Partizan - Potvrđeno, biće još pojačanja!

Autor: Darko Mitrović
sreda 01.07.2015.
11:07
Izvor: Sportske.net

Dolaskom Abubakara Oumarua nije zaključen spisak Partizanovih letnjih pojačanja. Iz uprave potvrđeno da se aktivno radi na angažovanju još nekih igrača.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Kako se bliži početak nove sezone i Partizanov start u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ekipa Zorana Milinkovića je sve jača.

Crno-beli su juče dobili još jedno veliko pojačanje u napadačkim redovima, Abubakara Oumarua, ali i trener Milinković i potpredsednik kluba Milorad Vučelić su jasno i glasno izneli očekivanja da ćemo i narednih dana videti nova lica u ekipi šampiona Srbije.

''Sve ste videli, doveli smo Oumarua, koji je značajno pojačanje za nas, ali to neće biti sve, mislim da ćemo dovesti još pojačanja'', naglasio je Vučelić, a prenose ''Novosti''.

On nije govorio o imenima, ali jeste trener Milinković, koji u najskorije vreme očekuje i Brazilca Markinjosa u svom timu.

''Dobili smo ono što smo želeli, a i od Markinjosa ne odustajemo, čime bismo mogli da damo veoma pozitivnu ocenu prelaznog roka'', konstatovao je Milinković.

Šef struke Partizana najavio je i da će Partizan u narednoj sezoni igrati u formaciji 4-3-3!

''Biće prostora za trojicu naopadača'', jasan je Milinković.

Inače, Partizan danas igra kontrolnu utakmicu protiv Rudara iz Velenja. Igraće se na terenu NK Brunšvik, s početkom od 18 časova.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

27 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boris Nedeljkovic
Friday, 03.07.2015
23:09

zadrzite zivkovica desno....a levo kad mitar obezbedi kes za partizan dajte za radovica....covek kida....a igrao je za partizan.....kina je bzvze....Ls nema premca!!!!.....

avatar
Djanegrobar
Wednesday, 01.07.2015
19:09

Naravno da nije gotov,posto nam treba jos Markinjos,zadnji vezni,i veliko pojacanje bi bilo da Zivkovic ostane...Sto se tice zadnjih veznih procitao sam negde na fejsu sa neke stranice da su bivsi igraci Sportinga(valjda iz Lisabona) i Intera Mariga i Fokobo ponudjeni Partizanu...Ako je ta informacija tacna,onda nam je veoma sirok izbor sto se tice zadnjih veznih:Mariga,Fokobo,Medojevic...Ja bih licno najvise voleo da dodje Medo,jer jednostavno sam ga obozavao dok je igrao ovde,nzm zasto ali nekako mi se svidjao njegov stil igre...Nego,zanima me vase misljenje da li ja pametno to sto je odabrao Milinkovic,msm tu formaciju 4-3-3?Po meni je to bas pametno,posto nekako u toj formaciji je mentalitet napadacki,sto ja volim...I zanima me sta mislite ko bih trebao da igra ta tri napadaca?Ja msm da bih trebao Markinjos-Abu-Bozinov,jer je Saponjic neiskusan :D

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 01.07.2015
17:48

Ako mislite da mi je problem da nadjem komentar koji ceka 5 h, nije:-D Ni najmanje mi se ne dopada sto polako odustajemo od novog levog beka, ali mozda i mogu da razumem takav razvoj situacije. Jos samo Markinjos i jedan zadnji vezni sa odlicnim fizickim predispozicijama koje su krasile Duljaja, Kamaru ili npr. Jokanovica pa da nas Bog vidi!

