Partizan - Nema boljeg melema od OFK Beograda (16.30)

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 29.10.2014.
12:13
Izvor: Sportske.net

Imajući u vidu činjenicu da su fudbaleri Partizana izgubili poslednje dve utakmice i da im je preko potreban trijumf kako bi se vratili u formu, duel sa starom mušterijom sa Karaburme deluje kao melem na ranu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Ubedljiv poraz od Bešiktaša u Ligi Evrope a zatim i neuspeh u Jagodini u okviru 10. kola JSL naterale su stručni štab i fudbalere Partizana da se "mobilizuju" pred predstojeće duele sa OFK Beogradom i Vojvodinom.

Duel sa ekipom Dejana Đurđevića dolazi u neugodnom trenutku, rekli bi fudbalski poznavaoci gledajući formu Partizana i kluba sa Karaburme, ali se čini da će ih istorija demantovati.

Kada bismo gledali statistiku međusobnih duela Partizana sa ostalim superligašima sigurni smo da je OFK Beograd protivnik kakvog niko u Humskoj ne bi mogao ni da nacrta kao najpoželjnijeg kada bi za to imao priliku.

Fudbaleri Partizana nalaze se u nizu od 17 uzastopnih pobeda u međusobnim duelima sa OFK Beogradom što će reći da je poslednji susret ova dva tima koji nije završen pobedom crno-belih viđen davne 2006. godine kada je na Karaburmi bilo 1:0.

Od tog 3. decembra do danas Partizan je tukao "Romantičare gde ih je video". Na sedamnaest utakmica, što prvenstvenih, što u Kupu, Partizan je postigao 47 golova protiv OFK Beograda, dok je tim sa Karaburme samo sedam puta uspevao da savlada golmane koji su branili mrežu crno-belih.

Jasno je dakle da bi duel sa OFK Beogradom za izabranike Marka Nikolića trebalo da bude "zicer" ali je sigurno i to da Partizanov niz jednom mora da bude prekinut.

Da li je posle osam godina došao dan da "Romantičari" ostanu nesavladani protiv Partizan znaćemo oko 18 časova pošto duel u Humskoj počinje od 16.30.

Reč je o odloženoj utakmici 7. kola Jelen Superlige a očekuje se da treneri izvedu sledeće sastave:

Partizan
- Lukač, Stevanović, Ćirković, Stanković, Petrović, B. Ilić, Drinčić, A. Živković, Ninković, Lazović, Škuletić

OFK Beograd - Čupić, Vasilić, Obradović, Vasiljević, Antonov, Gajić, Zarubica, Jovanović, Paločević, Dražić, Vuković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke