Partizan "naplaćuje" remi iz Niša (17.00)

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 25.11.2018.
10:19
Izvor: Sportske.net

Crno-beli posle dužeg vremena imaju šansu da smanje zaostatak za vodećim tandemom zahvaljujući remiju koji je u subotu viđen u derbiju kola.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Prvi takmičarski meč nakon poslednje reprezentativne pauze u godini na izmaku fudbaleri Partizana odigraće danas na svom terenu protiv Dinama iz Vranja.

Zahvaljujući jučerašnjem remiju na "Čairu" ekipa Zorana Mirkovića imaće šansu da eventualnom pobedom nad poslednjeplasiranim timom Super lige smanji zaostatak za Crvenom zvezdom i Radničkim.

Stratega "Parnog Valjka" pred današnji susret može da raduje to što će imati sve igrače na raspolaganju, a videćemo za koju će se postavu odlučiti.

Dva kluba sastala su se samo jednom u prošlosti, bio je to duel iz drugog kola tekućeg šampionata kada je Partizan u Surdulici slavio golom Ognjena Ožegovića devet minuta pre kraja meča.

Partizan bi mogao da nastupi u sastavu: Stojković - N. R. Miletić, Marković, Valijente, Urošević - Zakarić, Zdjelar, Pantić, Janković - Nikolić, Rikardo;

Utakmica na stadionu u Humskoj igra se od 17 časova uz direktan prenos na prvom programu televizije Arena sport.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Mitrovic_fb
Sunday, 25.11.2018
16:07

Batica odlican, trener, C Zvezda nam bezi 14 bodova, NEMA ON NI ZNANJA NI SRCA ZA PARTIZAN, to ce se najbolje videti u drugom delu, kakav trener takvi igraci

avatar
nemam pojma
Sunday, 25.11.2018
15:38

Svaki tim koji planira da igra u Evropi mora ovakve ekipe da dobija sa jedno 3 gola minimum razlike, ali MINIMUM!

avatar
svetski prvaci 1991
Sunday, 25.11.2018
15:01

Treba ubedljivo da pobede Dinamo. jer on verovatno ispada iz lige.

avatar
aeon
Sunday, 25.11.2018
14:35

Više puta sam u vezi sa ovakvim konceptom komentarisao: Nikolić i Rikardo špic - su problem. Odbrana - standardna, dao bih prednost Đerleku nad Zdjelarom, ali i ovo je okej, Pantić i krila - okej. Ivanović bi se dodavao po krilima, uparivao sa Jankovićem i Zakarićem, što bi pomeralo odbranu protivnika i stvaralo više prostora za dubinsku loptu prema špicu, krilu na suprotnoj strani ili Pantiću, Đerleku (Zdjelaru). Ovako: Nikolić - ne baš previše pokretan, dobar s loptom, ali nikakav bez lopte, i bez imalo strasti u igri, po meni - prilično mrtvo puvalo, a Rikardo - ne baš okretan, prilično pravolinijski, kad je s loptom ne vidi ništa oko sebe, osim da unapred zamišljeno nekako sprovede u delo, nema prilagođavanja situaciji. Nikolić je u tome suprotan, ima odličan pregled, često proba da asistira, ali - zaista bez imalo strasti, kao da je u uvek u nekoj trećoj od mogućih šest brzina. Ne znam da li se ne trudi ili je prosto takav, ali utisak je: pa 'ajde da malo potrčim, kad sam već tu.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 25.11.2018
12:58

Legenda kaze da je Zoran Tosic igrac Partizana.

avatar
IM
Sunday, 25.11.2018
11:39

Ako danas ovo Partizan ne dobije sa bar 3 gola razlike treba odma da istupi iz lige,da pauziramo do kraja sezone,jer ovo vise nema smisla,ovaj Dinamo puni svako ko stigne,kad im je uvalio Cukaricki sest.