Partizan - Nije gotovo sa pojačanjima, šta su još smislili Đukić i Iliev?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 25.01.2018.
09:39
Izvor: Sportske.net

Dovođenjem Jurija Vakulka pokazali su da umeju da iznenade, hoće li biti još iznenađenja? Ipak, jedan detalj pomalo brine ''Grobare''.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Partizanova ekspedicija od juče je na Kipru, na završnom delu priprema za prolećni deo sezone, jača za još dvojicu novih igrača, Đorđa Ivanovića i Jurija Vakulka, koji su zvanično predstavljeni u Humskoj u protekla dva dana.

Prethodno je angažovan i levi bek Slobodan Urošević iz Kruševačkog Napretka i to je za sada kompletan spisak Partizanovih zimskih pojačanja.

Međutim, sportski direktor Partizana Ivica Iliev je na Ivanovićevoj prekjučerašnjoj promociji najavio dolazak još trojice novih igrača, otkrivši pritom i na kojim pozicijama.

"Ja verujem zadnji vezni, eventualno još jedan vezni i napadač verovatno", konstatovao je Iliev.

Dan kasnije je ozvaničena saradnja sa Vakulkom, pa ostaju u planu još dvojica novajlija.

Kada je u pitanju defanzivni vezni igrač, već nedeljama se spekuliše o Radosavu Petroviću i Saši Zdjelaru i jednog od njih dvojice svakako treba očekivati do kraja prelaznog roka u Humskoj. Tačnije, Partizan do poslednjeg trenutka neće odustajati.

Ono što je neizvesno, jeste ime potencijalnog pojačanja u napadu. Do pre par dana svi bi odmah rekli da je u pitanju Žerar Gou, ali je Iliev u intervjuu za ''Meridianbet'' naglasio da za ovog igrača nije zainteresovan i zbog visoke cene, kao i već poznih igračkih godina.

Zato bi na toj poziciji moglo da se očekuje neko prijatno iznenađenje za navijače Partizana, pogotovo ako Tavamba napusti Humsku do kraja zimske pijace.

Ipak, ono što u celoj priči pomalo brine navijače Partizana, što se moglo videti u nekim njihovim reakcijama posle pomenutog intevjua Ivice Ilieva, to je informacija da u Humskoj ove zime ne razmišljaju o novim pojačanjima u odbrambenoj liniji tima.

Urošević je još jedno rešenje na problematičnoj poziciji levog beka, a uz desnu aut liniju se sve ozbiljnije nameće mladi Luka Cucin, koji je bio i strelac u prvoj kontrolnoj utakmici protiv Teleoptika.

Štoperi su već uigrani, ali je tokom jeseni bilo i propusta u njihovoj igri, što bi Đukić do utakmice sa Viktorijom trebalo da reši.

Što se tiče odlazaka, uz pomenutog Tavambu, najbliži rastanku sa crno-belima u ovom trenutku je Marko Jevtović, za koga postoji interesovanje iz Poljske i Rusije. Ali, konkretnijih dešavanja još uvek nema.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Thursday, 25.01.2018
18:16

Cucin da dobije šansu.. Uz Vula pa polako.. Zadnji vezni je prioritet.. Špic samo u slučaju odlaska Tavambe.. A i tu je Djole..

avatar
$$$ BRACELA $$$
Thursday, 25.01.2018
17:13

Samo napadac i to je to !

avatar
Saša Ilić
Thursday, 25.01.2018
15:44

Cucin je strašan talenat i treba da dobije šansu u prvih 11.

avatar
RIP KOBE
Thursday, 25.01.2018
15:10

trebaju nam desni bek i desni stoper jer miletic i ostojic nisu za prvi tim. vuletu svaka cast ali nije to to vise.

avatar
Zmaj sa Juga
Thursday, 25.01.2018
14:34

Fali nam desni bek, ne moze Vule vise da igra a Cucin je jos mlad i neiskusan, tako da je desni bek prioritet kao i napadac!

avatar
Saša Ilić
Thursday, 25.01.2018
15:47

Cucin je zreo za prvu postavu i po trudu i talentu.

avatar
Thursday, 25.01.2018
15:49

Kao i zadnji vezni.

avatar
Thursday, 25.01.2018
10:48

Ma, gde moze da bude gotovo...