Partizan - Novajlije dolaze, ali Miletić je neuništiv! Od ''zlatnog Orlića'' ni traga!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 08.03.2018.
13:19
Izvor: Sportske.net

Partizanov levi bek, po svemu sudeći, ponovo ''zacementirao'' svoju poziciju u startnoj postavi crno-belih.

EPA/SERGEY DOLZHENKO
EPA/SERGEY DOLZHENKO

Povezane vesti

Nemanja G Miletić je u finišu jesenjeg dela sezone bio na udaru žestokih kritika, posle utakmica u Kijevu i Kruševcu, 156. debi protiv Zvezde potom nije odigrao i mnogi su ga tada već bili ''otpisali'', pogotovo što je Patizan tokom zimske pauze angažovao novog levog beka, Slobodana Uroševića.

Razlog više da se Miletiću daju male šanse za povratak u startnu postavu, bila je i njegova suspenzija zbog koje nije mogao da nastupi u prvoj utakmici protiv Viktorije Plzenj.

Tokom priprema na Kipru je zato bilo veoma zanimljivo videti da li će trener Đukić prednost dati novajliji Uroševiću, ili Nemanji Antonovu, našem ''zlatnom Orliću'' koji je još letos stigao u Humsku kao veliko pojačanje na poziciji levog beka, ali jesenas nije uspeo da se izbori za mesto u timu u konkurenciji Miletića.

Antonov je bio starter u prvoj pripremnoj utakmici na Kipru protiv Gornjika, kada je Partizan, bar u prvih 45 minuta, nastupio u sastavu za koji se činilo da bi mogao da bude i najjači tokom proleća.

Ta postava je ostavila dobar utisak u tih 45 minuta, nedostajali su samo golovi i delovalo je da je pitanje levog beka možda već tada rešeno.

Ali, Antonov je do kraja priprema pokvario utisak, pogotovo u porazu od Liepaje (0:1) i od tada ga više nema u planovima trenera Đukića.

Ulogu startera prigrabio je Slobodan Urošević, ali na njegovu nesreću, Partizan je sa njim u ekipi upao u veliku rezultatsku krizu, uz eliminaciju sa evropske scene.

Naravno, nije sva krivica na Uroševiću, ali sudeći po sastavu Partizana u dve prethodne utakmice, Nemanja G Miletić je uspeo da povrati poverenje šefa stručng štaba, s obzirom da je bio starter i u Nišu i juče protiv Rada, a da se Urošević preselio na klupu.

Miletić je juče umalo bio i strelac, u prvom poluvremenu je pogodio prečku i za očekivati je da i protiv Čukaričkog u nedelju bude u startnih jedanaest.

I dok Urošević ima razloga da se nada novoj prilici, makar sa klupe za rezerve, Antonov je pao u duboku senku, što se nikako nije moglo očekivati kada je letos došao u Partizan iz švajcarskog Grashopersa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dragan60895013
Thursday, 08.03.2018
19:53

Nemojte da smarate sa tim glupostima, mora da se svidja Djukicu i to je to. Da se ja pitam Antonov je bolji od njih dvojicu.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Thursday, 08.03.2018
23:56

Saglasan sam sa tobom...

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Thursday, 08.03.2018
15:47
avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Thursday, 08.03.2018
15:47

Urosevic, Vakulko, Ivanovic...