Partizan našao pojačanje, stiže borbeni desni bek!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 11.06.2019.
18:36
Izvor: Sportske.net

Po svemu sudeći, posao blizu završetka.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Nije daleko novo pojačanje Partizana.

Kao što već znate, crno-beli nemaju pravo i dalje da registruju pojačanja zbog dugovanja koja bi uskoro mogla da budu isplaćena nakon čega bi klubu iz Humske bila skinuta suspenzija, a Aleksandar Lutovac i Dominik Dinga su praktično dogovoreni transferi za narednu sezonu.

Treći dogovor bi mogao da bude sa Perišom Pešukićem, mladim igračem Budućnosti iz Podgorice.

Ovaj fudbaler igra na poziciji desnog beka, igrao je za Zetu, Rudar iz Pljevalja, a sada je član Budućnosti iz Podgorice.

Ima samo 21 godinu, veoma je borben, a Partizan bi morao da plati obeštećenje za njegov potpi jer ima ugovor do 2021. godine.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Mitrovic_fb
Wednesday, 12.06.2019
08:17

Ovo nije pojacanje

avatar
magister
Tuesday, 11.06.2019
20:47

Iz Partizanove škole iz svake generacije izlaze igrači koji teško dolaze do šanse pre svega zato što kupuju i angažuju prosečnjaci iz drugih klubova i inostranstva da bi se stvorio utisak velikih dešavanja u prelaznim rokovima. Redovno prodajemo igrače 4 do 5 puta veće vrednosti od od vrednosti igrača koje dovodimo. Nadao sam se da će to da prestane, posebno posle Savinih izjava da mu mladi igrači iz Škole - mnogo znače. E pa, Partizan trenutno ima na desnom beku, osim neprikosnovenog ćele Miletića, Radmanovca i Cucina, koji bi, bilo koji od njih mogao da odigra makar na ovom nivou. Da se dovodi npr. Bane Ivanović da završi karijeru u Partizanu i bude usput učitelj klincima da pored njega postanu još bolji, to bi mi imalo smisla. Ovako, dovodiš igrača godinu, godinu i po starijeg, po meni čak manje talentovanog od dvojice koji imaju 18 i 19 iz tvoje sopstvene škole!!??? Naravno da će reći da on zna tog igrača, da taj ima kvalitete... Pa naravno da ih ima. Ima i Šćekić, ali nije vidno bolji od igrača iz škole, koji zbog njega ne mogu da dobiju vreme i prostor. Vratite L. Markovića, Škuletića i dovedite Đuričića - što ne bi koštalo više od cifre koja se pominje za Pavlovića. Pridodajte ih postojećim igračima i mladima i - imamo super sastav za EL. Plus, naši ljudi, razumeju se, lepo će im biti kod kuće, plus, videće ih selektor, mogu nazad u reprezentaciju, a to znači da od pada karijere mogu da pređu u napredak karijere i za sledeći ugovor znatno podignu vrednost. Ja tako vidim spremanje prelaznog roka, a ne kupovine borbenih prosečnjaka. Zar mislite da se Radmanovac ne bi borio? A u ofanzivi pokazuje znatno više, ima nos, utrčava u prazno, siguran na lopti... Cucin je bio neiskusan kad je prvi put proban, pre više od godinu dana, a i tad je pokazivao talenat. Sad bi mogao da bude pun pogodak.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Wednesday, 12.06.2019
16:14

Djuricic Zvezdas

avatar
magister
Thursday, 13.06.2019
12:34

Da, Đuričić je i iz Zvezdine škole i Zvezdaš, ali sjajan plejmejker, koji se nikako nije do kraja dokazao. Ja bih ga voleo u Partizanu. I platio bih ga dobro.

avatar
RG VILI
Tuesday, 11.06.2019
20:08

Sta je covek uradio i pokazao na ovom klipu?

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 11.06.2019
19:16

Dovedite POJAČANJA!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 11.06.2019
18:44

Dingo luta peske prerijom semberijskom.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 11.06.2019
18:41

Risto Lakic, Radenko Kamberovic, Branko Pauljevic, Aleksandar Rankovic...

avatar
magister
Tuesday, 11.06.2019
23:32

Da da, spisak dovedenih iz istog carstva, pa izgubljenih u prevodu...

avatar
REVOLT OF MILAN
Thursday, 13.06.2019
08:21

I ne samo u prevodu:-D