen ceo juniorski tim na megdan ili kad je Pazar dolazio sa 10 igrača na utakmicu? Da ne nebrajam dalje, admin će da se smori a ti svakako znaš o čemu pričam. Obraz pre svega druže, krivo sedi al pravo besedi.

avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 05.09.2020
22:52

Себе сами спуштају у муљ.

avatar
Stefan Lazović
Saturday, 05.09.2020
21:02

Pene ovi iz Partizana

avatar
Limenka
Saturday, 05.09.2020
20:46

Uprava Partizana vec neko vreme zivi u paralelnom svetu, ne vidim perspektivu kluba sa ovom upravom. Voleo bih da vidim Ilica, Savu, Batu u upravi, a da vise ne gledamo Vucelice i Vazure. Ko ih je doveo, treba i da ih opozove, Partizan mora da gradi zdravu sportsku pricu.

avatar
paok
Sunday, 06.09.2020
08:33

U pravu si za upravu, treba odmah da idu ali to se nece skoro desiti. Mrni je samo krivo na Savu i Batu sto nisu nista rekli kada su odlazili. Zasto je tesko reci sta se desava u klubu sem ako nisi i sam ucestvovao u necemu pa ne smes progovoriti. Jedino su Stanojevic i Nikolic koliko toliko progovorili i dobili momentalne otkaze, ako se secas.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Saturday, 05.09.2020
20:00

Terzićev poslušnik!

avatar
Limenka
Saturday, 05.09.2020
20:48

Krivo sedi, a pravo besedi. Partizanova upravo je odavno vec zrela da se povuce. Vucelic i Vazura, nisu iz sportske price. Partizan treba da gradi buducnost na svojim legendama, a imamo ih dao Bog

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Sunday, 06.09.2020
10:46

Slažem se i oduvek sam i pričao da ljudima koji nisu iz fudbala nije mesto u fudbalskim klubovima, ali Partizan očigledno ima legende koje ne interesuje Partizan, a čak su se neke od njih i prodale i dalje se prodaju onima koji imaju zadatak da unište Partizan i svesno zarad ličnih interesa i koristi pomažu tome poput Bjekovića, Tumbakovića, Prekazija i Ćirkovića (iako on nije legenda), pa i onih koji gledaju ovo, ali ćute na sve to poput Saše Ilića i Moce Vukotića i mnogih drugih koje uopšte ne interesuje šta se dešava, pa na kraju krajeva i Sava Miloševića koji je Lalatovića, Stankovića i Terzića smatrao prijateljima. Zašto Saša Ilić kao legenda koja navodno mnogo voli Partizan i želi da radi i pomogne Partizanu kao što sam predlagao nezavisno od ove uprave ne sakupi legende oko sebe (Tomić, Mirković, Milošević, Petrić, Iliev, Delibašić, Vukotić, Šoškić, Kralj, Nađ, Duljaj, Vermezović...ima ih zaista mnogo) dovoljno za većinu u Skupštini ne preraspodele funkcije između sebe i izabreru predsednika da vidim ko je taj koji će kazati bilo kome od njih da ne može da uđe u Skupštinu Partizana i odatle smeni Vučelića i Vazuru. Ali ne, oni to ne žele, pre svih Saša Ilić, oni žele da se samo i odmah bave sportski pitanjima, a da im drugi pa makar i Vučelić i Vazura vode poslovni i ekonomski deo koji je iznad njih po hijerarhiji u klubu i onda se žale kako je teško raditi misleći na poslovanje Uprave. Upravo su nam legende krivci što nam se pitaju razni Đurići, Vučelići i Vazure koji u Partizan za evo 15-ak godina nisu uneli 5M €, a koliko su izneli samo oni znaju.