Partizan - Ovi igrači su otputovali u Kazahstan, među njima i jedan koga dugo nismo videli na terenu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.10.2019.
14:05
Izvor: Sportske.net

Evo kako izgleda Miloševićev spisak.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana otputovali su danas za Kazahstan, gde će u četvrtak od 17 časova odmeriti snage sa tamošnjom Astanom, u drugom kolu grupne faze takmičenja u Ligi Evrope.

Trener Savo Milošević je pred polazak iz Beograda novinarima potvrdio da već sada zna startnu postavu za predstojeći meč, a o njegovim očekivanjima vezano za meč protiv Astane možete da čitate OVDE.

Kada je u pitanju spisak igrača koje je Milošević poveo na ovo gostovanje, uglavnom su tu svi najveći aduti crno-belih ove sezone, a uz njih je i Đorđe Ivanović, krilni fudbaler koga u evropskim mečevima ove sezone nismo videli još od drugog kola kvalifikacija i dvomeča sa velškim Konas Ki Nomadsom.

Retko je od tada dobijao priliku i u domaćem šampionatu, igrao je poluvreme protiv Napretka u Kruševcu (2:2), a onda i sedam minuta protiv Proletera u Novom Sadu (3:0).

Za očekivati je da Milošević neće menjati tim koji dobija i koji je u sve boljoj formi, a najboljih 11 izabraće od ova 22 igrača:

Stojković, N. Stevanović, Kljajić, Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Urošević, Šćekić, Zdjelar, Natho, Suma, Tošić, Asano, Sadik, Brežančić, Vujačić, Marković, L. Pavlović, Gigić, Lutovac, F. Stevanović, Ivanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Tuesday, 01.10.2019
14:21

4-2-3-1: Stojkovic- Miletic, Ostojic, S. Pavlovic, Urosevic- Zdjelar, TATKO Natko- Tosic, Suma, Markovic- Sadik. 4-1-3-2: N. Stevanovic (Kljajic)- ???, Vujacic, ???, Brezancic- Scekic- Lutovac, L. Pavlovic, F. Stevanovic- Gigic, Asano (Ivanovic). I po ovome se bas lepo i jasno vidi da nam nedostaju desni bek, stoper i centarfor.