Partizan "pikirao" pojačanje - Miljenik "Grobara" prioritet svih prioriteta!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 24.11.2017.
21:37
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Najavio je sportski direktor Partizana promene u igračkom kadru tokom zimskog prelaznog roka, a dan nakon velikog uspeha otkrio je koga će pokušati da dovede.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nisu stigli navijači Partizana da sumiraju utiske nakon velikog uspeha koji je njihov tim napravio u Evropi, a već su počele glavobolje.

Golman Vladimir Stojković najavio je da će napustiti Humsku, sportski direktor Ivica Iliev priznao da će biti teško zadržati Evertona, ali i pored svega situacija nije tako siva.

Sportski sektor radi na pronalaženju adekvatnih pojačanja pa je tako Ivica Iliev u razgovoru za "Novosti" potvrdio da će jedan od prioriteta biti povratak miljenika "Grobara" u Humsku.

"Radosav Petrović je prioritet svih prioriteta tokom zimske pauze. Nadam se da će i Partizanovci koji su u mogućnosti učiniti sve da se Raća vrati kući" poručio je Iliev.

Zadnji vezni lisabonskog Sportinga daleko je od startne postave u portugalskom klubu u koji je stigao pre godinu i po dana iz kijevskog Dinama.

Od početka sezone Petrović je upisao pet nastupa za Sporting u svim takmičenjima, s tim što je samo u kup susretu sa Maritimom na terenu proveo svih 90 minuta.

Povremeni reprezentativac Srbije sa Sportingom imao ugovor do 2020. godine tako da se može očekivati da ga Partizan dovede na pozajmicu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marco
Saturday, 25.11.2017
16:45

Koliko god gotivio Racu, nekada omiljenog mi igraca tada u Partizanu, ako bi danas morao da biram izmedju povratka Race ili ostanka Evertona, izabrao bih da ostane Everton!

avatar
Fiqlini
Saturday, 25.11.2017
14:51

Koj ce nam moj on gori od jevtovica sta oni dovode

avatar
Sivi
Saturday, 25.11.2017
00:43
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 25.11.2017
00:35

Nista bolji od jevtovica

avatar
Ponos Srpskog naroda
Friday, 24.11.2017
23:03

Izgleda da ce da prodaju Evertona na zimu,ili eventualno na leto,cim nece da produze ugovor sa njim,sve u svemu hvala ti za sve do sad i u buduce magistre fudbala.

avatar
Che Wolfasin
Friday, 24.11.2017
22:43

Teško, ali mozda i dođe. Samo da se razumemo neće on doći zbog Partizana nego zbog Partizana u LE. Jer da nisu u LE nema šanse da bi došao.