Partizan - Ništa od pojačanja, defanzivac potpisuje za BATE

Autor: Nikola Miloradović
subota 03.08.2019.
10:48
Izvor: Sportske.net

Preokret.

FK Čukarički
FK Čukarički

Povezane vesti

Bilo je pisanja da bi Boris Kopitović trebalo da pojača redove Partizana, a onda se reprezentativac Crne Gore nije ni pojavio na mečevima sa Moldeom i činilo se da je to to.

Ipak, došlo je do preokreta, Kopitović će napustiit Čukarički, ali karijeru neće nastaviti u Humskoj, već u Belorusiji.

Prema pisanju "Sportskog žurnala", iskusni defanzivac se seli u BATE Borisov.

Ponuda je stajala na stolu Čuke i pre dvomeča sa norveškim timom, čekao se i Partizan, koji je Kopitovića mogao da dovede za 300 hiljada evra, ali su pregovori sa "crno-belima" propali.

Tako su se u upravi kluba sa Banovog brda okrenuli pregovorima sa ekipom iz Belorusije, ubrzo su sve dogovorili, a od ekipe iz Borisova su dobili i bolje finansijske uslove.

Crnogorski fudbaler je već na lekarskim pregledima, uskoro će staviti paraf na višegodišnju saradnju sa ekipom BATE Borisova.

Očekuje se da u Čukarički kao zamena za Kopitovića stigne bivši fudbaler Partizana Miloš Ostojić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ViniciusJR
Saturday, 03.08.2019
15:13

Vujacic je odlican stoper, zna sa loptom, fizicki bas jak, treba mu dati sansu.

avatar
magister
Saturday, 03.08.2019
12:55

Ja se iskreno nadam da će par štopera ostati Ostojić Pavlović, a već imamo alternative, dovedene u ovom prelaznom roku - Vujačić, Dinga, i za sada van sastava prvog tima, jako talentovanog Cvetojevića. Ne treba nam nikakvo *pojačanje* na toj poziciji.

Žao mi je što nam je *pojačanje* Asano, umesto Lazara Markovića, a još smo ga i platili 1 milion evra, a L. Marković je bio slobodan igrač. No, možda taj Asano kod nas postane igrač, hajde da se nadamo (iako je u poslednjih zvaničnih 28 utakmica, igrajući na poziciji krila i ofanzivnog veznog, za dve godine, postigao samo jedan gol i imao 0 asistencija; valjda i ovi naši u Partizanu znaju da se ne boduju šprintovi nego golovi).

avatar
REVØLT
Saturday, 03.08.2019
14:37

Itekako nam treba jos jedno pojacanje na stoperu i beku, a Markovic ima ogromnu platu koju mi tesko da bismo mogli sebi da priustimo, a nekako nisam ni primetio neku njegovu zelju da dodje kod nas, mozda ja gresim?

avatar
REVØLT
Sunday, 04.08.2019
15:00

Naravno da je problem u stoperima koji su dovedeni, Dinga nije za Partizan, Balaz je bas presao u taj klub, nije samo pozajmljen. Ta razlika u plati je nesto sto je nepremostiva prepreka i ne bi u klubu isli toliko visoko u nameri da privole Lazara, a on je kao klinac prvo valjda igrao bas centralnog veznog tako da mu je ta pozicija sve samo ne nepoznata i strana.

avatar
magister
Sunday, 04.08.2019
13:16

Mr. Ronaldinjo, ako nam kod 4 postojeća štopera: Ostojić, Pavlović, Vujačić, Dinga, od čega poslednja dva dovedena u ovom prelaznom roku, plus jedan izuzetno talentovan i zreo za svoje godine - Balaž - pušten (valjda) na pozajmicu, a još jedan, fizički i tehnički zreo (možda ne mentalno i taktički?), Cvetojević u juniorima, ako nam je pored toga opet neko za te pozicije neophodan, onda je verovatno problem u onima koji su dovedeni, da nisu bili za Partizan. Ja tvrdim, njega sam gledao, da je Balaž bio zreo da bude alternativa i u slučaju odlaska zauzme poziciju Pavlovića, jer mi se čini da Ostojić može i levog (inače, Balaž je desni, Cvetojević levi štoper). Ako Pavlović ipak ode, a nadam se da se to neće dogoditi, to nije interes kluba, onda nam je, ako se ne vrati Balaž (što bi bilo najpametnije) i ne prekomanduje u seniore Cvetojević, potreban još jedan štoper (po minimum 2 igrača za poziciju).

