Partizan - Problemi oko startne postave?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 12.02.2018.
20:45
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

I optimizam, ali i određene brige u Humskoj pred meč sa Viktorijom.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev govorio je večeras za specijalno izdanje ''Partizanovog vesnika'' i tom prilikom najpre izrazio zadovoljstvo obavljenim poslom u prelaznom roku i na pripremama, ali i zabrinutost zbog određenih problema sa povredama.

''Ubeđen sam da smo napravili dobar prelazni rok, bili smo prinuđeni da prodamo Evertona i to je jedini igrač koji nas je napustio od nosilaca igre.

S druge strane, znali smo šta želimo i da igru podignemo na viši nivo. Prioritet je bio Zdjelar i doveli smo ga.

Sistem se promenio, mislim da smo ubrzali igru, sve je to izgledalo dobro, ali malo me plaši jer je nekoliko igrača povređeno, rovito, pitanje je u kom ćemo sastavu izaći na megdan Česima. Ali, takva nam je sudbina, što se kaže, to niko ne može da predvidi
'', istakao je Iliev.

Podsetimo, štoper Bojan Ostojić je zbog povrede ranije napustio pripreme na Kipru, a pred povratak u Beograd na povrede su se požalili i Ožegović i Zdjelar koji nisu nastupili u generalnoj probi protiv Šahtjor Soligorska.

Ipak, Iliev veruje da Partizan sada na svakoj poziciji ima više kvalitetnih rešenja i zbog toga ga optimizam ne napušta.

''Mislim da smo kvalitetniji u rotaciji i na svakoj poziciji imamo tri krila, tri napadača koji mogu ravnopravno da konkurišu, pa i kada neko iskoči zbog povrede, mi imamo adekvatne zamene.

Izuzetno težak protivnik nas čeka, mi smo toga svesni. Oni na papiru imaju više šansi za prolazak, ali verujem u našu ekipu.

Nemam razloga da ne verujem. Imaju karakter pobednika i nijednog trenutka ne sumnjam u njih. Ali, ne bi fudbal bio popularan da se do poslednjeg trenutka ne zna, ne znači da bolji pobeđuje, videćemo kako će se sve odvijati. Sve je u idealnom balansu i nadam se da ćemo tako nastaviti i u četvrtak'',
poručio je Iliev.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SaleNs91
Tuesday, 13.02.2018
03:24

Solomona smo ocekivano vratili,Ozegovic rovit ili povredjen i sad potencijalne alibi price u slucaju neuspeha...Od dokazanog napadaca u prelaznom roku ni traga...

avatar
Loris Karius
Monday, 12.02.2018
22:33

Nadam se da neću imati tu muku da ponovo u startnoj gledam Jevtovića.

avatar
Monday, 12.02.2018
21:56

Stojkovic- Vulicevic, Miletic, Mitrovic, Urosevic- Zdjelar, Pantic- Jankovic, Suma, Tosic- Tavamba. Jovicic, Markovic, Antonov, Radin, Ilic, Ivanovic i Jovanovic ili Ozegovic. Sa Meskom levo necemo ama bas nista dobiti, to je sasvim izvesno. Nazalost, verovatno ce kosati Miletic biti u protokolu za revans, a i onaj njegov brat blizanac:-D Taj ce i u prvom mecu

avatar
RIP KOBE
Monday, 12.02.2018
22:36

nadam se da nece!

avatar
Monday, 12.02.2018
23:14

Ne znam sta da ti napisem LOL

avatar
Van der Vaart
Monday, 12.02.2018
22:53

Brate, navijamo za isti tim, al zeludac mi se prevrne kad krenes svaki drugi dan sa tvojim postavama, igraj menadzer ne davi vise zivota ti..