Partizan od juna u opremi novog sponzora!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 05.02.2016.
12:49
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Partizan dobiće novog tehničkog partnera koji će crno-bele snabdevati opremom nakon što bude zaključen ugovor sa kompanijom "adidas".

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Posle punih pet sezona tokom kojih je fudbalere Partizana opremom snabdevao nemački "adidas", klub iz Humske priprema teren za novog tehničkog partnera.

Renomirani proizvođač sportske opreme u junu će završiti saradnju sa Partizanom, a od naredne sezone crno-beli bi mogli da zaigraju u opremi kompanije "Umbro" ili "Newbalance", prenosi "Žurnal".

Partizan je prvi trogodišnji ugovor sa "adidasom" potpisao u maju 2010. godine, da bi početkom 2013. godine ta saradnja bila produžena na još dve godine.

Novi tehnički partneri koji su u opticaju teže ka osvajanju fudbalskog tržišta, pa tako "Umbro" izrađuje opremu za naš nacionalni tim, dok je najvažniji partner "Njubalansa" slavni Liverpul.

Crno-beli su tokom slavne prošlosti nosili opremu najvećih proizvođača sportske opreme poput "Najka", "adidasa" i "Kape" ali navedene dve kompanije do sada nisu imale prilike da sarađuju sa Partizanom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Poznavalac
Friday, 05.02.2016
14:44

Porazi na svim poljima se nizu..new balance je moj izbor kad vec moramo da menjamo.

avatar
Meepo
Friday, 05.02.2016
13:52

New Balance ce biti interesantan