Partizan ponovo časti, hoće li "Grobari" moći na tribine?

Autor: Beta Beta
četvrtak 27.04.2017.
13:20
Izvor: Beta

Fudbalski klub Partizan saopštio je da će kapije stadiona u Humskoj drugu nedelju za redom biti širom otvorene, ali se još uvek ne zna da li će navijači moći da prisustvuju utakmici sa Napretkom.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da će ulaz na predstojeću prvenstvenu utakmicu protiv Napretka u Beogradu biti besplatan.

Partizan će u nedelju od 16 časova na svom terenu igrati protiv Napretka, utakmicu 33. kola Superlige Srbije, odnosno trećeg kola plej-of faze domaćeg šampionata.

Kako se navodi, besplatnim ulazom na stadion u Humskoj, Partizan želi da nagradi verne navijače koji prate crno-beli tim.

"Tvoj tim je zabeležio 30. utakmica bez poraza, zato budi deo atmosfere za pamćenje, poguraj 'Parni valjak' do novih pobeda u šampionatu", navodi se u saopštenju.

Partizan je pozvao navijače da na društvenu mrežu "Instagram" postave svoje slike sa utakmice uz haštag #fkpartizannemapredaje.

Nejasno je, međutim, da li ovo znači da disciplinski organi neće "zaključati" Humsku, kako je bilo nagovešteno ili su iz Partizana doneli odluku o slobodnom ulazu pre nego što su dobili bilo kakvu informaciju o eventualnoj kazni.


Partizan se bori za šampionsku titulu sa Crvenom zvezdom. Obe ekipe imaju po 43 boda, ali su crveno-beli u prednosti pošto su bili prvi na tabeli pre podele bodova.

Crno-beli imaju šanse i za trofej u Kupu, pošto su stigli do polufinala. U prvoj utakmici u Novom Sadu Partizan i Vojvodina sinoć su odigrali bez golova, a revanš je 10. juna u Beogradu. Partizan brani trofej.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 27.04.2017
17:10

Pozdravimo i podržimo šampione na putu za pehar titule prvaka Srbije 2016/17 jer nam titulu niko ne može oduzeti.

avatar
Djole Djokic
Thursday, 27.04.2017
18:25
avatar
Thursday, 27.04.2017
15:53

Koliko ste Vi obojeni crveno belo... citam sve portale niko nije stavio pitanje posle objave vesti o besplatnom ulazu i o dolasku grobara na stadion,samo Vi!!!! Ne objavljujete komentare koji su povezani sa Vasom bojom. Pa Vi ste sedma sila morate biti objektivni i realni... sta je vise ovo... i ovo necete da mi pustite...

avatar
Silvester Sereš
Thursday, 27.04.2017
15:38

Ovaj valjak navikao da ga stalno guraju. Guraju ga sudije, pa sad zovu navijace da guraju. Do kad vise, do kad :)

avatar
Thursday, 27.04.2017
13:52

Menjao bih otvorene kapije na svim utakmicama do kraja za mogucnost da nam EVERTON igra sve meceve osim ovog protiv Napretka u nedelju jer na tom stvarno nikako nece moci...

avatar
Thursday, 27.04.2017
13:23

Maja, ne juna.

avatar
Otac
Thursday, 27.04.2017
13:23

SVI NA STADION