Ako pretpostavimo da bi L. Marković imao za nijansu blaži zahtev od Partizana nego od Dinama, pa se s njim potpisalo na 3 godine, kao sa Asanom, onda bi npr. za 3 godine mogla da se ugovori plata od 2.4 miliona evra, 800h po godini (od Dinama traži 900, možda i sa njima pristane na 800). A to je - od meseca do meseca po 66,4, a uveren sam da bi pristao i na manje. Za Asana je plaćen otkup 1m, plus - i Asano ima platu (nije objavljeno koliko, ali možda i blizu 500h godišnje, što je za 3 godine 1,5m, a ukupno 2.5. Ako su moje pretpostavke približne istini (mislim da jesu), L. Marković bi bio čak i jeftiniji od Asana. Karakteristike? Brz, malo sporiji od Asana, naš, školovan u Partizanu, poznaje klub, stadion, teren, grad, druge stadione na kojima je već igrao, zna jezik i može da komunicira, a Asano ne zna čak ni engleski, a Marković ima i pregled, odličnu igru u oba pravca, što je pokazao u Liverpulu, gde je igrao čak i beka, a kod Siniše poziciju centralnog veznog, odmah do zadnjeg. Znači, neuporedivo kompletniji i školovaniji igrač, da ne kažem da je i na poziciji za koju je doveden Asano - igrao u Partizanu i Benfiki, sa velikim uspehom, dok nije doživeo loš tretman u Liverpulu. Po mom mišljenju, L. Marković vredi bar 10x više od Asana (ne računajući činjenicu da je Partizanovo dete i sve što ide uz to, što takođe nisu male prednosti).

avatar
Колатерална Штета
Saturday, 03.08.2019
12:28

Dobro je, sad Maraša da dovedemo...

avatar
REVØLT
Saturday, 03.08.2019
12:12

Samo da Kalaba ostane! Nama trebaju desni bek, stoper, centralni vezni, levo krilo i centarfor, previse toga za kratko vreme. Stojkovic (Stevanovic, Popovic)- Miletic (ili Enake), Ostojic ili Maras, Pavlovic (Vujacic), Brezancic (Sehovic)- Zdjelar (Scekic), Natko (?)- Tosic (Lutovac), Suma (Pavlovic), Asano (Stevanovic, Ivanovic)- ? (Sadik, Gigic). 25 igraca.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 03.08.2019
12:10

Odlično! Umesto 500-600k € za transfer i platu Kopite pojačajte ponudu Natku i dovedite ga što pre kako bi mogao da konkuriše za 3.kolo kvalifikacija. Ukoliko se Partizan plasira u LE dovedite i Maraša jer će biti potreban veći roster i na pozicijama štopera u konkurenciji Ostojića, Vujačića i St. Pavlovića (Dingu ne računam, a N.R.MIletić je najbolji desni bek koga Partizan može da ima u ovom prelaznom roku), ukoliko ne Dingu vratiti sledeće zime u Rusiju, a dovesti tada Maraša. Osim Natka što pre dovesti razbijača bunkera napadača-golgetera. Štoper trenutno nije prioritet, prioriteti su centralni vezni i napadač.

avatar
Slobodan Dragojevic
Saturday, 03.08.2019
12:00

Iskreno mislim da treba Vujačiću dati šansu,momku tih fizičkih karakteristika i smisla za pozicioniranje samo treba šansa.

avatar
REVØLT
Saturday, 03.08.2019
14:38

OK je za treceg-cetvrtog stopera, za jednog od prva dva nam treba bolji:-D

avatar
REVØLT
Sunday, 04.08.2019
15:01

OK da, ali, nije za startera.

avatar
Slobodan Dragojevic
Sunday, 04.08.2019
09:28

Ono što sam gledao na pripremama je sasvim ok,kao što tvrdim da je neozbiljno što Šehović nije standardan.Svaku priliku je iskoristio da pokaže da vredi.

avatar
REVØLT
Saturday, 03.08.2019
11:58

TACNO U PODNE: PROMOCIJA SAMURAJA https://www.youtube.com/watch?v=o6P50Z_P-4U

avatar
Nesa 77
Saturday, 03.08.2019
11:58

Pa vi njima dajte Birmančevića...

avatar
REVØLT
Saturday, 03.08.2019
14:38

I Miladina Stevanovica i Bogosavca...

avatar
Slobodan Dragojevic
Sunday, 04.08.2019
09:33

NIKO od njih nije dokazao nivo za Partizan.Svima pružena šansa.Bogosavac je katastrofa.

avatar
Mani2
Saturday, 03.08.2019
10:59

BATE i klubovi tog kalibra su institucije za nase jadne klubove.Hocemo LS, LE elitu a nema zasta pas da nas ujede.Srbin nema srama

avatar
REVØLT
Saturday, 03.08.2019
10:51

maras incoming