Partizan - Ništa od najavljenog pojačanja iz inostranstva, ali petorica iz SL su blizu Humske!

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.12.2017.
13:22
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Kako sada stvari stoje, Partizan bi ove zme mogao najviše da pazari na domaćoj sceni!

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Izuzev najavljenog dogovora o ostanku reprezentativnog golmana Vladimira Stojkovića, iz Partizana još uvek nema konkretnijih informacija o prvim zimskim pojačanjima.

Odlasci su i dalje aktuelniji, otišla su trojica igrača - Munir, Đuričković i Solomon, a gotovo je izvesno da će se crno-beli rastati i sa Tavambom, za koga se ''vagaju'' najbolje ponude.

O novim igračima crno-belih koji bi pojačali konkurenciju za ''evropsko proleće'' za sada se samo spekuliše u medijima, u prvom planu je Radosav Petrović, a prethodnih dana pominjao se i Nikola Stojiljković kao zamena za Tavambu.

Ali, ''Informer'' danas prenosi da od toga nema ništa, pogotovo što je nekadašnji napadač Čukaričkog igrao i za Bragu i za Kajzeri ove sezone.

A ako je ova inostrana opcija otpala, na vidiku je sve više onih superligaških.

Isti izvor navodi da crno-beli žele još jednog igrača Spartaka, izuzev već pominjanog Đorđa Ivanovića, za koga su u Partizanu navodno spremni da izdvoje 400.000 evra plus 20 posto od sledećeg transfera. U pitanju je Nemanja Nikolić, još jedan momak koji se istakao efikasnošću tokom prvog dela sezone.

To nije sve.

Preneli smo prethodnih dana i da su na meti Partizana desni bek niškog Radničkog Nikola Aksentijević i levi bek Napretka Slobodan Urošević, kao i defanzivac Vojvodine Dušan Jovančić, za koga se interesuju i Turci.

Izgleda da su svih pet pomenutih opcija i dalje u igri, pa bi možda najpre trebalo očekivati neko domaće pojačanje u Humskoj, a tek onda nekakve ''transfer bombe'' iz inostranstva...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Wednesday, 27.12.2017
20:00

da li mi imamo uopste skauting?

avatar
GLU-PANTERI, PST!
Wednesday, 27.12.2017
21:27

Imamo, Tavamba je nas -Poslednji skaut-:-D

avatar
GLU-PANTERI, PST!
Wednesday, 27.12.2017
21:46

Dovodi/donosi nam igrace (kao) na Tacni Hahaha

avatar
PLAYBOY
Wednesday, 27.12.2017
19:21

kako nam je los skauting majko moja... pa zar je moguce da ne mozete da dovedete krstenog igraca, pun portugal tehnickih madjionicara sa loptom koje bukvalno mozes da dovedes za 200 000e a ovi gledaju igrace sa nasih livada i nadaju se prolazu u LE

avatar
GLU-PANTERI, PST!
Wednesday, 27.12.2017
20:08

Zbog toga sam gotivio Tomica.

avatar
Povratak kralja 66
Wednesday, 27.12.2017
17:59

Sportskom sektoru preporučujem da prvo dobro prouče pravila UEFA-e koga imaju pravo da registruju za nastavak LE uzmajući u obzir prazna mesta sa spiska za grupnu fazu koja nisu popunili kao i pravilo o broju klubova u jednoj sezoni/kalendarskoj godini i prema tome imaju jasan pregled koje igrače mogu da dovedu i registruju za sva 3 takmičenja. Druga preporuka im je da dobro ali dobro skautiraju igrače koje već imaju u klubu i da ne troše vreme, energiju i novac na igrače koji su na nivou na onih koje već imamo ili čak i slabiji jer mnoga imena koja se dovode u vezu s Partizanom ne mogu ni druga opcija da budu za poziciju koju pokrivaju. Ukoliko ta imena nisu tačna unapred se izvinjavam ali: 1. Aksentijević i Putničanin ne mogu da budu boji desni bekovi od Vulićevića i N.R.Miletića; 2. Urošević (mislim da je teže povređe i da Partizan nije zainteresovan) nije bolji od Antonova, a pitanje je da li je i od N.G.Miletića; 3. Jovančić nije bolji naravno od Evertona niti od Radina i Marjanovića; 4. Petrović je sigurno bolji samo od Jevtovića. Ono što sam video od Marjanovića neposredno pre nego da dođe u Partizan Petrović ni približno nije pokazao toliko za dosadašnji deo karijere, Radin je sigurno defanzivno bolji igrač od Petrovića, a Petrović sigurno ofanzivno bolji pa je pitanje šta nam treba; 5. Nikolić ima kvalitet pakera i strelca ali po profilu podseća na Marka Šćepovića, dosta ležeran u skoku i sušta suprotnost od onoga što je Ožegović kada govorimo o igri bez lopte. Kad bi uspeli te neke negativne stvari da mu isprave treneri možda bi i bio pojačanje. U ovom prelaznom roku nam se otvaraju mogućnosti kod veliki broj igrača koji bi zaista bili pojačanja tako da nema razloga da se ne pojačamo dovoljno da uđemo egal u dvomeč s Viktorijom.

avatar
GLU-PANTERI, PST!
Wednesday, 27.12.2017
20:12

Petrovic (ukupno gledano) nije bolji od Radina i Marjanovica? Jovancic je tri godine mladji od Marjanovica, to sam zaboravio da napomenem. Bas preterujes s tom averzijom prema Raci, ali, on ionako nece doci kod nas pa i ne moras time da se opterecujes...

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Thursday, 28.12.2017
16:56

Ne mogu ja ovo, zao mi je. Mozda je bolje reci i da mi ne pada na pamet da to dokazujem. Inace, zaboravio sam i Kosovica tamo, valjda ce se oporaviti.

avatar
Povratak kralja 66
Thursday, 28.12.2017
14:51

Petrović nam defanzivno ne treba jer su Everton, Radin i Marjanović bolji od njega, a ofanzivno ako je i bolji od Marjanovića nije dovoljno da bi bio ukupno bolji od njega ili da bi bio starter. Marjanović je 4 puta neopravdano sklonjen iz tima: 1. nakon asistencije protiv NP prošle sezone, 2. nakon asitencije protiv Rada prošle sezone, 3. nakon priprema ovog leta, 4. nakon asistencije ove polusezone. Kad mu se sakupi minutaža Marjanović na svakoj drugoj utakmici (90') ima skoro asistenciju. Zašto ga treneri ubacuju samo kad nema ko, a onda već na sledećoj utakmici vraćaju na klupu ili tribine iako ima učinak ili odigra bolje od Jevtovića i Kosovića. Ovo je najbolje od njega, a pokažite mi vi najbolje od Raće da uporedimo: https://www.youtube.com/watch?v=oyoFPqdKjOE.

avatar
EDO
Wednesday, 27.12.2017
15:53

Ako ove dovedu ja vise ne idem na utakmice..

avatar
GLU-PANTERI, PST!
Wednesday, 27.12.2017
14:46

Moze jedan Nemanja Nikolic, ali, onaj kojeg Veljko trenira. Inace, njemu je trideseti rodjendan bas sada u nedelju, a onom Crnogorcu Nemanji Nikolicu (veznjaku) u ponedeljak:-D

avatar
GLU-PANTERI, PST!
Wednesday, 27.12.2017
14:41

Samo jedno malo i jednostavno pitanje, zbog cega se Gou vise ne spominje, a pritom mu jos i istice ugovor za cetiri dana?

avatar
Baxter Stockman
Wednesday, 27.12.2017
16:19

Trazi neto platu od 1,5 miliona. Proveren info.

avatar
GLU-PANTERI, PST!
Wednesday, 27.12.2017
19:58

Inace, cak i da mi imamo te pare, ja mu ne bih dao toliku platu jer ne vredi i ne zasluzuje tolika primanja, moze uz malo truda da se pronadje znatno bolji igrac od njega, lako je dominirati u nekom tamo Kazahstanu...

avatar
GLU-PANTERI, PST!
Wednesday, 27.12.2017
19:49

Pisi propalo:-D

avatar
Wednesday, 27.12.2017
14:25

bice uzas prelazni rok... nadam se da gresim

avatar
paok
Wednesday, 27.12.2017
15:16

Verovatno ne gresis

avatar
Kilavi Milojko
Wednesday, 27.12.2017
17:08

Nadam se da ne.... :D