Partizan - Obrt oko Evertona?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 14.01.2018.
14:49
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Postaje sve neizvesnije, ali i napetije. Kako će Brazilac reagovati po povratku sa odmora?

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Pitanje na koje je odgovor koliko juče delovao izvesno, danas je već postalo znatno složenije.

Podsetimo, italijanski mediji su u subotu preneli svoja saznanja da aktuelni vezista Partizana Everton Luiz želi ove zime da se peseli u italijanski SPAL i da bi to trebalo da se i realizuje narednih dana, kada se Brazilac vratio u Beograd sa produženog zimskog odmora.

Znate već da je i uprava crno-belih ponudila bolje uslove svom borbenom fudbaleru, kako bi produžio ugovor sa Partizanom, ali on to do sada nije prihvatio i namerava da iskoristi priliku koja mu se ukazala da znatno više zaradi u inostranstvu.

Međutim, izgleda da to neće ići baš tako lako. ''Informer'' je danas preneo nezvanična saznanja da je SPAL ponudio crno-belima 600.000 evra na ime obeštećenja, ali da su to u Partizanu - odbili!

U Humskoj očekuju veću zaradu od ovog transfera, iako Brazilcu aktuelni ugovor ističe već na kraju sezone.

Dakle, stvari se komplikuju, pa se postavlja pitanje kakva će biti reakcija Evertona posle ovakvog stava crno-belih. Ono što je sportski direktor crno-belih Ivica Iliev nedavno naglasio, to je da će se tokom priprema uigravati formacija bez Evertona, jer Brazilac nema pravo nastupa u prvom meču protiv Viktorije Plzenj, zbog čega su u Partizanu i počeli da razmišljaju o njegovoj prodaji.

U svakom slučaju, ovaj momak je tokom protekle dve godine mnogo dao Partizanu, u klubu su prezadovoljni njegovim igrama, pa je ipak za očekivati da se ove zime postigne nekakav dogovor na obostrano zadovoljstvo.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Monday, 15.01.2018
07:59

Po meni iako ne verujem u te price i takodje ni sa ovim nasim strancima da stizu na sve strane ponude za igraca kome istice ugovor i mogu u junu za DZ da ga dovedu.Konkretno za Spal mozda su odbili jer je Spal vrlo moguce ispasti iz Serie A

avatar
Milorad
Sunday, 14.01.2018
19:14

Majtori u upravi,sportski sektor,skauting,pa legende neka cekajte da dovedete nekog prvog februara a utakmica se igra sredinom februara. Plzen vecduze vrene trenira i nabija formu,odigrali su dve utakmice i postigli oko 12 golova. Prodajte tawambu miletica i jevtovica posto zasto i dovedite napadaca i dva na sredini. Al ne iz spartaka macve barzilovice i pambukovice. Na koga li ce te svaliti neznanje kad opet userete prekazni rok. A malo nam fali. Drazic, zdjelar i gou...

avatar
Salone
Sunday, 14.01.2018
16:26

Oni bi njega prodali da ga bar neko trazi

avatar
petar000
Sunday, 14.01.2018
17:37

Eh, isto kao i vi one vase sa virtuelnim ponudama. Cela Evropa ih satro trazi, a oni ce do kraja ugovora ostati. Ne razumem zasto komentarises njegovu situaciju kad vi imate takvu sa bar pet igraca. I za svu petoricu necete skupiti milionce na kraju. Mislim, kad bi se pitali novinari zarada od njih bi bila deset, ali je realnost sasvim drugacija. Ko je lud da da milion za igraca koga ce za dva meseca moci da pokupe bez dinara?

avatar
RG VILI
Sunday, 14.01.2018
18:59

Vi ste sve ,samo niste ozbiljan klub. Koji to ozbiljan klub dovodi po 15-20 igraca?

avatar
Salone
Sunday, 14.01.2018
17:53

Sva ta petorica imaju ponude ali mi smo ozbiljan klub i necemo prodavati igrace za male pare a ovo vase drvo niko nece kupiti.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 14.01.2018
16:18

Pa istice mu ugovor za manje od 6 meseci...gde ce vise novca da dobiju...najbolje bi bilo da ode besplatno

avatar
petar000
Sunday, 14.01.2018
17:39

Ma cenjkaju se malo. To je sasvim legitimno. Zasto ne pokusati da se izvuce jos neki evro? Tih pola miliona je zagarantovano.

avatar
napred Panktizan!
Monday, 15.01.2018
00:45

da iz zbog toga ce svakako otici za nesto manju cenu, ali zasto bi otisao bas za 600 kad za te pare mogu za jedan dan da nadju 5 klubova koji bi ga kupili. Mozda ne dobiju vise od ovoga, ne kazem da u ovoj situaciji mogu milioni da se zarade na Evertonu, ali ovo je cena za koju bi ga mnogi kupili istog trenutka.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Sunday, 14.01.2018
15:51

A taj dogovor bi bio da ostane do kraja sezone.