avatar
Roči Salamanka
Wednesday, 01.07.2015
21:48

Ne znam zasto juriti levog beka kad Partizan ima malog Petrovica koji ima veliki potencijal i Bogosavac mislim da igra istu poziciju a i Fabrisio moze da isto da igra levog beka,sto se tice zadnjeg veznog tu je Brasnjavi,tu je Petrovic koji nije ni dobio sansu,B.Ilic takodje moze da igra tu poziciju ali sam citao da ce Kiza da igra 4-3-3 tako da je jedan sasvim dovoljan,samo neznam sta planira sa Abu Bekirom i Bozinovim al verovatno ce Abu na levo krilo,al onda ce Trujic na klupu sto bi bilo velika steta,kako god bilo videcemo... pozz za mog prijatelja :) NAPRED PARTIZAN!

avatar
SrdjanMaksa
Thursday, 02.07.2015
13:34

Nemanja Petrović jeste potencijal. Već dokazani, dodao bih. Redak igrač kojem ni jednog trenutaktrenutka nije zviždano sa tribina. TV gledaoci mogu imati svoje mišljenje, naravno, ali svi koji redovno pratimo klub na stadionima imamo svoje mišljenje.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 02.07.2015
08:21

Petrovic ima veliki potencijal? Da, Miki Bogosavac isto to igra, a Brasanac je centralni vezni, za zadnjeg veznog ipak treba nesto drugo cak i ako taj DMC bude imao nekog pored sebe, a mi cemo igrati 4-3-1-2, Abu na levo krilo, Zile desno, a Bozinov/Saponjic u spicu. Markinjos ofanzivni vezni, Brasanac centralni, tu se ceka jos samo jedan atleta na defanzivnom veznom i daj Boze l. bek; kad napisem daj Boze, mislim na to da se pokaze da nam treba, a ne da improvizujemo sa Bandalovskim i Fabrisiom (Bogosavac je jos mlad i dobar je za rezervu, ali ima jos da radi za prvi tim), a nadam se da ce se na stoperima izrotirati braca Slovenci:-D

avatar
AcoP.F.C
Wednesday, 01.07.2015
15:23

Nadam se da su odbili kamaru jer ima ju bolje resenj iskreno ja se nadam da su to medojevic ili zdjelar.

avatar
Pera Zambula opet
Wednesday, 01.07.2015
17:32

Mislim da gresis Medo je mnogo jak i dobar igrac.

avatar
Kladionicar BAN 40
Wednesday, 01.07.2015
19:03

Ne bih se slozio bas, kad ne igras u kontinuitetu uhvati te neki strah posle, trema sta li je..

avatar
Djanegrobar
Wednesday, 01.07.2015
18:58

Gresis,jer Medo je super igrac po meni,mislim da bi bio bolje resenje od Zdjelara,ali Medojevic bi bio najbolje resenje :)

avatar
Alexander Stonsky
Wednesday, 01.07.2015
13:48

Abu - Saponjic - Bojinov.

avatar
Kladionicar BAN 40
Wednesday, 01.07.2015
14:16

Mislis da ce vam to dobro biti? Bojinov i Abu 30 utakmica ukupno prosle sezone nisu skupili.. A Saponjic sa 18 godina tesko da ce moci sam da nosi napad..

avatar
Pera Zambula opet
Wednesday, 01.07.2015
17:34

Kad bi se tako gledalo u fudbalu koje koliko igrao prosle sezone niko ne bi ni kupovao mnoge igrace....Koliko je igrao utakmica Princ Tejgo pre Partizana pa se seti kako se raspucao :) Fudbal se ne zaboravlja ako si malo manje igrao jedne sezone...to ti je kao bicikl, malo se zagrejes i setis se starih fora i ide kao podmazano :)

avatar
Milos023
Wednesday, 01.07.2015
14:24

Raspad sistema :)

avatar
Poznavalac
Wednesday, 01.07.2015
12:13

Neplanski se radi..zamislite recimo bozinova i saponjica u napadu?to je unapred osudjeno na katastrofu..jos i oumaru ne daj boze..Mogu recimo tri napadaca ali da bozinov bude u centru,a oumaru i zivkovic po bokovima i to je jedino koliko-toliko logicno.

