Partizan neće da čeka kraj januara, evo kad će da uplati ''sve što treba''!

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.01.2017.
14:42
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Hoće li to biti dovoljno da se izbegne suspenzija?

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev je u proteklih godinu dana navikao navijače crno-belih na spektakularne ''transfer bombe'', ali ova današnja koja je odjeknula širom Evrope i sveta mogla bi da ugrozi sve što su i on i šef stručnog štaba Marko Nikolić stvarali u proteklom periodu.

Partizan se nalazi pod pretnjom izbacivanja iz evropskih takmičenjima, što bi u narednim danima možda ipak moglo da se izbegne, ukoliko čelnici kluba iz Humske obave svoj deo posla. Bar oni u to pokušavaju da uvere javnost posle prvih informacija o suspenziji.

Na tu temu je nešto konkretnije detalje izneo prvi čovek kluba Milorad Vučelić u izjavi za ''Blic''.

I dok generalni direktor Miloš Vazura navodi da Partizan ima rok do 31. januara da izmiri dugovanja od, kako on tvrdi, 360.000 evra, Vučelić uverava da će taj dug biti ekspresno izmiren.

''Mi ćemo do petka, a najkansije do ponedeljka, 16. januara, da uplatimo sve što treba. Ova situacija neće usloviti prodaju igrača, mi imamo druge izvore finansiranja kluba'', poručio je Vučelić.

On je naglasio da se radi o dugovanja prema pojedinim klubovima, da ga odluka UEFA nije iznenadila, ali i podsetio da ''mnogi klubovi'' Partizanu duguju novac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja #48
Wednesday, 11.01.2017
18:51

Gde vam je generalni sponzor od 5-10M €? Na čemu se vi zahvaljujete, na kofi farbe za vrata od wc-a?

avatar
SvetskiSampion
Wednesday, 11.01.2017
16:14
avatar
magister
Wednesday, 11.01.2017
16:04

Uspesi ove uprave su poznati, od Živkovića pa nadalje. Očigledni, ali i očekivani. Pritom, Vazuri, na primer, plaćani 20 i više hiljada evra mesečnom platom. A vode u samo jednom, svakom ko voli Partizan, očiglednom pravcu. A kako je ovaj drugi postao predsednik, posle kakvih prevara, proterivanja, nameštanja u Skupštinu svojih ljudi - i to se zna. Jasan i očigledan cilj, zna se koga, a evo vidimo i način kako ga ostvaruju. Znali su, kaže, za tu pretnju. A nisu učinili šta treba da je eliminišu? Treba smeniti ekonoma i čistačicu!

avatar
1: NAROD vo-dja klub
Wednesday, 11.01.2017
15:57

Koje druge izvore, sunce ti zarko, sta si uradio za ove dve godine, odgovori! Inace, izgleda da nam je dosao El Monir- mislim, ako to nekoga zanima...

avatar
magister
Wednesday, 11.01.2017
20:51

Naravno da sve navijače zanima. Jedino što bih voleo da smo uzdržaniji, jer El Monir nije marka zbog koje bismo se radovali. Ali, možda će to u Partizanu da postane.

avatar
Wednesday, 11.01.2017
22:19

Inace, imao sam malo bolju repliku od ove koju cete uskoro videti, ali sam prognan na Svetu Jelenu pre nego sto su je objavili. E, sad kad jos bude objavljena i ta lepa vest da smo opet dobili telekom za sponzora, ovaj cirkus ce biti potpun. Sreca, sreca, radost, sreca, sreca, radost, sreca, sreca, radost itd. Bilo bi neozbiljno da idem bas do kraja...

avatar
Wednesday, 11.01.2017
22:15

Jedino sto me zanima je da li cemo igrati Evropu sledece sezone, ali to je i bio cilj sve vreme, sprecavanje i sabotaza na svakom koraku...