Partizan - Neki ''novi'' Miletić!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 25.01.2018.
12:13
Izvor: Sportske.net

U finišu jeseni bio je na meti kritika navijača, nešto će morati da promeni na proleće kako bi ostao u startnoj postavi. Za početak, uradio je ovo...

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana sinoć su se smestili u hotel ''Rojal Apolonija'' u Limasolu, na Kipru, gde će obaviti završni deo zimskih priprema.

One će trajati 16 dana, trener Miroslav Đukić je na put poveo 31 igrača, od kojih su četvorica golmani i do početka drugog dela sezone ovaj spisak će svakako biti skraćen, iako se u narednim danima očekuje i još neko pojačanje u crno-belim redovima.

Jedan od igrača koji će morati baš dobro da se ''oznoji'' kako bi zadržao mesto u startnih jedanaest je levi bek Nemanja Miletić. On je tokom jeseni dobio značajnu prednost u odnosu na Nemanju Antonova, sve do poslednjeg, 156. derbija, kada je Antonov bio starter, a Miletić ni na klupi, posle nekoliko loših izdanja, pogotovo onog u Kijevu.

Sada su i jedan i drugi dobili još jednog konkurenta na toj poziciji, to je Slobodan Urošević iz kruševačkog Napretka, pa će biti veoma zanimljivo videti njihovo nadmetanje za mesto uz levu aut liniju tokom prolećnog dela sezone.

Kada je Miletić u pitanju, tokom zime se pojavila nezvanična informacija da su za njegove usluge zainteresovani pojedini francuski klubovi, ali su te priče utihule i on se našao na spisku putnika za Kipar.

Ono čime je juče privukao pažnju, jeste njegova nova boja kose, možda kao simbol pozitivnih promena i u igri u narednom periodu.

Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović
Nemanja Miletic

Podsetimo, on je u Partizan stigao u leto 2016. godine iz ivanjičkog Javor Matisa, a ugovor sa crno-belima mu ističe u leto 2020.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke