Partizan preko Espanjola otišao u finale posle dva prekida i penal-serije!

Autor: Darko Mitrović
subota 09.06.2018.
14:49
Izvor: Sportske.net

Veoma zanimljivo bilo je danas na Kupu prijateljstva na Zlatiboru.

ecfc.rs
ecfc.rs

Povezane vesti

Omladinska ekipa Partizana plasirala se u finale Kupa prijateljstva, pošto su danas posle velike borbe i dva prekida meča savladali španski Espanjol rezultatom 3:2 u penal seriji (2:2 u regularnom toku meča).

Velike probleme igračima dve ekipe pravilo je nevreme, pa je meč dva puta prekidan tokom drugog poluvremena.

Partizan je poveo već u trećem minutu, golom Novakovića, a Fernandez je izjednačio u 28. na 1:1. Samo dva minuta kasnije Stanojlović donosi novu prednost crno-belima, a između dva prekida, Kajon je u 55. minutu poravnao na 2:2, što je rezultat koji je ostao do kraja regularnog toka meča.

U penal seriji crno-beli su bili koncentrisaniji i izborili se za plasman u finale ovog prestižnog turnira koji je ovih dana okupio najbolje ekipe iz regiona, ali i nekoliko velikih evropskih imena.

Rival Partizanu u finalu biće ekipa Sarajeva koja je, takođe posle penal serije savladala Vojvodinu sa 4:2. U regularnom toku meča rezultat je bio 1:1.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Monday, 11.06.2018
11:53
avatar
ercov
Sunday, 10.06.2018
02:01

Ova ekipa je veoma jaka i tipicno napadacka sto je stvarno uzivanje gledati ih ali im je zato odbrana Boze sacuvaj. Treba Lazeticu dati pomocnika koji zna da radi defanzivu jer se ovako vise ne moze igrati, ovi u napadu svakoj ekipi mogu ladno da daju dva-tri komada ali ovi pozadi sve to ladno procerdaju.

avatar
Consigliere 1927
Saturday, 09.06.2018
15:51

Bolji su bili od Espanjola, gledao sam celu utakmicu. Prvo poluvreme im je Partizan trebao dati bar jos 3 gola, dok su oni izjednacili iz prvog suta na gol. Sve u svemu Partizan je bio dosta bolji i zasluzio finale.

avatar
magister
Saturday, 09.06.2018
15:01

Rezultat regularnog dela uopšte ne odgovara onome što su ekipe pokazale. Pritom, nije bitno što je Partizan primio dva gola (drugi se nije video u prenosu), već da je gotovo svaka akcija Partizana mirisala na gol, da je golman Espanjola neke stvari i čudesno odbranio, a da u nekim situacijama lopta kao da nije htela u gol. Iako preko penala, može se mirne duše reći da je pravda zadovoljena. Ali što je najbitnije, ova generacija je još jednom pokazala da je i z u z e t n a. Prosto je teško poverovati rečima trenera Lazetića, da ih je iz nekoliko selekcija pokupio pred turnir i da su prvi put igrali zajedno. Ovi dečaci, svih oko 14 - Vukanić, Radmanovac, Antonijević, Pantazis, Balaž, Pavlović, Janković, Milosavljević, Nović, Novaković, Stanojlvić, Štulić, Stevanović i Tejić - treba odmah da potpišu profesionalne ugovore, na 5 do 6 godina i da naprave velike karijere, a da Partizan konačno počne - da igra fudbal. Moderan, brz, konkretan, agresivan, nadahnut - zanimljiv fudbal, kakav nažalost nemamo prilike da gledamo kod nas. Neću preterati: PremijerLigaški.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Saturday, 09.06.2018
16:32

Ne mogu maloletnici da potpisu na vise od tri, zbog cega mi ne verujete? :-D Sa Vukanicem i Novicem su vec potpisani trogodisnji profesionalni jos pre bezmalo godinu i po dana, a sa nekima od tih koje ste nabrojali bi uskoro i mogli jer klinci pune 18, ali, na neke moramo jos malkice da sacekamo...

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Monday, 11.06.2018
06:47

U nacelu ne moze, a koliko njih znas da su tako uradili i zaobisli pravila?

avatar
Колатерална Штета
Saturday, 09.06.2018
20:12

mogu, moze da se stavi klauzula u ugovor o automatskom produzetku ugovora od strane kluba po isteku prve 3 godine, tj ovo je zaobilazenje pravila... U profesionalnom fudbalu ne moze da se potpise ugovor duzi od 5 godina, ali moze sa klauzulom da se poveca...

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Saturday, 09.06.2018
18:58

Da, upravo tako, napisao sam nesto na tu temu i pre neki dan, postoji taj detaljniji komentar. Da moze na pet godina i pre 18-te, sigurno bi Partizan to i uradio sa nekom decom iako su sad na snazi neka drugacija i gora vremena...

avatar
magister
Saturday, 09.06.2018
17:09

Naravno da verujem. Pošto to nisam znao, napisao sam kako sam napisao, ali sam uveren da ovo jeste čudo od generacije i da ih treba na svaki način zadržari do 23, 24 godine, jer je to i u njihovom interesu. A bukvalno svaki pojedinac ima svoju specijalnost i pritom, igraju moderno, uklapaju se u tim... Okej, znači, sa maloletnicima - na koliko je po zakonu dozvoljeno, ako dobro razumem - 3, pa posle produžetak na 5 ili 6, kad postanu punoletni.