Partizan - Novi neuspeh u pregovorima! Da li samo privremeno?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 25.03.2019.
19:32
Izvor: Sportske.net, Mozzartsport.com

Upravi Partizana je sve teže u realizaciji svojih zamisli...

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Aktuelna prvenstvena pauza dobro je došla čelnim ljudima Partizana da reše pitanje izbora novog sportskog direktora i novog trenera posle ostavki Ivice Ilieva i Zorana Mirkovića, uz rad na ispunjavanju svih uslova za obezbeđivanje evro-licence.

Međutim, bar kada su u pitanju kadrovska rešenja u sportskom sektoru, predsedniku Miloradu Vučeliću i njegovim saradnicima za sada ne ide u realizaciji plana.

Vučelić je taj posao preuzeo na sebe, a plan je bio da Saša Ilić preuzme funkciju sportskog direktora, a da za novog trenera bude imenovan Ilija Stolica, koji je trenutno bez angažmana.

Međutim, ni posle četiri obavljena razgovora sa Sašom Ilićem nije došlo do dogovora, kako sada stoje stvari to je i konačan epilog tih razgovora, a danas su oči u oči bili Vučelić i Stolica.

Kako prenosi ''Mozzartsport'', ni ovaj razgovor nije doneo pozitivan rezultat, a u prilog tome i informacija kako je Vučelić, navodno, neraspoložen napustio stadion u Humskoj posle sastanka sa 40-godišnjim trenerom.

Pretpostavljamo da ovo ne znači i kraj pregovora oko imenovanja Stolice za novog trenera Partizana, ali je propuštena prilika da se ovo pitanje reši u prvoj nedelji prvenstvene pauze i da se novom treneru pruži nešto više vremena u pokušaju da što pre konsoliduje ekipu.

Kako vreme prolazi, šanse Žarka Lazetića da ostane na tom mestu sve više rastu, a da su crno-beli pod njegovim vođstvom uspeli da savladaju Spartak u Humskoj, to pitanje se verovatno ne bi ni postavljalo. Ovako...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko Knezevic
Tuesday, 26.03.2019
13:08

Niko normalan nece doci ni kao igrac ni kao trener u klub koji vode ovi nesposobnjakovici.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 26.03.2019
00:55

DOS'O JE KRAJ!

avatar
dejanera2
Monday, 25.03.2019
22:53

Ja ne razumem da li se neko sali sa Partizanom ili ovo stvarno? Prvo Sasa Ilic je jos uvek aktuelni igrac u Partizanu a neko ga gura na mesto sportskog direktora?! Pa koje on kvalifikacije ima za taj posao? Kako ce on da dovede igraca i odakle da ga dovede? Za to mesto treba dovesti nekog iskusnog ko zna da radi posao cak i kada nema para a Ilic moze da bude neki koordinator, pomocnik ili bilo sta drugo a da se ne pita mnogo bar dok se ne pripremi za neko mesto na kom ce moci da pomogne klubu (npr podpredsednik). Sa druge strane jeko je retko da pocetnik bude odjednom uspesan kao trener. Svakome se desi da na pocetku karijere malo stuca ali Partizanu svakako sada ne treba takav! Stolica nema nikakvu karijeru! Osim pobede nad Zvezdom, sa Vozdovcem, sta je jos uradio u karijeri? Trenirao Vojvodinu par meseci i Olimpiju jos manje i sad vec nema nikakav angazman jos od avgusta (?!) Kako takva trenercina toliko bez posla? Sada Partizan treba da dovede nekoga ko zna sta radi, ko ce forsirati mlade i ko ce jasno i glasno reci da je Zvezda trenutno bolja, da para nema i da dok se ne udje u LE ili ne proda par igraca za debele pare ne treba ocekivati cuda! Kad se stvari postave onakve kakve stvarno jesu tada ce i Partizanu krenuti na bolje!

avatar
Osijek 51
Monday, 25.03.2019
22:02

Kad vidim ove pajtose sa tamnim naocarima, logicno da im je sve crno pred ocima, samo sebe vide ruzicasto...

avatar
Bata
Monday, 25.03.2019
20:51

Koko je napustio stadion ne treba ni da se vraća.Neka povede i ostale