Partizan - Ovaj momak ima ogroman motiv da se nametne Đukiću!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 25.12.2017.
15:55
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Budućnost je pred njim - da li već od ove zime u prvom timu Partizana?

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Zimska pauza je u toku, sportski direktor Partizana Ivica Iliev je u potrazi za pojačanjima, deo nove snage crno-belih treba tražiti i u omladinskom pogonu kluba iz Humske, odnosno u Teleoptiku, gde su prekmandovani najtalentovaniji Partizanovi omladinci.

Jedan od njih je i Jovan Nišić, momak koji će u martu napuniti 20 godina i za koga su predstojeće pripreme možda i prekretnica u karijeri.

Mladi vezista je i letos bio na pripremama sa prvotimcima Partizana, ali nije uspeo da se nametne, pa je vraćen u Teleoptik gde je tokom jeseni imao zapažen učinak.

Sada je nova prilika pred njim i svestan je da je ne sme prokockati.

''Mnogo očekujem od ovih priprema. Želja mi je da me prekomanduju u prvi tim, a pripreme će pokazati da li sam spreman za to. Moje je da radim i dokažem se treneru'', istakao je Nišić, a prenosi današnji ''Žurnal''.

Podsetimo, pripreme ekipe Partizana za drugi deo sezone počinju 10. januara.

U prilogu pogledajte kako se Nišić predstavio navijačima Partizana na klupskoj televiziji pre nepune dve goine.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saša Ilić
Monday, 25.12.2017
21:28

Sve neki sitni slabasni ovi klinci.Hoce li Partizan izbaciti nekog veznog ili napadaca tipa Duljaj konstitucije i brzine.Ti klinci su odlicni u svom uzrastu ali u seniorskom fudbalu nemaju sta da traze.

avatar
RealanNis
Tuesday, 26.12.2017
01:55

Od kada je Duljaj bio napadac? On je bio defanzivni igrac, i da imao je srce i konstituciju ali ne i brzinu. A sta je Mitrovic ako ne takve konstitucije? Da ne nabrajam dalje. Ocigledno da mesas vezne igrace sa defanzivcima i napadacima, osim toga vezni igracima i krilima snaga nije primarna.

avatar
Saša Ilić
Tuesday, 26.12.2017
16:01

Duljaj nije bio brz??? Njega je zbog brzine i snage Tumba stavljao na bok a u mladjim kategorijama igrao štopera. Osim Mitrovića sve baletani, zato mi se sviđa ovaj iz Spartaka Ivanović dečko ima snagu da se zagradi.

avatar
ercov
Monday, 25.12.2017
21:24

Samo pravi partizanovci na klupi Partizana znaju pravu vrednost njihovih talenata. Nikolic i Djukic nikada nisu davali sanse nasim klincima vec su to cinili Tomic kao sportski direktor i trener, Vermezovic, Stanojevic, Jokanovic, Rasovic i neprevazidjeni Tumbakovic.

avatar
Leipzig&Partizan
Monday, 25.12.2017
20:51

Dečko je Bog,mali samo napred

avatar
Zlatko_M
Monday, 25.12.2017
17:13

Na menadzeru je zver :)