Partizan potvrdio, reprezentativac Srbije napustio Humsku!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 07.09.2020.
14:26
Izvor: Sportske.net

Rastanak posle tri godine.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Desni bek Partizana Nemanja Miletić danas se i zvanično oprostio od crno-belog dresa da bi karijeru nastavio u klubu Al Raed u Emiratima, preneo je klub.

Miletić, koji je u Partizan došao iz belgijskog Vasterloa 2017. godine na poziciji štopera u Partizanu je zabeležio 162 nastupa i dao devet golova.

Sa timom iz Humske je osvojio dva trofeja u Kupu i dva puta je igrao grupnu fazu evropskih takmičenja, a postao je i reprezentativac Srbije.

Miletić se povodom odlaska obratio navijačima i saigračima.

"Svaki igrač u jednom trenutku poželi da nastavi i osveži svoju karijeru i ode u drugi klub, a kada taj dan dođe onda mu se vrate sve najlepše uspomene, zaboravi sve nedaće i probleme i razumno bude veoma teško.

Već nekoliko sezona, posebno posle dobrih partija u Ligi Evrope postojalo je interesovanje za nastavak karijere i iz Francuske i drugih zemalja, ali tada sam bio potreban Partizanu i uvek je ta moja ljubav prema klubu bila prioritet.

Ne mogu da ne kažem da sam u Partizanu uživao! Doneo mi je sve najlepše, pobede, grupnu fazu Ligu Evrope, sjajne evropske utakmice, pobede u derbijima…
Iz Partizana sam upisao i dobio poziv za nacionalnu selekciju i sve to zajedno govori o tome kako smo radili i šta je Partizan kao institucija!

Baner

Ostala je velika žal za titulom, to je jedino što mi je uvek, a i svima rak rana, ali sam siguran da će moji saigrači trofej vratiti u Humsku i da ću se sa njima radovati na terenu. Za desetak dana odlazim u Arabiju gde počinjem svoj novi životni ciklus.
Mojim saigračima, svim zaposlenima u Humskoj i na Teleoptiku, svim navijačima poručujem da budu uz Partizan! Svi mi odlazimo i dolazimo, ali naš Partizan je iznad svih!

Momci, sa vama do titule!", preneo je Partizan Miletićeve reči.

Prema pređašnjim informacijama, "crno-beli" bi na ime obeštećenja trebalo da zarade 500.000 evra.
U Partizan bi mogao da stigne još jedan povratnik, više o tome možete pročitati OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Monday, 07.09.2020
20:06

Da ga Savo nije MUCIO na beku, danas bi kao stoper vrijedio oko 2 mil.

avatar
Delije Sever 021
Monday, 07.09.2020
15:35

Pogledao covek na sat, video koliko je sati, shvatio da sa ovakvim timom ni Murinjo ne bi uzeo titulu-i otisao u Ali ridaj ili kako vec. Po meni steta, sasvim solidan igrac, sada ce VVV da dovedu ekskluzivnu zamenu iz Veternika ili Barande i opet-kukace na sav glas kako su svi ostali krivi sto oni ne mogu da pobede.
Sretno celavi, sve najbolje, ako jista makar im lepe parice uzmi tamo

avatar
trifun
Monday, 07.09.2020
19:37

Sad i ovi iz Partizana mogu da piju i ne trezne se danima,kao onaj gazda koji im je prodao,bolje reći uvalio Sumu.Možeš im se i ti priključiti ako hoćeš.Jednom i njima da svane,bar po ovom pitanju.Prodati ovakvog kao što je Miletić,kao kvalitet pa to je stvarno veliki uspeh,i treba to zaliti!!!

avatar
Delije Sever 021
Wednesday, 09.09.2020
23:10

Ne znam, meni decko nikad nije delovao lose, ima to ubacivanje iz drugog plana, izneo sam samo svoje radnicko misljenje, nisam trener. No ioak, mislim da je Cela za Miletica izmislio fudbal ali aj videcemo