Partizan - Novi Pazar 3-0 (KRAJ)

Autor: Darko Mitrović
subota 21.11.2015.
14:59
Izvor: Sportske.net

Ubedljiva pobeda Partizana nad Novim Pazarom, 3-0 u Humskoj!

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Podsetimo, Novi Pazar je u prvom delu šampionata slavio na svom terenu sa 3-2, ali je Partizan tada bio značajno oslabljen.

Međutim, sada su crno-beli u znatno slabijoj formi, vezali su previše kikseva ove jeseni, pa će biti zanimljivo videti da li će protiv Pazaraca konačno uspeti da prekinu lošu seriju.

Ponovo sje intonirana državna himna pred početak meča u Humskoj, a na tribinama mali broj gledalaca. To i ne čudi s obzirom na Partizanove rezultate ove jeseni.

PRVO POLUVREME

Prva obećavajuća akcija crno-belih viđena je već u prvom minutu, kada je Ninković povukao opasnu kontru, ali je zaustavljen ispred kaznenog prostora gostiju.

Partizan ima blagu inicijativu, pripretili su i Subić i Božinov, pa Saša Ilić nešto kasnije, ali sve bez prave završnice.

U 10. minutu dobar centaršut Subića sa leve strane za Abubakara Oumarua, koji pokušava volej udarcem, ali lopta odlazi preko gola.

Osam minuta kasnije prilika i za Nikolu Ninkovića, pošto ga je kapiten Ilić sjajno pronašao sa desne strane, ali je vezista crno-belih sa nekih 12 metara traljavo šutirao pored gola.

To ne sprečava Sašu Ilića da i dalje ''kao na tacni'' deli lopte svojim saigračima, pa je minut kasnije poslužio i Aleksandra Subića koji je ušao u kazneni prostor sa leve strane, ali je loše šutirao i pogodio samo spoljni deo mreže. Ostaje 0-0 u Humskoj posle prvih 20 minuta igre.

I konačno, u 34. minutu, jedno takvo dodavanje kapitena Ilića je donelo željeni rezultat. Kreator igre crno-belih je ovoga puta uposlio Božinova na desnoj strani, koji šutira iskosa u bliži ugao i šalje loptu u mrežu - 1:0 za Partizan!

Gol Božinova možete da vidite OVDE.

Dva minuta kasnije nova opasna akcija Partizana, Ninković je uposlio Babovića, ovaj centrirao za Abubakara, koji nije zahvatio tu loptu, ona dolazi do Vulićevića, ali njegov udarac je na kraju izblokiran.

Do kraja poluvremena još jedna prilika za Partizan preko Ninkovića, ali je golman Zečević dobro intervenisao.

Trener Novog Pazara Radmilo Ivančević je u 42. minutu morao da obavi i prvu, prinudnu izmenu, kada je povređenog Radivojevića zamenio Rušević.

DRUGO POLUVREME

Počelo je drugo poluvreme u Humskoj, na terenu za sada slična slika kao i tokom prvih 45 minuta. Inicijativa Partizana koji pokušava što pre da stigne do drugog gola.

I u tome su uspeli već u 50. minutu igre - 2:0, Nikola Ninković! Majstorija ofanzivnog veziste Partizana koji se na nekih 18 metara od gola najpre lepo oslobodio svog čuvara, a onda još lepše šutirao u desni ugao gola nemoćnog Zečevića!

Ninkovićev gol možete da vidite OVDE.

Nešto kasnije, najbolja prilika za Novi Pazar od početka utakmice, imao ju je rezervista Rušević, koji je odlično šutirao iskosa sa desne strane, ali na sreću crno-belih, lopta je prohujala pored stative Kljajićevog gola.

Konačno, u 64. minutu najbolji fudbaler Partizana Andrija Živković dobio je priliku da zaigra, umesto Abubakara Oumarua, koji je prilično nevoljno napustio teren.

Deset minuta kasnije, nova prilika za goste, koji su dobro namučili Filipa Kljajića, a zatim je Vulićević u poslednjem trenutku izbio loptu u korner. Posle tog kornera još jedna velika prilika za Novi Pazar, a ovog puta Subić izbija loptu ispred gol linije.

Do kraja, dve prilike imali su Šaponjić i Živković, da bi bukvalno u poslednjim sekundama meča, Saša Ilić upisao još jednu maestraknu asistenciju, ovog puta za Nikolu Ninkovića, koji ponovo pogađa, za konačnih 3-0.

Partizan: Kljajić, Vulićević, Bandalovski, Ćirković, Subić, Jevtović (Petrović od 67.), Babović, Ilić, Abubakar (Živković od 62.), Ninković, Božinov (Šaponjić od 84.).

Novi Pazar: Zečević, Stevanović, Trtovac, Kostić, Todorović (Obrovac od 53.), Vusljanin, Šarac, Vuković, Radivojević (Rušević od 42.), Osmanagić (Zilkić od 68.), Pavlović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ujka Vanja
Saturday, 21.11.2015
18:47

Steta sto ovako nismo igrali i u Pazaru,jer bi i tamo upisali pobedu.A Kiza doktor odmarao igrace.

avatar
Volim Partizan
Saturday, 21.11.2015
18:29

Laganica....sada momci ono najvaznije Evropa

avatar
116 GODINA VELICINE
Saturday, 21.11.2015
16:56

Ne znam ko je izveo pocetni udarac, ali mislim da je danas Babovicev PRVI kontakt sa loptom bio tek u 24. minutu...

avatar
delije sever NS
Saturday, 21.11.2015
16:56

gde je proslavio gol Bozinov,pred mnogobrojnom publikom,jer ka njima otrcao,nisam video :) Oooo Partizane,sta si doziveooo.....

avatar
Volim Partizan
Saturday, 21.11.2015
19:04

26.11 Liga Evrope Alkmar - PARTIZAN

avatar
Volim Partizan
Sunday, 22.11.2015
20:17

Svoje mozes samo po ovim selendrima gledati...Vi ste i onako epizodisti u Evropi

avatar
delije sever NS
Saturday, 21.11.2015
19:54

Hoce i tu biti ovakve mnogobrojne publike kao danas?? Prosli put ste mi doneli pare 1-1 i 3+ kvota je bila 2.45,ajmo opet,sto da ne...i ja gledam partizan i zaradjujem.