Partizan - Prozivka bez pojačanja, da li je baš tako?

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.01.2019.
10:47
Izvor: Sportske.net

Šta će proleće doneti crno-belima?

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Preneli smo već, fudbaleri Partizana danas su se okupili na prozivci pred start priprema za drugi deo sezone.

Trener Zoran Mirković u ovom trenutku može da računa na 29 igrača, zajedno sa golmanima, a naknadno će se priključiti Rikardo Gomeš koji opravdano kasni, kao i Armin Đerlek koga su tokom odmora zadesile boginje.

Takođe, ako sve bude kako najavljuju čelnici Partizana, narednih dana treba očekivati i dolazak prvih zimskih pojačanja, pa će se ovaj Mirkovićev spisak i dodatno produžiti.

Ipak, možda su neka pojačanja već tu, samo to tek treba da pokažu i dokažu navijačima.

Naravno, mislimo na talentovane momke koji su već prerasli omladinski pogon i koji u narednim mesecima treba da pokažu da se sa njima nije uzalud radilo proteklih godina.

U prvom planu je krilni fudbaler Jovan Kokir koji je od početka sezone priključen prvotimcima, ali se još čeka na njegov debi. Među omladincima je pokazao zavidan kvalitet, pominjalo se da je i Zvezda bila zainteresovana za njegove usluge, pa je utisak da je došlo vreme da ovaj momak koji će u aprilu napuniti 19 godina konačno dobije priliku da i na velikoj sceni pokaže koliko vredi.

Uz njega, navijači dosta očekuju i od levog beka Zlatana Šehovića, koji je letos kod Miroslava Đukića već dobio priliku i odlično je iskoristio, ali onda ga je zadesila povreda koja ga je vratila par koraka unazad. Sada je ponovo tu, spreman da se nametne Zoranu Mirkoviću, pa ako tako i bude, možda crno-belima i neće biti potrebno pojačanje na poziciji levog beka, koje se danima najavljuje.

Osim njih, tu je i supertalentovani napadač Filip Stevanović, koji je već debitovao krajem prvog dela sezone, svi ga hvale u Humskoj i od njega se takođe mnogo očekuje.

Da ne bude zabune, ne može se preveliki teret istavljati na ove mlade igrače, ali bi oni, uz još ponekog, ako sve bude po planu, zaista mogli da budu pravo osveženje za ekipu Zorana Mirkovića u nastavku sezone.

Na njima je da se tokom zime maksimalno potrude da to tako i bude...

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko Knezevic
Wednesday, 09.01.2019
13:16

Kad su odlasci u pitanju jedino me zanima kad ce da odu ovi sto su dovedeni?!

avatar
IM
Wednesday, 09.01.2019
12:28

Prvi put u zivotu da me ne interesuje ni ko ce da dodje ni ko ce da ode,ni ko nam valja,a ko ne...sta ste uradili klubu i sta dalje radite,sramota.