Partizan ostao bez titule ali i dalje može da napakosti Zvezdi!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 21.05.2018.
12:23
Izvor: Sportske.net

Partizan je ispao iz trke za šampionsku titulu ali bi u poslednjem kolu mogao da odluči kome će ona pripasti.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Dva kola pre kraja Omladinske lige Srbije u borbi za trofej ostala su dva kluba, pošto je Partizan sa dva vezana poraza sam sebe eliminisao iz trke.

Crno-beli su nakon poraza od Čukaričkog izgubili i od Sprtaka (3:0), pa će borbu za šampionsku titulu u poslednja dva kola voditi Crvena zvezda i Brodarac.

Lider omladinskog šampionata savladao je za vikend Napredak u Kruševcu rezultatom 2:0 i zadržao dva boda prednosti u odnosu na aktuelnog prvaka koji je upisao minimalac u Nišu.

Brodarac ima nešto lakši raspored jer će u sledećem kolu ugostiti Napredak, dok Zvezdu čeka okršaj sa četvrtoplasiranim Čukaričkim.

Poslednje kolo moglo bi da odluči o novom šampionu, a na "spuštanju zavese" pitaće se i Partizan. Crno-beli će u omladinskom "večitom" derbiju ugostiti Zvezdu pa bi eventualnom pobedom nad liderom prvenstva mogli da otvore Brodarcu put ka odbrani trofeja.

Recimo i to da aktuelni šampion Srbije u konkurenciji omladinaca u poslednjem kolu gostuje Čukaričkom tako da nema sumnje da nas do kraja čeka mnogo uzbuđenja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Tuesday, 22.05.2018
23:58

Partizan treba da igra dostojno svojoj veličini. Nadam se da nikom ne pada na pamet da se spušta na takav nivo, a ako nekoj iskompleksiranoj ili bolesnoj osobi tako nešto i pada na pamet, nadam se da to neće moći sprovesti. Partizan treba da se zapita, kako i zašto sa najboljim uslovima i tradicijom svoje omladinske škole, otkako postoji omladinska LŠ, nije u stanju da osvoji titulu. V trijumvirat je verovatno zbog toga i tu, da nam uništi bazu.

avatar
Vanja Grubač
Monday, 21.05.2018
19:42

Ako sudi Srdjan to je rešeno

avatar
Grof of PalmaCity
Monday, 21.05.2018
18:48

Kad se setim kako je taj Brodarac prosle sezone pobedio Jagodinu u Jagodini, 1-2 ( 1-0 ), sve je moguce, sve je moguce .......

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 21.05.2018
14:19

Dobar je naslov partizan moze Zvezdi da napakosti, ali u zivotu nije dobro biti pakostan.

avatar
ddr16
Monday, 21.05.2018
13:33

verujem da ce zvezda za poslednja dva kola da vrati joveljica i bracu ilic u omladince i ne verujem da ce biti problema...

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 21.05.2018
14:20
avatar
svojnasvome
Monday, 21.05.2018
15:54

Pa zvezda u kontinuitetu to radi jer su joj titule tu prioritet, a u odnosu na Partizan koji ne da ne vraca nego igra i sa mladjim u tom uzrastu, a razlog je da se prave igrace na ustrb osvajanja prvenstava