Partizan naknadno licencirao dvojicu

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 30.07.2018.
09:26
Izvor: Sportske.net

Žestok ritam na startu sezone ipak zahteva što širi "roster".

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Nešto više od dve nedelje prošlo je od momenta kada su fudbaleri Partizana odigrali prvu takmičarsku utakmicu u novoj sezoni, a zaključno sa nedeljom upisali su i peti nastup.

Pošto se u Humskoj nadaju plasmanu u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope ovakav ritam trebalo bi da ostane na snazi barem do 16. avgusta za kada je zakazan revanš sledeće runde masovnijeg takmičenja pod okriljem UEFA.

Zbog toga ne čudi što je stručni štab vicešampiona Srbije odlučio da za mečeve u Super ligi licencira još dvojicu igrača, prenosi "Žurnal".

Naknadno su licencirani defanzivci Bojan Ostojić i Slobodan Urošević, momci koji su u prethodnom periodu bili van konkurencije za sastav ekipe.

Iskusni štoper Bojan Ostojić bio je na pragu inostranog angažmana, čak je zbog toga napustio pripreme u Sloveniji, ali do zaključenja posla nije došlo. Usledila je lakša povreda, a nakon oporavka će biti u konkurenciji za tim.

Slobodan Urošević je pomalo neočekivano ispao iz kombinacije, a razlog je svakako bljesak Zlatana Šehovića koji je tokom letnjih priprema obezbedio mesto u startnoj postavi.

U narednom periodu pomenuta dvojica ponovo će se naći u konkurenciji za sastav tima u domaćem šampionatu.

Recimo i to da će fudbaleri Partizana do 16. avgusta potencijalno odigrati još pet takmičarskih mečeva. Hoće li tako biti u praksi zavisi isključivo od ishoda revanša sa Trakaijem koji je zakazan za četvrtak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Monday, 30.07.2018
14:30

Đorđe Jovanović?

avatar
bagra
Monday, 30.07.2018
13:48

Jooooj, Ostojic, vec mi nije dobro. Realno i ovi sto igraju su krsevi ali Ostojic je rupetina.

avatar
Algebrons
Monday, 30.07.2018
09:38

Pojačanja. Realno, Ivica i uprava su se odlično setili - precrtaju igrača, propadne im transfer istog, onda ga vrate u pogon i predstave ga kao pojačanje. Možda mogu da sačekaju da im izrastu i brkovi, pa ih ne bi ni prepoznali...

avatar
FamilyHangingOut \'11
Monday, 30.07.2018
09:30

Neocekivano LOL Neka nas se Trakai plasi i spavas li mirno, Nordsjilande?! :-D