Partizan od srca - Jakovljevići održali obećanje, stigla 'fotka' iz Krupnja!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 28.10.2018.
16:58
Izvor: Sportske.net

Dirljiva priča stiže nam iz Humske dan nakon što je Partizan remizirao sa Napretkom. Za porodicu Jakovljević ovaj meč je imao posebnu važnost.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Jučerašnja fudbalska priča iz Humske nije imala najsrećniji kraj, barem ne iz perspektive navijača Partizana, ali su se Biljana Obradović i Željko Pantić potrudili da bude ispričana sjajna životna priča iz koje bi svako mogao nešto da nauči.

Gosti fudbalskog kluba Partizan u subotu su bili članovi porodice Jakovljević, porodice koja je bila žrtva porodičnog nasilja, a čija je priča dospela u javnost zahvaljujući uredniku i voditelju TV Partizan Željku Pantiću.

Više o tome kako je Mladen Jakovljević došao u kontakt sa Željkom Pantićem i šta se dalje odvijalo možete videti u prilogu koji je ovim povodom napravila Partizanova klupska televizija.

Važno je reći da su Mladen i Dejan u pratnji svoje majke Mirjane i sestre Sandre juče došli iz Krupnja u Beograd i prisustvovali prvenstvenoj utakmici između crno-belih i Napretka.

Bila je to prilika da porodica Jakovljević obiće klupske prostorije, muzej FK Partizan i da iz lože stadiona crno-belih isprati fudbalsku utakmicu koja je juče bila na programu.

Pokloni nisu izostali, a Mirjana, Sandra, Mladen i Dejan održali su obećanje dato Biljani Obradović.

Partizan navijaci Krupanj
FK Partizan

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke