Partizan - Povratak otpisanog: ''Presudio je taj penal koji je sudija svirao za nas''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.03.2018.
10:49
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Izdržao je sve kritike, a kako se bliži završni deo sezone, ostavlja sve bolji utisak.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Partizan je juče upisao i četvrtu pobedu u nizu. Posle Rada, Čukaričkog, Javor Matisa u Kupu, juče je oružje pred crno-elima položio i Radnik iz Surdulice.

Ekipa Sima Krunića dugo je odolevala, ali u drugom poluvremenu Partizan je pojačao pritisak i pogocima Marka Jevtovića iz jedanaesterca, a dva minuta kasnije i Nemanje G Miletića stigao do trijumfa rezultatom 2:0.

Posle meča, u izjavi za TV Partizan, levi bek crno-belih istakao je značaj ove pobede, a kao ključni trenutak izdvojio je dosuđeno penal nad Đerlekom koji je Jevtović sa bele tačke pretvorio u gol.

''Još jedna pobeda za nas. Bilo je dosta teško. Dobro smo igrali, ali nismo nikako mogli u njihovih 30 metara da napravimo konkretne šanse. Mislim da je presudio taj penal koji je sudija svirao za nas. Tu smo dali gol, oni su se malo više otvorili i onda smo postigli i drugi gol.

Ovo nam dosta znači, svi su nas bili već otpisali, ali digli smo se iz tog blata, vezali četiri pobede. Sad idemo na pauzu, da se odmorimo malo, da se i ovi što su van tima zaleče i da budemo spremni za ostatak sezone'',
objašnjava Miletić.

Jučerašnji trijumf dobija na težini i ako se ima u vidu da je Partizanu nedostajalo pola tima - od Vulićevića, Nemanje R Miletića, Ostojića, Mitrovića, Jankovića, sa Tošićem na klupi...

''I odbrana, tri štopera i desni bek su nam bili van tima. Super su se snašli i Cucin i Sveta, tako da delujemo dobro na trerenu - nazad držimo nulu, napred dajemo golove'', primećuje Miletić.

Pauza zbog obaveza nacionalnih timova je već počela, a Miletić je isplanirao kako će i gde provesti slobodne dane.

''Svi sad idemo svojim kućama, ja ću malo do sela da odmorim sa porodicom i drugarima. Da napunim baterije i spremim se za nastavak sezone'',
zaključio je Miletić.
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

23 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Monday, 19.03.2018
13:41

Da sam ja imao toliko prilika u startnoj postavi kao Miletic, vec bi dogurao do Reala, ne mogu se neoprostive gluposti tek tako ispeglati. Inace, rezultate zlih komsija nemam namjeru komentirati dokle god su politicko, financijsko i medijsko mezimce ove drzave. JSL liga je privatna i tu nema minimum regularnosti. Tako je bilo i u YU prvenstvu. TACKA.

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 19.03.2018
12:21

Dobro da je priznao, o tome ja stalno pricam. Bitno je suditi penal kad treba, poslije je sve lakse, pred kraj utakmice mozes malo da kompenzujes pa sve naoko izgleda ok.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Monday, 19.03.2018
11:57

I ne razumem zasto svuda i svugde pise da je Miletic dao gol u 66. minutu kad se lepo vidi da ga je dao u 65. Nije previse vazno, ali, jako mi je cudno.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Monday, 19.03.2018
11:53

Nije presudio nego je olaksao, dva minuta posle toga smo im dali i drugi, a posle toga nam nisu svirana dva penala. Sta bi -javnost- pricala da nam nije sviran onaj koji jeste dosudjen, a da je (barem jedan od ta dva) sviran tek kasnije, znatno blize samom kraju utakmice? I juce je zvezda dala dva neregularna gola, a ne vidim da iko pise o tome sem (pojedinih) navijaca Partizana i ponekog neutralnog navijaca.

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 19.03.2018
12:31

Sta je sad sportno kod Zvezdinih golova? I to cak oba gola neregularna? Hajde, onaj drugi je barem malo regularan? :) Sta kaze REVA na ovaj detaljcic, kad vec neces sam da pomenes: https://www.youtube.com/watch?v=DrFp1OBbYyM? Da li je to sudija morao da vidi? Zasto, kad se vec sakom i kapom navlaci za Zvezdu, nije sudio taj penal, mnogo bi nam to olaksalo? Zasto je Radovic dobio zuti karton? Kakav je to start Djerleka bio, sto pominje komentator na Areni? Od toliko stvari, ti bas nasao da su nasi golovi neregularni, ti to, pazi sad, oba?

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 19.03.2018
13:57

Prekrsaj za slobodnjak je bio, bilo je guranja s liedja, mozda intenzitet nije neki ali igraci Macve su cijelu u takmicu pravili takve prkrsaje. Cim je neko od nasih bio na lopti, imao je nekog na ledjima. Sto se tice Pesica, zaista ne znam o cemu pricas? Ofsajd iz kornera? Saberi se. :) I ne, Ben nije bio u ofsajdu, iako nema dobrog snimka po liniji peterca se vidi barem da nije rijce o 'ociglednom' ofsajdu, kako si napisao. Za misljenje te i pitam, kako je moguce da sudija, koji ima namjeru da nas pogura, ne vidi onakvu ruku? Zar ne bi trebalo da jedva ceka da tako nesto svira? Ne zvuci smijesto i nije nam vratio dvostruko, a ja ne bih mijenjao penal za slobodnjak, ti bi? Mislim, mozemo mi pricati o tom prestrogom prekrsaju, ali u kolu u kome se toliko toga dogodilo na stetu Zvezde i u korist Parizana, mislim da je to apsurdno. Jankovic je dobro rekao, sudija vam je na vrijeme svirao penal...

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Monday, 19.03.2018
13:30

Prijatelju, ja sam juce napisao da je to BIO PENAL, moj komentar je bio prvi na toj vesti. Pre prvog vaseg gola nije bio faul za slobodan udarac, to je sramota nad sramotama, a, pre drugog gola, Pesic se ocigledno aktivirao iz jos ociglednijeg ofsajda. Nisam video taj start Djerleka, posalji mi i to pa cemo da pricamo. Taj penal mozda nisu videli, zasto mene pitas zbog cega ga nije svirao? Ako je i hteo da vas osteti (kako ovo smesno zvuci), posle vam je dvostruko vratio. Na meni je da dam svoje vidjenje, nemoj da me pitas i za motive...