Partizan - Nikolić strepeo, uprava se nadala milionima, kakav je epilog?

  • Autor: Darko Mitrović

  • 31. januar 2017.

  • 21:51

  • Izvor: Sportske.net, novosti.rs

  • facebook
  • twitter
  • email

Poslednji sati zimskog prelaznog roka u Humskoj su bili veoma uzbudljivi. Partizan je večeras mogao da postane bogatiji za sedam miliona evra, ali je (za sada) ostao samo na onih 100.000 za Nikolu Đurđića.

Partizan - Nikolić strepeo, uprava se nadala milionima, kakav je epilog?
Foto: Beta/BranislavBožić/Ds
Ono o čemu se tokom čitavog dana pisalo i spekulisalo, večeras je potvrdio i sportski direktor Partizana Ivica Iliev u izjavi koju su prenele ''Novosti''.

Tačno je, bilo je ozbiljnih ponuda i za Nikolu Milenkovića i za Nemanju Mihajlovića, koje su zadovoljile apetite ljudi iz Humske, jer bi kasa kluba iz Humske mogla da bude punija za čak sedam miliona evra - četiri miliona za Milenkovića, plus tri za Nemanju Mihajlovića!

Podsetimo, za Milenkovića je zainteresovan belgijski Anderleht, a za Mihajlovića francuski Sent Etjen, ali i jedan i drugi, i Partizan zajedno sa njima, morali su da sačekaju da li će pomenuti klubovi prodati svoje igrače u inostranstvo, na čija mesta bi trebalo da dođu Partizanovi prvotimci.

''Za Milenkovića važi bukvalno ista priča kao i za Mihajlovića. Sve je precizirano i ostalo je samo da taj klub završi posao oko prodaje svog defanzivca'', poručio je Iliev.

Sudeći prema večerašnjim informacijama iz Belgije, koje smo preneli nešto ranije, sve su manje šanse da defanzivac Anderlehta Kara Mbođ ode u Premijer ligu.

Ivica Iliev je potvrdio i da je odbijena ponuda francuskog Lansa za Bojana Ostojića, sa čime se složio i sam fudbaler, iako je imao primamljive uslove.

''Moram da pohvalim Bojana koji je još jednom pokazao da je vrhunski momak i sjajan sportista. I pored toga što je imao sjajne uslove za prelazak u Lens odlučio je da ostane u Partizanu jer bi uz odlazak Milenkovića i njegov transfer napravio veliki problem u poslednjoj liniji u momentu kada nije moguće pronaći adekvatne zamene'', izjavio je Iliev, ali ostaje pitanje zbog čega te zamene nisu pronađene, kada je bilo dovoljno vremena za to.

Zbog toga se sada treneru Nikoliću dešava baš ono na šta je i upozoravao već prvog dana zimskih priprema - da ne bude nekih odlazaka u nevreme, u finišu priprema.

Podsetimo, jedini danas realizovani transfer iz Partizana do ovog trenutka je onaj Nikole Đurđića u danski Randers za 100.000 evra.

Do ponoći Partizan nije uspeo da zaradi više od te sume, ali pijaca na Istoku još uvek nije zatvorena...
  • facebook
  • twitter
  • email

Ne propustite

Komentari