Partizan pobedio, Enake proradio, Mirković isprobao i potencijalno pojačanje!

Autor: Darko Mitrović
subota 13.10.2018.
17:22
Izvor: Sportske.net

Dugo ga nismo videli na terenu, danas se vratio, i to obeležio golovima.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Kako je i najavljivano prethodnih dana, Partizan je danas gostovao u Sivcu, protiv domaćeg Poleta, člana Područne lige Sombor, koji je obeležio 90 godina postojanja.

Dolazak crno-belih izazvao je veliko interesovanje domaćih ljubitelja fudbala, pa je današnjoj utakmici prisustvovalo oko 2.500 hiljade gledalaca.

Partizan je u kombinovanom sastavu trijumfovao rezultatom 2:0, a oba pogotka postigao je rumunski internacionalac Gabrijel Enake, u prvom, pa u 90. minutu.

Navijači Partizana su se u poslednje vreme pitali šta se dešava sa ovim momkom koji je letos došao kao veliko pojačanje na poziciji desnog beka, ali posle poraza crno-belih od Bešiktaša (3:0) u Istanbulu, Enakea nije ni bilo u protokolu za naredne utakmice.

Danas se vratio na najbolji način i tako trenera Mirkovića stavio na ''slatke muke''.

Zanimljivo je da je na današnjoj utakmici nastupio i bivši desni bek Partizana Aleksandar Miljković, koji kako smo ranije danas preneli, ovih dana trenira sa crno-belima u pokušaju da pronađe novi klub. Možda se i vrati u Humsku, videćemo do zime...

Partizan je danas nastupio u sastavu: Kljajić, Cucin, Miljković, Ostojić, Urošević, Enake, Đerlek, Smiljanić, Ilić, Ivanović, Nikolić.

Igrali su još: Trnić, Vulićević, Miletić (G) Nemanja, Valiente, Janković Aleksa, Stevanović, Stanojlović, Nović.

Polet: Đurišić, Pejanović, Perović, Strunjaš, Rakočević, Plavšić, Bošković Darko, Vukelić, Komazec, Janjuš, Bošković Nemanja.

Igrali su još: Romić, Rakočević, Marković, Rovčanin, Peruničić, Kaluđerski, Bosnić, Maksimović, Kajtez, Janković, Aleksić
.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke