Partizan OPET kažnjen?!

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.12.2015.
21:24
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

FSS-ovim ''disciplincima'' ne može, izgleda, baš ništa da promakne...

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Nedavni derbi sa Vojvodinom u Humskoj crno-bele je prilično skupo koštao.

Ono što je najvažnije, ostali su bez ijednog boda, pošto su Lalatovićeve ''Lale'' slavile sa 2:0, a onda su na scenu stupili disciplinski organi FSS.

Partizan je njihovom odlukom kažnjen suspenzijom stadiona zbog uvredljivih pesama koje je pevala grupa navijača crno-belih tokom ovog susreta i klub iz Humske je protiv Borca već odradio jedan meč suspenzije.

Međutim, to nije bilo sve kad su u pitanju kazne za Partizan zbog dešavanja na meču sa Vojvodinom.

Naime, ''Novosti'' večeras prenose da su ''disciplinci'' kaznili Partizan i novčano, u iznosu od 300.000 dinara, jer nadležni u ovom klubu nisu štampali ulaznice za besplatnu posetu na utakmici sa Vojvodinom, što su prema važećim propisima bili u obavezi da urade.

I tu bi, valjda, trebalo da bude stavljena tačka na kazne u 2015. godini.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Cica Boris Fr
Thursday, 24.12.2015
14:18

Nema sta vidi se da disciplincima nista ne promakne kad je u pitanju Partizan, ali kad su u pitanju drzavni mezimci onda se zmuri, i gleda se da se sto pre zatapsaju stvari i da se ne iznese u javnost, ovo je Krcun drzava...

avatar
MozdaRealan
Thursday, 24.12.2015
17:22

A sta su to disciplinci zataskali u Zvezdi? Mislim da je ova kazna skroz po pravilu. A sto se tice Krcuna mislim da je Tudjman bio mnogo uticajniji covjek u to vrijeme.

avatar
pjer
Thursday, 24.12.2015
09:50

zamolio bih redakciju da se objavi vest o Lazaru iz Sombora kako bi lakse dosli do pomoci za ovog velikog borca!

avatar
X
Thursday, 24.12.2015
01:23

Zamisli, nisu stampali karte a ulaz besplatan. Pa po kojoj logici se uopste stampaju karte ako je ulaz besplatan? Ova vest mora da ide u rubriku 'Zabava'.

avatar
Cica Boris Fr
Thursday, 24.12.2015
14:25

Nije tu nista u pitanju neki prekrsaj, nega crvenim vodjama u FS Srbije je da se Partizan sto je moguce vise unisti, da se udara po svim safovima od sudijskih ne(pravdi pa sve do najmanje sitnice, doslo vreme ALA KRCUN iz dana 60setih iz proslog veka..

avatar
Svetski sampion
Thursday, 24.12.2015
01:11
avatar
bora majstor
Wednesday, 23.12.2015
23:00

a sto bre jednostavno ne zabrane partizanu da se takmici u srbiji i da nas prebace u zanzibal. pa ovi zvezdini disciplinci vise mrze partizan nego sto vole zvezdu .i predlazem da i bozovicu ukinu kaznu kao lalatovicu posto svi oni rade na promociji jednog kluba i jednog cilja. nadam se da ce taj klub opravdati opcekivanja za ovu njihovu muku i uspesno i casno izgubiti te dve utakmice u predkvalifikacijama za evro kup i osvetlati im obraz kao cavka celo.