Partizan nije uspeo da dovede željeno pojačanje, ali možda ga već ima u svojim redovima?!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.01.2019.
15:58
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Deluje nelogično, ali možda se na proleće ispostavi kao tačno.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Nedeljama se u medijima najavljivalo da će možda i prva Partizanova pojačanja ove zime biti igrači na bekovskim pozicijama.

Glavne mete crno-belih bili su Milan Gajić iz Bordoa za poziciju desnog beka i iskusni Ivan Obradović iz Anderlehta koji je trebalo da bude pojačanje uz levu aut-liniju.

Ipak, nijedna od ove dve želje čelnika Partizana nije ostvarena, ali možda to bude dobra vest za mladog Zlatana Šehovića koji bi mogao da dobije veću priliku za dokazivanje šefu struke Zoranu Mirkoviću.

Ovaj momak je letos dobio poverenje bivšeg stratega crno-belih Miroslava Đukića, pokazao da ima potencijal i uneo novu energiju u igru Partizana po levoj strani, ali onda ga je povreda odvojila od terena i sada je na novom početku.

Ipak, s obzirom na ono što je letos pokazao, navijači se potajno nadaju da bi na tek na proleće mogao da ''eksplodira''.

Danas je govorio za TV Partizan sa priprema iz Antalije, gde su crno-beli juče bili suočeni sa snažnim nevremenom, praćenim jakim vetrom, kišom i gradom, pa su morali i da prekidaju treninge.

''Juče je bilo stvarno nerevoratno, nikad nisam doživeo da onakav grad počne da pada, posle me je ispred hotela i jedna ledenica pogodila u glavu, ali i to je ok...'', nasmejao se Šehović i nastavio:

''Ledenice su bile kao teniske loptice, kako smo krenuli da trčimo, jedna ledenica me je pogodila u glavu''.

Bez obzira na probleme, Šehović veruje da će crno-beli u Turskoj ispuniti plan i spremni dočekati drugi deo sezone.

''Malo sam sada iskusniji, ali ništa specijalno. U Beogradu je bilo više trčanja, taj kondicioni deo, malo su nam teške noge, ali ovde treba da dođemo do željenog modela igre uz koji ćemo se boriti za titulu i Kup'', istakao je Šehović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ton4i
Monday, 28.01.2019
14:29

Pa lepo mladic rekao da na treningu "vezbaju" jedinu trcanje,i samo trcanje.
Nekoliko puta pravolinijski,potom polukruzno pa zatim malo kruzno(radi bolje orijentacije)-i sve tako iznova,ali niti kondiciono ne stoje bas najbolje,da ne pricamo o tehnici igraca,sve u svemu moralo bi bolje.

avatar
Momcilo Stojanovic
Monday, 28.01.2019
10:25

Predsednik Partizana mora biti veliko sportsko ime, čija reč ima autoritet i težinu ili privatnik koji će se za sve pitati i racionalno svoje pare u početku trošiti,a kasnije voditi klub koji će, dobrim radom,da egzistira,na načina kako to svi rade u svetu.Dementni Vučelić,nezreli Vazura i nesposobni Iliev su tu ,da pokupe mrvice ispod stola,a za uzvrat će učiniti sve što im se naredi,a njihova reč je značajna koliko i moja,a upravljanje klubom je dovedeno na najniži nivo.Ja sam zavisnik od Partizana i mazohistički gledam,sada na TV-u,nemoć nakad velikog kluba.Gledam i onog bolesnog Željka Pantića,čiji su komentari usmereni na mržnji (ljubomora),prema KK Partizan i Zvezdi,jer se on malo zaigrao,nije on tu da se uvlači VVV,nego da iskreno komentariše zbibvanja u FK.

avatar
Osijek 51
Sunday, 27.01.2019
21:20

Treba nama jedanaest Jojica i jedan fanaticno odan, kurazan i mocan partizanovac, sve ostalo je mucenje kojim dusmani nasladjuju sitnu dusu..

avatar
Osijek 51
Sunday, 27.01.2019
21:14

Ne razumijem tu zabludu i zamjenu teza da Partizan mora prodavati najbolje igrace da uopste opstao ili se eventualno pojacao igracki. Pa nisu oni po statutu trgovacko poduzace vec sportsko sa postavljenom politicki podobnom upravom. To znaci da ta uprava ima obavezu i pravo kao i zna se ko inzistirati na drzavnom bankomatu i tako rijesiti sve svoje materijalne probleme. Ako to ne zeli ili ne smije onda moraju podnijeti neopozive ostavke i klub se mora privatizirati. Sve ostalo je zamajavanje i mucenje i cerdanje svega onog slavnog sto su zajedno stvorile generacije igraca i navijaca. Znam sta govorim jer to pratim 60 godina. TACKA.

avatar
Milos Gulic
Sunday, 27.01.2019
20:58

U Partizanu nesto podhitno mora da se menja.Pogledajte kako mi funkcionisemo sa Terzicem Mrkelom i Milojem ako ovako nastavimo mozda budemo i konstantni u LS a Partizan ...

avatar
ŠDanilo
Sunday, 27.01.2019
18:19

Fali samo Jojić da ekipa postane tim!

avatar
Vlada Mutavi
Sunday, 27.01.2019
21:41

Jojic jeste igrac koji bi partizanu puno znacio i u velikoj meri promenio igru citave ekipe, ali nazalost mi nemamo tih mogucnosti koje su neophodne da bi se Jojic vratio.

avatar
Vlada Mutavi
Sunday, 27.01.2019
17:33

Uprava koja je napravila skup igrača koji ne mogu da iznesu teret jedne od najslabijih liga u evropi, lige u kojoj jedan prosečan tim zvezde briljira i vec na polusezoni ima bodovnu razliku izrazenu u dvocifrenoj brojci. S obzirom da ce do kraja prvenstva biti jos dva direktna susreta sa zvezdom, ne sumnjam da ce ta razlika biti jos mnogo veca. Ista ta uprava ni jednog igraca iz sadasnjeg kadra ne moze da proda i tako da stvori neophodnu finansijsku injekciju. Klub je na ivici egzistencije. Zaposleni kako se prica, vec neko vreme ne dobijaju platu. Jednom recju receno, aktuelna uprava koja ne poznaje kako fudbal, tako ni ekonomiju, dovela je klub u stanje katastrofe.
Prica o brendiranju stadiona sama govori gde se partizan nalazi. Jednostavnije receno, aktuelna uprava prosto nije imala ni jedan nacin da putem sponzorstva, jer nisu sposobni da dovedu sponzora, obezbedi neophodan novac za poslovanje kluba.
I zato price o nekakvim pojacanjima su samo zamajavanje navijaca koji s nestrpljenjem ocekuju da se kliub igracki pojaca bar na mestima gde je to najpotrebnije.
Bas me zanima da li ce, cime i na koji nacin renovirati i pokriti stadion kao sto su obecali? Radovi bi, kako su celni ljudi partizana obecali, trebali da pocnu tokom tekuce godine.
Zivi bili pa videli.

avatar
svetski prvaci 1991
Sunday, 27.01.2019
17:30

Mislim da je klub u situaciji da ne može da dovede krštenog igrača ,ovog puta.Pogrešno je da dovodi sa strane jer to bi bili neki isceđeni i bez ikakvg motiva i vec zreli igrači.Potrebno je da se bazira na svoj podmladak,jer tu ima stvarno dobih i talentovani momaka,koji će ubrzo postati neko ko valja.Sve ostalo je gubljenje vremena.

avatar
paok
Sunday, 27.01.2019
20:50

Mislim da si u pravu za to