Partizan počistio dvorište, "Grobari" i dalje čekaju 'BOMBE'!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 15.01.2018.
11:32
Izvor: Sportske.net

Nedelja je bila neradan dan za fudbalere Partizana ali ne i za sportski sektor koji će u nastupajućem periodu morati da obavi dosta važnih poslova.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Tek što su se okupili i započeli pripreme za prolećni deo sezone fudbaleri Partizana dobili su slobodan dan od trenera Miroslava Đukića.

"Parni Valjak" će od ponedeljka krenuti sa udarničkim radom sve do polaska na centralni deo priprema do kada se očekuje angažovanje pojačanja o kojima se piše već neko vreme.

Zimska transfer pijaca u Srbiji zvanično je otvorena danas, a crno-beli su do sada bili fokusirani na "čišćenje dvorišta" i rastanke sa igračima na koje Miroslav Đukić nije računao tokom jesenjeg dela sezone.

Klub su u prethodnom periodu napustili Mohamed El Monir (Orlando Siti, SAD), Petar Đuričković (Ksanti, Grčka), Filip Kljajić (Platanias, Grčka), Alen Stevanović (Šonan Belmare, Japan), Saša Marjanović, Teofilus Solomon (Rijeka, Hrvatska) i Lazar Ćirković.

Pošto je platni spisak dobrano skraćen, stvoren je prostor da sportski sektor na čelu sa Ivicom Ilievim krene u realizaciju dolaznih transfera, a prvi je u Humsku stigao Slobodan Urošević iz kruševačkog Napretka.

Kako trenutno stoje stvari, Partizan će u narednom periodu realizovati još dva transfera u domaćim okvirima jer se sve glasnije govori o povratku Nikole Aksentijevića (Radnički Niš) i dolasku Đorđa Ivanovića (Spartak ŽK).

Desni bek niškog Radničkog nije se pojavio na "Čairu" na startu priprema za prolećni deo sezone, a poznato je da su ga crno-beli pikirali kao alternativu za poziiju desnog beka koju je u jesenjem delu sezone pokrivao Miroslav Vulićević.

Situacija oko Đorđa Ivanovića je nešto komplikovanija jer Spartak nije zadovoljan ponudom crno-belih koji se ipak uzdaju u to da će presuditi želja igrača.

Navijače svakako više zanima kada će u Humsku početi da stižu zvučna pojačanja i hoće li ih ove zime uopšte biti?

Ako pođemo od izjave Miloša Vazure koji je u petak istakao da pojačanja iz inostranstva treba očekivati tek u smiraj prelaznog roka, jasno je da će "Grobari" morati da budu strpljivi.

Dolazak Radosava Petrovića (Sporting), Saše Zdjelara (Olimpijakos) ili nekog trećeg igrača iz inostranstva zavisi i od prodaje, pa zato ne treba očekivati da bilo koje zvučno ime potpiše za Partizan pre nego Everton Luiz ili Leandre Tavamba napuste klub.

Prvobitni plan bio je da crno-beli do odlaska ekipe na Kipar obezbede Miroslavu Đukiću željena pojačanja, ali iz trenutne perspektive nije izvesno da se tako nešto može sprovesti u praksi.

Prelazni rok u Srbiji traje do 11. februara što znači da crno-beli imaju manje od mesec dana da završe sve poslove koje su isplanirali.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

23 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Tuesday, 16.01.2018
15:33

aksenta je grant gurao pa onda je ubrzo i otisao no po nasu nesrecu se evo vraca opet ccc

avatar
Zoran Blagojevic
Monday, 15.01.2018
18:13

Aksentijevic je mnogo los igrac, ne znam ko gura tog decka.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Wednesday, 17.01.2018
09:14
avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Wednesday, 17.01.2018
09:15

U prevodu, pini zahavi koji deluje iz senke.

avatar
RG VILI
Monday, 15.01.2018
16:13

Dvoriste ce biti jos cistije kada odu Miletic,Jevtovic i Tawamba! A tim ce biti jaci samo ako dodju adekvatne zamene za pomenutu trojicu i evertona

avatar
Momčilo-PN
Monday, 15.01.2018
15:16

Ima vremena, pravi se tim za leto...

avatar
RG VILI
Monday, 15.01.2018
15:12

Katastrofa je trenutno stanje

avatar
Poznavalac
Monday, 15.01.2018
15:11

ovi iz uprave su dosli samo da oslabe i uniste klub jer sta reci,a biti objektivan posle njihovih izjava da ih zanima samo evropa..Pa mi kao da smo usli u finale Lige uefa,a ne prosli dalje uz dosta srece,a manje znanja..Svaki ali svaki prelazni rok potpisujem da smo slabiji i slabiji..Najpre je otisao andrija zivkovic,brasanac,sasa lukic zatim djurdjevic,leonardo,milenkovic,a evo sada i everton..a dolaze kojekakvi neprovereni igraci i oni koji ranijih sezona ne bi ni privirili i rezervnom timu..Mi postajemo sve slabiji,zvezdana se pojacava pametno i nemo posmatramo to..

avatar
Malo veliki covek
Monday, 15.01.2018
18:15

Andrija Zivkovic je greska prethodne uprave. Brasanca su SVI navijaci pljuvali. Gde god pogledao komentare, svi PLJUVALI, a i mene kada god sam rekao nesto dobro za njega. Lukic okej, trebao da ostane, prerano pusten. Djurdjevica ko je doveo? Leonarda ko je doveo? Obojica egoisti i ne rade za ekipu. Milenkovic ponuda od 5milke, prodao bi ga i ti sam, ali da, prerano je otisao. Evertona ko je doveo? Ugovor mu istice. Greska sto nije jos na leto ponudjen novi ugovor, ali ajde. Za Zvezdu ne zelim da komentarisem.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Wednesday, 17.01.2018
09:12

Jevtovica nije doveo Iliev, a El Munir i Radovic nisu bili promasaji, nije to bio ni Gogua, ali, ljudski se nije dobro poneo prema nama i tu jeste bila izvrsena pogresna procena.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Wednesday, 17.01.2018
09:10
avatar
Poznavalac
Tuesday, 16.01.2018
14:08

ko je doveo djurdjica,radovica,goguu,el monira,miletica,jevtovica???previse promasaja jednostavno,ne mogu da se setim svih..Poenta je da ovo sto smo gledali jesenas ne lici na nista,nemamo igru,sistem,igrace..nije to partizan kakav zelim,a mislim ni svi pravi navijaci kluba..

avatar
Malo veliki covek
Tuesday, 16.01.2018
12:24

@BacajteBombe Sundjeri ... nikad nisam rekao da sam jedini.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Monday, 15.01.2018
20:54

Nisi ti jedini koji je hvalio i branio Darka.

avatar
Povratak kralja 66
Monday, 15.01.2018
20:24

Evertonu je još letos ponuđen novi ugovor. Po njemu ispada da su Andrija, Brašanac i Lukić bolji igrači od Leonarda, Đurđevića i Milenkovića što apsolutno nije tačno bez obzira što ne igraju na istim pozicijama. Prošle sezone smo imali ekstreman kvalitet u 3 igrača koja su otišla (Milenković, Leonardo i Đurđević) ali smo ove sezone kvalitet proširili na veći deo tima jer umesto Milenkovića imamo i N.R.Miletića i Mitrovića, umesto Leonarda i Sumu i Tošića, a umesto Đurđevića imamo Ožegovića gde smo slabiji ali zato imamo Tavambu koji je dosta bolji i plus umesto Kljajića Stojkovića.

avatar
Doki Daki
Monday, 15.01.2018
13:55

Aksentijevića pamtim iz kvalifikacija za LŠ, ne sećam se s kim, znam da je bilo u gostima. Vraća loptu golmanu, toliko slabo, protivnik je uzima i primamo gol. Da li je nešto napredovao u Holandiji i u Nišu, ne znam.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Monday, 15.01.2018
15:53
avatar
Offside
Monday, 15.01.2018
13:55

Zasto Aksentijevic?Pa bolje pruziti sansu nekom mladjem i onako ce biti alternativa za Vulicevica.Treba dovesti stopera,zamenu za Evija i napadaca,alternative da budu klinci koji mnogo vrede to se do sada dalo videti.Prodati Tawambu dok mu je cena ovakva,prodati Miletice i dovesti prava pojacanja.Ovo nece biti dobro sto se ovoliko ceka sa pojacanjima..

avatar
Saša Ilić
Monday, 15.01.2018
15:52

Cucin je bruka igrač treba da igra u prvih 11.

avatar
RG VILI
Monday, 15.01.2018
17:14

Objasnio si vrhunski! Prodati Tawambu,Jevtovica i Miletica,Everton je vec otisao,za njih naci odgovarajuca pojacanja! Moraju se sada forsirati Djerlek,Cucin,Nisic i ta kompanija! Ja iskreno nisam za ta domaca pojacanja,sem iz nase omladinske skole. Posto ostajemo bez tri stranca,sa strancima ojacati konkurenciju+nasa deca da budu obavezna alternativa

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Monday, 15.01.2018
13:16

Perspektiva je ista kao i onda kada su ludima data neka luda obecanja. Imamo cetiri nedelje, a ako budu doveli NA koji veze nema sa zivotom, nema sanse da cu vise da pratim pa makar posle dosao i Svajnstajger...

avatar
Milorad
Monday, 15.01.2018
12:57

Ljudi molim vas prodajte jevtovica miletica i tawambu. Oni nisu kalibar za jake utakmice. Dovedite napadaca krilo i dva na sredini. Ko ce da igra na krilnim pozicijama u slucaju povrede jankovica i tosica? Nemamo igru na sredini. Napad isto bezveze blentavi tavamba. Jos jednog u odbrani. Desnog brka soartaka. Opasan igrac

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Monday, 15.01.2018
15:53

Arandjel (Stojkovic) vs Aksentije:-D