Partizan - Posle Valijentea, Milošević ''precrtao'' još jednog?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 30.05.2019.
14:03
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Posle onoga što se događalo tokom proleća, ovakav epilog je i očekivan.

Beta/Miloš Miškov/Mo
Beta/Miloš Miškov/Mo

Povezane vesti

Dok navijači Partizana očekuju promociju prvih pojačanja za novu sezonu, za početak najavljeni novi ugovor za štopera Bojana Ostojića, trener Savo Milošević istovremeno radi i na redukovanju aktuelnog igračkog kadra, ''precrtavajući'' polako igrače na koje ne računa ozbiljno za start nove sezone.

Pre nekoliko dana pojavila se informacija da će španski štoper Mark Valijente napustiti Partizan ovog leta, s obzirom da je u finišu prolećnog dela sezone, posle dolaska Miloševića za trenera, pao u drugi plan, a prednost su imali Ostojić, Strahinja Pavlović i Marković.

Danas stiže još jedna slična informacija, ali kada su u pitanju napadači.

''Telegraf'' otkriva da je i Dejan Georgijević, koji je zimus stigao u Partizan na jednogodišnju pozajmicu, završio svoju epizodu u Humskoj i da će saradnja biti okončana već ovog leta.

Georgijević je od dolaska u Partizan odigrao samo pet utakmica, ili još drastičnije - svega 42 minuta je proveo na terenu u tih pet utakmica, bez postignuto gola ili asistencije.

Zbog toga ovo i nije iznenađenje, pogotovo što se sa pozajmice iz ruskog Arsenala vraća Ognjen Ožegović, koji sa Partizanom ima još godinu dana ugovora.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke