Partizan - Nikolića zanima samo pobeda!

Autor: Beta Beta
subota 22.11.2014.
13:55
Izvor: Beta

U najavi utakmice protiv Napretka, trener Partizana izrazio respekt preka kvalitetu protivnika, ali veruje da će se njegov tim još više približiti jesenjoj tituli.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je danas da želi da njegova ekipa uspešno okončala jesenji deo Super lige Srbije i dodao da veruje da će fudbaleri crno-belih protiv Napretka osvojiti tri boda.

"Ulazimo u završnicu jesenjeg dela domaćeg takmičenja, kao i na svim ostalim frontovima. Mi želimo da ovaj ciklus, s velikim brojem utakmica u relativno malom broju dana, počnemo na dobar način. Moramo da ostanemo fokusirani, da svi zajedno iskoristimo potencijale do maksimuma i da privedemo sve kraju u onom maniru u kom se to očekuje od nas, a to je pobeda", rekao je Nikolić novinarima u Beogradu.

Partizan će sutra na stadionu u Humskoj dočekati Napredak iz Kruševca u utakmici 13. kola Super lige Srbije.

"Napredak je prvi izazov, ekipa koja nam je odnela pet bodova prošle sezone, a u ovoj imaju samo jedan poraz u gostima... Igraju konkretno, brzo, pokušavaju da što pre dodju do protivničkog gola. Analizirali smo ih i verujem da moja ekipa može do tri boda na ovom meču", kazao je Nikolić.

On je kazao da osveta Napretku za prošlu sezonu nije dobar motiv i dodao da ekipa ima mnogo drugih i pozitivnih motiva.

"Motiva je pregršt... Da li je to da budemo jesenji šampioni, da li da nastavimo s dobrim igrama.... Svi ti motivi su prisutni kod igrača Partizana", kazao je Nikolić.

Partizan pre 13. kola Super lige Srbije zauzima prvo mesto na tabeli sa 31 bodom, četiri više od drugoplasirane Crvene zvezde, dok je Napredak 14. sa 10.

Utakmica između Partizana i Napretka počeće u 17.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Saturday, 22.11.2014
16:55

NAPRED PARTIZAN!

avatar
Povratak kralja BAN2
Saturday, 22.11.2014
16:19

Samo na pobedu i uvek na pobedu! Napred Partizan!

avatar
postmanns
Saturday, 22.11.2014
15:57

Nemojte brinuti,i da nemate trenera-titula je vasa,jer koliko da ste vi jadni,mi smo jadniji-zato ,cestitam titulu,ako se ovako nastavi,pa mi necemo biti ni 4. Ne zanima me pozicija na tabeli,ne znam sta glavonje rade,ja sam za to da puste decu i da deca igraju,bez presije sa pricama o bednoj tituli,bitnije je postavljanje kluba na noge ali ovi hoce i jare i pare-a nece dobiti ni jare,ni pare koliko vidim.

avatar
FIRE 012 CITY
Saturday, 22.11.2014
16:30

Kad je titula bedna sto je toliko jurite?

avatar
postmanns
Tuesday, 25.11.2014
18:50

To kralju idi da pitas Terzica.