Partizan počeo pripreme, šta mislite ko je u centru pažnje?

Autor: Beta Beta
subota 15.06.2019.
10:37
Izvor: Beta, Sportske.net

Crno-beli zahvaljujući osvajanju Kupa zaslužili duži odmor, ali od danas ''Valjak'' kreće ''punim gasom'' ka Ligi Evrope.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana okupili su se danas u Beogradu na početku priprema za novu sezonu.

Prvog dana se u Sportskom centru Teleoptik pojavilo 29 igrača, dok će njih osmorica doći kasnije.

Na spisku su:

Vladimir Stojković (dolazi 16. juna), Filip Kljajić, Nemanja Stevanović, Aleksandar Popović, Danilo Pantić (istekla pozajmica, trenutno je sa mladom reprezentacijom Srbije), Nikola Lakčević, Strahinja Jovanović, Milan Smiljanić, Ognjen Ožegović, Sejduba Suma, Mark Valijente (dolazi 16. juna), Zoran Tošić (dolazi 16. juna), Armin Đerlek, Filip Stevanović, Saša Zdjelar, Goran Zakarić (dolazi 21. juna), Rikardo Gomeš (dolazi 18. juna), Nemanja Nikolić, Aleksandar Šćekić (dolazi 22. juna), Strahinja Pavlović, Zlatan Šehović, Slobodan Stanojlović (dolazi 20. juna), Svetozar Marković, Nemanja R. Miletić, Đorđe Ivanović, Lazar Pavlović, Miljan Momčilović, Musa Ndžaj, Bojan Ostojić (još bez novog ugovora), Periša Pešukić, Igor Vujačić, Aleksandar Lutovac, Dominik Dinga, Miroslav Vulićević, Nemanja G. Miletić, Radivoj Bosić, Slobodan Urošević, Dejan Georgijević.

Kao što vidite, među njima su i novi fudbaleri Partizana Dominik Dinga, Igor Vujačić i Periša Pešukić.

Prisutan je i Sejduba Suma, čija je neizvesna budućnost u klubu.

Partizan će prvi deo priprema obaviti na Zlatiboru, a drugi u Sloveniji.

Prvu utakmicu igraće 20. jula protiv Javora u Super ligi. Takmičenje u Ligi Evropa počeće u drugom kolu kvalifikacija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Saturday, 15.06.2019
23:49

Vladimir Stojković, Filip Kljajić, Aleksandar Popović, Milan Smiljanić, Ognjen Ožegović, Sejduba Suma, Zoran Tošić, Armin Đerlek, Filip Stevanović, Saša Zdjelar, Goran Zakarić, Nemanja Nikolić, Zlatan Šehović, Slobodan Stanojlović, Svetozar Marković, Nemanja Miletić (ćela), Lazar Pavlović, Miljan Momčilović, Musa Ndžaj, Bojan Ostojić, Periša Pešukić, Igor Vujačić, Aleksandar Lutovac, Dominik Dinga, Slobodan Urošević. Izdvojio sam 25, toliko kaže Sava da će voditi, one koji verovatno neće biti prodati, pa među njima one za koje mislim da su bolji. Osim dvojice novih o kojima ne znam mnogo, ali iskreno, pre deluju kao akvizicije za povratak Teleoptika u Prvu ligu, nego *pojačanja* Partizana. A pošto sam gledao Kup Prijateljstva, mogu da kažem da su sigurno zreli za 25 Radmanovac, Ćorković, Đorđević, Đokić, Šimun, Vujanović, naravno Balaž, Cvetojević... Zašto li su Pešukić i Vujačić ispred Radmanovca, Balaža i Cvetojevića? Deca bez povređenog kapitena primila samo Jedan gol na turniru, i to u početnim minutima turnira. A Radmanovac i Ćorković, motori po bokovima. Ne ne treba njih forsirati nego ove iz Zete, Budućnosti, i ko zna odakle sve ne (a nisu Savićević, Mijatović, Simon Vukčević, Stefan Savić... nego obični igrači, koji će možda uz puno truda i pažnje izrasti u dobre), koji treba da se naviknu na nov grad, nov klub, nov teren, nove uslove života, nov način treniranja i igranja... Savo, da su kad si napunio 18 umesto da ulažu u tebe odlučili da dovedu nekog dve, tri godine starijeg i iskusnijeg i njemu daju šansu, a da su tebe poslali na godinu dve u Teleoptik, ne bi se nikad naigrao fudbala po Evropi. Ali Tumba je uvodio - tebe, Bjekovića juniora (s kojim si bio odličan tandem, šteta što je on pod pritiskom navijača i javnosti ekspresno otišao u Francusku), Ćirića, Nađa, Tomića, jednog, drugog... I tako ste postajali igrači...

avatar
k.na.bicikli
Saturday, 15.06.2019
12:05

Covek nije ni stigao redovno a vec je poceo linc novinara..Posluzice i komentatorima sa Arene kao zamorce jer domace fudbalere ocigledno ne smeju da kritikuju...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 15.06.2019
11:51

U centru pažnje je Jovan Kokir jer ga nema na spisku, a bolji je i talentovaniji bar od Strahinje Jovanovića i Radivoja Bosića. Kokir uopšte nije ni dobio šansu u prvom timu, ovi su bar na kratko dobili i pokazali su da nisu za Partizan. UPRAVA NAPOLJE!