Partizan ostaje bez štopera, u ponedeljak sve gotovo, ovo su svi finansijski detalji!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.07.2019.
20:12
Izvor: Sportske.net

Prvi značajniji izlazni transfer u Partizanu ovog leta.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Iako se očekivalo da Rikardo Gomeš ili Strahinja Pavlović ''probiju led'', prvu značajniju zaradu ovog leta Partizan će dobiti od transfera Svetozara Markovića u Olimpijakos.

Devetnaestogodišnji štoper je već napustio pripreme crno-belih u Sloveniji i uputio se u Pirej, gde će, prema informacijama grčkih medija, u ponedeljak pre podne obaviti medicinske preglede i potom potpisati ugovor sa Olimpijakosom.

Ugovor će biti na četiri ili pet godina, a tamošnji mediji otkrili su i sve finansijske detalje.

Partizan će od ovog transfera inkasirati milion i po evra, a Svetozar Marković je na kraju uspeo da se izbori za godišnju platu od 200.000 evra.

Kažemo ''uspeo da se izbori'', jer se nedavno vratio neobavljenog posla, kada je takođe izgledalo da je transfer blizu realizacije, ali tada nije prihvatio ponudu Atinjana od 150.000 evra zarade na godišnjem nivou.

Imajući u vidu današnje informacije, ispostavilo se da je Marković sa svojim menadžerom bio dobar pregovarač, pa će pod boljim uslovima potpisati ugovor sa grčkim velikanom.

Dakle, sutra se očekuje definitivna potvrda, verujemo da ovog puta neće biti nekih novih obrta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Monday, 08.07.2019
12:44

Juče je pisalo da je Olimpijakos prelomio i ponudio Markoviću ono što je ovaj i tražio. Sve u svemu - mršav transfer. Plus, nigde se ne pominje koliko smo procenata od sledećeg transfera obezbedili. Ili možda nismo ni to. Prošle godine je pisalo da je odbijena ponuda od oko 3 miliona? U međuvremenu je bio povređen, ali mislim da se potpuno vratio. Marković je oooozbiljan igrač i štoper i nije dobro što je prodat za takvu siću i što nije otišao u neku od liga čije ekipe igraju značajnu ulogu i evropskim takmičenjima i koje su gledane. Ova uprava sistematski urušava Partizan. Sad nas i udaljuju sa tog ozbiljnog fudbalskog tržišta.

avatar
Nedeljko Panic
Monday, 08.07.2019
10:30

Zalosno za koju sicu fk Partzan prodaje djecu koja ce za godinu dve vredeiti puno, puno vise. Ono sto mene zanima je, dali je ova nesposobna uprava dogovorila bar procente od sledece prodaje? Ako jest, koliko?

avatar
BABA
Sunday, 07.07.2019
21:25

Jos jedan od 5 Miliona ode za 1.5 ,mada je i to pitanje,kao verujemo...

avatar
REVOLT OF MILAN
Sunday, 07.07.2019
20:20

Jeste li sigurni da nece imati 300? Toliko je trazio na pocetku, a povredio se JaGos Mesaros Haha Hajde sad da konacno ode i Mileta, ali, Mileta pileta.