Partizan - On jedva čeka da počne i najavljuje GOL!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 15.02.2018.
09:44
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Došao je i taj dan, Partizan kreće u pohod na osminu finala Lige Evrope.

Epa/Andrej Čukić
Epa/Andrej Čukić

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana od 21:05h dočekuju ekipu Viktorije Plzenj u prvom meču 1/16 finala Lige Evrope.

Onaj od koga se očekuju golovi jeste Partizanov Kamerunac Leandre Tavamba koji u odličnom raspoloženju i uz ogroman motiv dočekuje duel sa Česima.

Najavljujući ovu utakmicu, Tavamba se oglasio u izjavi za''Alo Sprint'' inaglasio da mu je ovo najvažniji evropski meč u dosadašnjojkarijeri. Naravno, poželeo je i da zatrese mrežu gostiju.

''Kako takmičenje u Evropi odmiče i kako mi pobeđujemo, tako svaka naredna utakmica postaje najveća u našim karijerama. Tako i ova protiv Plzena. Nikada nisam igrao utakmicu ove evropske težine i jedva čekam da počne.

Ovo je prilika da se odmerimo sa vrlo kvalitetnom evropskom ekipom, a bio bih najsrećniji kada bih uspeo da postignem gol, mada to nije prioritet. Suštna je u tome da Partizan ostvari dobar rezultat, a ko će biti strelac, nije tako važno'',
kaže Tavamba.

On je izrazio i nadu da će navijači u velikom broju doći večeras na stadion i dati neophodan ''vetar u leđa'' njegovoj ekipi.

''Oni su uvek bili naša dodatna snaga, pravili su fantastičnu atmosferu i guraće nas do trijumfa'', istakao je Tavamba koji je svojim golom protiv Jang bojsa dao ogroman doprinos da se crno-beli nađu u ovoj fazi takmičenja.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AlexPFC
Thursday, 15.02.2018
17:24

Moram da primetim da Tavamba poprilično ne leži odbrambenim fudbalerima Dinamo K., kao i Libereca i Teplica naših rivala sa priprema. Čvrsto verujem da će i sa Plzenom biti isti slučaj. Protiv Dinama K. u prvom poluvremenu je radio šta je hteo, protiv Libereca je dao gol i pokrenuo Partizan tek pred kraj kada je uveden u igru a Teplice je totalno izdominirao :) Zanimljivo je da su mladi i neiskusni defanzivci Jang B. mnogo lakše izlazili na kraj sa njim od iskusnijih Ukrajinaca i Čeha. Ima nešto u njegovoj igri što se po svemu sudeći ne vidi golim okom kraj malih ekrana ali to itekako osete na svojoj koži naši protivnici na terenu. Neka tako bude i večeras, srećno Tavamba!

avatar
Thursday, 15.02.2018
11:41

Tale surovi! Nije prioritet da bas ti das gol iako si najistureniji, ali, imperativ je da pobedimo bez primljenog gola!