avatar
Povratak kraljaBAN23
Wednesday, 01.07.2015
14:41

Nisi u pravu. Partizan ima: Šaponjića koji može sam da igra u špicu, a može i sa Božinovim i sa Abubakarom pa čak i sa Živković ako se zahteva igra sa dva špica gde bi Živković bio SS (drugi napadač); Božinova koji sigurno može da bude i sam i špicu i taj SS (drugi napadač), a ne znam da li može i po krilu da igra; Abubakara koji može i sam u špicu i kad se igra sa dva napadača i po oba krila; Živkovića koji može na sve 3 pozicije iza špic(ev)a, a kao što rekoh može i SS (drugog napadača kada se igra sa dva napadača). Još kad bi došao Markinjos imali bismo zaista respektabilan ofanzivni deo tima, a i Markinjos sigurno može iza špic(ev)a i po levom krilu, a mislim da može da bude isto kao i Živković SS (drugi napadač). Tako da će Milinković imati mnogo opcija koje će moći da primenjuje u toku utakmice i to bez izmena igrača što je veoma bitno.

avatar
mileta
Wednesday, 01.07.2015
12:11

Za sada smo dobili samo jedno pravo pojacanje u vidu Abubakara.nTrujic,Jevtovic,,Fabricio i Bozinov nisu pojacanja.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 01.07.2015
14:19

Upravo tako s tom ogradom da od Jevtovica mozda nekad i bude nesto, ali u ovom trenutku tesko dok je kod Bozinova pitanje da li ce pomoci i protek vremena. Fabrisio je samo za rotaciju, Trujic nedovoljan i za JSL u smislu da ne pravi razliku na terenu. Nadam se da ce doci Markinjos i da cemo pronaci jednog pravog beka i zadnjeg veznog pa da na kraju ipak imamo (drugu) cetvoricu pojacanja koji bi mogli da nam pomognu i znace i doprinesu ulasku u neku od grupnih faza! Treba tu i prodati...

avatar
Pera Zambula opet
Wednesday, 01.07.2015
14:33

Bozinov je odlican igrac, da si ga pratio kako je igrao i sta sve moze ne bi tako pricao, napokon se smirio i sazreo malo kasnije nego sto treba ali sta je tu je...bice on mozda najbolji u PArtizanu...Jevtovic ne da je pojacanje nego mozda ce igrati i bolje od Drincica, tek ces da vidis kako je momak jak i skoncentrisan na igru.

avatar
D.Green4 Black&White
Wednesday, 01.07.2015
11:40

Odlicno sinovi :D Nestrpljivi smo :)

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 01.07.2015
11:27

Mozemo da igramo i sa petoricom napadaca pa da to bude defanzivno ili nedovoljno ofanzivno na terenu, broj igraca t(akv)ih karakteristika ne garantuje i ne obavezuje tim i trenera. Milinkovic je verovatno zamislio da Markinjos deluje iza Bozinova i Oumarua ili tu malo iza Bozinova, a Abu levo. Z. Zivkovic- Vulicevic, B. Ilic, Balazic, Bandalovski- Brasanac, ???- A. Zivkovic, Markinjos, Oumaru- Bozinov. Lukac, Fabrisio (Cirkovic), N. Petrovic (Bogosavac), Jevtovic, Babovic, Ninkovic (Grbic), Saponjic:-D

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 01.07.2015
14:36

Nista slabija varijanta ni ako se predje na klasicnu englesku 4-4-2:nZ. Zivkovic- Vulicevic, Branko Ilic, Balazic, Bandalovski- A. Zivkovic, ?- Brasanac, Markinjos- Oumaru, Bozinov. Lukac, Fabrisio (Cirkovic), N. Petrovic (Bogosavac), Jevtovic, Babovic, Ninkovic (Grbic), Saponjic:-D

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 01.07.2015
14:46

Pardon, ili Markinjos levo u 4-4-2 (dijamant), a ova dvojica napred u spicu ili na ofanzivnom veznom u 4-2-3-1 gde bi Abubakar Oumaru otisao levo.