Partizan opet diže glas, Binić na udaru, zašto su mali klubovi ''privilegovani''?!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 05.04.2018.
11:43
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Stigla nova reakcija iz Partizana posle najnovijeg ''rata saopštenjima'' na relaciji Niš - Novi Sad.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić gostovao je u najnovijem ''Partizanovom vesniku'' i tom prilikom se osvrnuo i na potvrdu odluke Disciplinske komisije da se Zvezdi i Partizanu oduzmu po dva boda zbog verbalnih ispada, ali i na najnovije tenzije između Radničkog i Vojvodine.

Crno-beli se ne mire sa kaznom, najavili su žalbu Izvršnom odboru FSS, obratiće se i Međunarodnom arbitražnom sudu (CAS),a  podneće inicijativu i Ustavnom sudu za ocenu ustavnosti pojedinih odredbi Disciplinskog pravilnika FSS.

S tim u vezi, Vuletić se pita kako je moguće da se Radnički i Vojvodina ne kažnjavaju zbog sličnih ispada ovih dana, iako se u medijima juče pojavila informacija da je član IO FSS zadužen za regularnost takmičenja Dragiša Binić podneo prijavu i protiv njih.

''Imamo kakofoniju različitih glasova, različitih klubova, koji se, gotovo, utrkuju u razmeni saopštenja u poslednje vreme. Radnički sa Nišave, FK Vojvodina, koji je, takođe, glasao protiv uvođenja VAR tehnologije, a sada je svestan koliko je ova inicijativa Partizana bila blagotvorna'', objašnjava Vuletić.

On se dalje pita da li ovo pokazuje kako su, zapdavo, mali klubovi privilegovani u odnosu na velike, jer se njihova saopštenja tolerišu.

''Četiri kluba Superlige su, odmah nakon što su Partizan i Zvezda kažnjeni, požurili da se oglase i gromko pozdrave odluke disciplinskih organa i poručivali da 'ne sme da bude privilegovanih'. Izgleda su upravo ti, takozvani, mali 'klubovi' privilegovani'',
poručuje Vuletić.

Na kraju je ''poentirao'' prozivajući u svom već uobičajenom maniru Dragišu Binića, zbog još jedne njegove nedavne izjave, a u vezi kažnjavanja Zvezde i Partizana.

''Dragiša Binić je prilikom izricanja presuda rekao da 'ti klubovi', misleći na Partizan i Crvenu zvezdu, treba da budu srećni što nisu strožije kažnjeni, iako je bilo određenih insistiranja.

Koje su to više sile da utiču na Disciplinsku komisiju? Gde su te moćne sile koje očigledno ima u mislima Dragiša Binić",
zaključio je Binić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G0L iz kornera
Friday, 06.04.2018
15:37

I ja se vec duze vreme pitam zbog cega ste vi privilegovani.

avatar
jv
Friday, 06.04.2018
12:39

Ne treba kažnjavati, moraju se prepucavati kada niko ne zna igrati fudbal. Oprosti im Biniću, nisu oni krivi što pojma nemaju!

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Thursday, 05.04.2018
16:40

Stvarno, i mene jako zanima zasto je zvezda privilegovana?

avatar
NikkiCFC
Thursday, 05.04.2018
12:49

Sta prica ovaj? I Zvezda i Partizan bi trebalo da budu izbaceni u treci rang da je ovo normalna zemlja.

avatar
Kladionicar
Thursday, 05.04.2018
12:06

Na kaznu o saopstenju se odgovara saopstenjem.. Da ima pravde opet bi mu zalepili istu meru.

avatar
Malo veliki covek
Thursday, 05.04.2018
14:09

Pa Zvezda bi u tom slucaju bila u minus 20 za Partizanom.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Thursday, 05.04.2018
16:39
avatar
MilošPB
Thursday, 05.04.2018
15:55

Jedini način da budete ispred Zvezde