Partizan pobedio, ali ko je sad zaslužio kritike?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 08.03.2018.
11:49
Izvor: Sportske.net

Partizan je u drugom poluvremenu uspeo da slomi otpor ekipe Rada, ali u tom periodu su i vđeni detalji koji zabrinjavaju.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Partizan je juče pred sablasno praznim tribinama u Humskoj savladao ekipu Rada sa 3:1 i najavio izlazak iz krize, ali već za vikend je mnogo teži izazov - gostovanje ekipi Čukaričkog.

Taj meč je zakazan za nedelju u 15 časova, a na crno-belima je da drugi put u nizu obraduju svoje pristalice.

Ipak, iako u komentarima na društvenim mrežama od juče preovladavaju pohvale i podrška igračima i treneru Đukiću zbog želje, truda koji su prikazali protiv ''Građevinara'', ponvo ima i određenih sumnji.

Te sumnje vezane su za fizičku pripremu igrača, pa su se pojavile i kritike na račun kondicionog trenera Miše Filipovića, jer su se tokom drugog poluvremena meča sa Radom pojedini igrači žalili na grčeve, poput Marka Jankovića ili Luke Cucina.

U prilogu su neke od tih kritika na Tviteru, a protiv Čukaričkog će se videti da li su i opravdane.
-
- - -

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
djordja
Thursday, 08.03.2018
17:22

pobjeda je pobjeda...al nema tu igre i to je problem od Avgusta

avatar
History
Thursday, 08.03.2018
14:07

Čemu ovakvi tekstovi? Da li je ovo nastavak medijske hajke na Partizan? Pa utakmica je dobijena više nego zasluženo, a opet po medijima čitamo kritike svakodnevno. Slučajno? Daleko od toga. Smatram da bi mnogo efikasnije i učinkovitije po naš fudbal bilo da se, gospodo novinari,više bavite apsurdom juče u Novom Sadu,da pišete o tome zašto Zvezda svaku utakmicu igra sa kombinovanim timom, zašto se redovno za nju sviraju penali kod 0:0 ili nešto slično poput već pomenutog sinoć penala. To bi zasigurno bilo mnogo interesantnije svima nama, a ne da ovde čitamo šta pojedinci pišu po socijalnim mrežama. Činjenica je da je Partizan pobedio, kao što je činjenica da je Zvezda sinoć bila očajna i da joj je pobeda poklonjena,ali o tome ni reči, odnosno ni slova.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Thursday, 08.03.2018
13:08

Od igraca Cucin, Tosic (svaka cast za gol, ali to je bilo sve, jedino resenje je da predje na levu stranu mada je pitanje sta i tu moze da uradi- opet, bice manja steta ako tako uradimo, ili da igra levog beka ako bas hoce) i ozegovic. Nas kondicioni trener je zaposlen u klubu i u stalnom radnom odnosu, sada sam vec zaboravio ko ga je od trenera doveo u Partizan...

avatar
RIP KOBE
Thursday, 08.03.2018
15:00

ozegovica bi trebalo da bude sramota za onaj kontra napad kada je upropastio akciju

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Thursday, 08.03.2018
15:50

Izostala je reakcija mladog daraglo LOL