Partizan - Popović već izabran!?

Autor: Darko Mitrović
subota 06.12.2014.
11:03
Izvor: Sportske.net, Sport

Da li će predstojeća Izborna skupština Partizana biti samo formalnost i samo potvrditi ono što se ''već unapred zna''?

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Na to pitanje nas navode današnje informacije, do kojih su u Humskoj došli novinari ''Sporta'', a u vezi sa navodnim jučerašnjim ponašanjem jednog od kandidata za novog predsednika Partizana Zorana Popovića.

Naime, na sinoćnjoj (proširenoj) sednici Sekretarijata Partizana, očekivao se dogovor aktuelnih čelnika kluba oko imena kandidata čiji bi izbor podržali 16. decembra, međutim, taj dogovor nije postignut.

U igri su, kako je i prethodnih dana najavljivano, Mile Jovičić, aktuelni potpredsednik Partizana, kao i biznismen Zoran Popović, koji je juče sve iznenadio svojom samouverenošću, tvrdeći kako će on sigurno postati novi predsednik kluba iz Humske!?

Isti izvor prenosi da je Popović na sastanak došao bez ikakvog pripremljenog materijala kojim bi predstavio svoj predsednički program, već da je umesto toga, prisutnim članovima aktuelne uprave uputio jasnu poruku.

''Možemo mi ovde da sastančimo danima, ali zna se ko bira u državi. Ja ću biti predsednik Partizana!'', navodno je konstatovao Popović.

Kako se ovih dana spekuliše u medijima, Zoran Popović ima podršku aktuelnog predsednika kluba Dragana Đurića, ali i nekadašnjeg generalnog sekretara kluba Žarka Zečevića. Ali, očigledno, on smatra da mu je najveći adut podrška od strane nekoga mnogo uticajnijeg u državi, iako još uvek nismo čuli ni šta bi Popovićev izbor doneo Partizanu.

Slično pitanje može se postaviti i kad je u pitanju Mile Jovičić, čovek koji je već godinama u najužem rukovodstvu kluba, pod čijim vođstvom je Partizan dospeo u ogromne finansijske probleme, a koji polako dostižu kulminaciju štrajkovima zaposlenih i sve većim nezadovoljstvom među igračima.

Zato su brojne pristalice Partizana ovih dana željno iščekivale nekog novog, potencijalnog kandidata opozicije, pominjao se s tim u vezi Nenad Bjeković, da bi njegovim izborom u klub navodno ''ušlo'' i tri miliona evra, ali kako se Skupština bliži, utisak je da je Bjeković sve dalje i od kandidature, a kamoli od izbora na mesto predsednika...

U svakom slučaju, Partizan prolazi kroz težak period, Izbornu skupštinu su mnogi doživeli kao moguću prekretnicu da stvari krenu nekim drugim tokom. U suprotnom, videćemo samo ''kozmetičke'' promene u Humskoj...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PintoDaCosta
Saturday, 06.12.2014
12:28

Podrzava ga Djura, Zecevic i Karadzic... A iza njih stoji.. Tako da.