Partizan okupio blogere i influensere u Humskoj!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 03.11.2019.
13:18
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Crno-beli prate nove trendove.

Darko Mitrovic/Sportske.net
Darko Mitrovic/Sportske.net

Povezane vesti

Zanimljiva poseta juče na stadionu Partizana pred meč sa Vojvodinom.

Kako je saopšteno na klupskom sajtu, ''u skladu sa zahtevima novih generacija, trendova IT industrije i društvenih mreža FK Partizan je ugostio blogere i influensere koje na instagramu vode stranice posvećene fudbalskom klubu ili JSD Partizan''.

U pitanju su uglavnom tinejdžeri starosti od 13 do18 godina, koji su u pratnji drugova ili roditelja posetili su službene prostorije kluba gde su u neformalnom razgovoru imali priliku da se upoznaju sa portparolom FK Partizan Biljanom Obradović kao i direktorom marketinga Predragom Vujovićem.

''Svako od prisutnih dečaka i devojčica prvo se predstavio prisutnima i izneo svoje planove za budućnost kada govorimo o radu instagram profila.

Posle jednočasovne konverzacije obišli su trofejnu salu kluba, a potom izašli na stadion u Humskoj gde su uživo mogli da prate zagrevanje svojih ljubimaca.

Zbog važnosti utakmice i zgusnutog rasporeda nisu bilo moguće da se slikaju sa celim timom, ali zato imaju fotografije i video zapise za pamćenje.

Naši gosti, njih oko trideset, potom su pratili utakmicu sa zapadnog dela stadiona i uživali u pobedi i igrama crno-belih'',
ističu u Humskoj.
-
View this post on Instagram

Blogeri i influenseri u Humskoj!  U skladu sa zahtevima novih generacija, trendova IT industrije i društvenih mreža FK Partizan je ugostio blogere i influensere koje na instagramu vode stranice posvećene fudbalskom klubu ili JSD Partizan. Mahom tinejdžeri uzrasta od 13-18 godina u pratnji drugova ili roditelja posetili su službene prostorije kluba gde su u neformalnom razgovoru imali priliku da se upoznaju sa portparolom FK Partizan gđicom Biljanom Obradović kao i direktorom marketinga g. Predragom Vujovićem. Svako od prisutnih dečaka i devojčica prvo se predstavio prisutnima i izneo svoje planove za budućnost kada govorimo o radu instagram profila. Posle jednočasovne konverzacije obišli su trofejnu salu kluba, a potom izašli na stadion u Humskoj gde su uživo mogli da prate zagrevanje svojih ljubimaca. Zbog važnosti utakmice i zgusnutog rasporeda nisu bilo moguće da se slikaju sa celim timom, ali zato imaju fotografije i video zapise za pamćenje. Naši gosti, njih oko trideset, potom su pratili utakmicu sa zapadnog dela stadiona i uživali u pobedi i igrama crno-belih.

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rio48
Monday, 04.11.2019
01:53

Spavas li mirno, Mancester Siti?!

avatar
SvetskiSampion
Monday, 04.11.2019
01:02

Blogeri i influenseri?! Hahahahahaa

avatar
Grb partizana 1997?
Sunday, 03.11.2019
16:55

To je ta avangarda...

avatar
Doktor Trax
Sunday, 03.11.2019
15:55

Bucko skroz desno povratak kralja.

avatar
Old_school
Sunday, 03.11.2019
14:39

Pa jel nemaju Pantica i Tegija, vrhunske ''influensere"?