Partizan pun reprezentativaca, a rezultati očajni - U čemu je problem?

Autor: Darko Mitrović
sreda 20.03.2019.
11:19
Izvor: Sportske.net

Partizan danas počinje sa treninzima posle trodnevne pauze, a u ekipi neće biti velikog broja igrača zbog reprezentativnih obaveza.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Naravno, ništa to nije neobično, Partizan godinama daje veliki broj igrača u različitim nacionalnim selekcijama, ali ove sezone je neobično to što rezultati ekipe na terenu nisu srazmerni broju reprezentativaca.

Trenutno, vršilac dužnosti šefa struke Partizana Žarko Lazetić ne može da računa na čak devetoricu fudbalera zbog reprezentativnih obaveza.

Nemanja (R) Miletić je sa A selekcijom Srbije, Danilo Pantić sa mladom, Strahinja Pavlović, Radivoj Bosić i Zlatan Šehović su pozvani u U19 tim Srbije, Nebojša Kosović i Aleksandar Šćekić su se priključili reprezentaciji Crne Gore, Goran Zakarić je sa selekcijom BiH, a Rikardo Gomeš je sa nacionalnim timom Zelenortskih Ostrva.

Da nije povređen, verovatno bi i Svetozar Marković bio u mladoj reprezentaciji, a uz sve pomenute, Partizan u svojim redovima ima još igrača sa ogromnim reprezentativnim iskustvom, poput golmana Vladimira Stojkovića i veziste Zorana Tošića. Da ne pominjemo kapitena Sašu Ilića, koji je sve ređe na terenu i već se uveliko priprema za neku drugu ulogu u fudbalu posle okončanja karijere.

Praktično, crno-beli imaju čitav tim igrača sa reprezentativnim potencijalom, ali to se ove sezone, izuzev kratkotrajnih bljesaka, uglavjom ne vidi na terenu.

Da li je bio problem u trenerima, dvojica su ih već otišla od početka ove sezone, u učestalim povredama igrača, ili u nečem trećem, tek Partizan i dalje čeka na prvu ovosezonsku pobedu na nekom od vodećih ekipa u ligi. Crno-beli od početka tekućeg šampionata još nisu pobedili ni Zvezdu, ni Radnički, ni Čukarički, ni Mladost, što se dugo ne pamti kada je klub iz Humke u pitanju...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SvetskiSampion
Wednesday, 20.03.2019
20:27

Menadzerska reprezentacija.

avatar
poljskikupanjac
Wednesday, 20.03.2019
16:49

kakvi nam reprezrntativci takvi nam i rezultati

avatar
Душан Терић
Wednesday, 20.03.2019
15:42

Problem je sto svaka susa.moze da igra za reprezentaciju bih cg...scekic I zakaric nebi imali mesta ni na klupi partizana

avatar
RIP KOBE
Wednesday, 20.03.2019
14:41

gde su pare za plate milose?

avatar
Zoran Vukic
Wednesday, 20.03.2019
13:02

u pitanju lova kasni a vizura i ostali prcaju drgu pricu nece da idu ko ilijev