Partizan najubedljiviji ove sezone!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 25.11.2018.
18:50
Izvor: Sportske.net

Sjajna igra Partizana, posebno u drugom poluvremenu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Pobeda Partizana u poslednjoj utakmici 17. kola domaće Super lige, savladan je Dinamo iz Vranja prema očekivanju, bilo je prilično ubedljivo - 6:0 (2:0).

Veliki problemi za Partizan u prvom poluvremenu.

Crno-beli nikako nisu uspevali da stignu do šanse za gol, odbrambeni igrači Dinama su bili fantastični, a gosti su i pretili iz kontri.

Nakon jedne koja je tekla po levoj strani, lopta je stigla do Surake koji danas nije imao svoj dan, promašio je glavom malo pored gola.

Crno-beli su imali jednu polupriliku preko Kosovića, da bi dobru šansu tek u 35. minutu propustio Nikolić, šutirao je nešto lošije iz izgledne pozicije, golman Đurić je krajnjim naporom reagovao i sprečio pogodak.

Proslavio se tada golman gostiju, ali samo dva minuta kasnije se obrukao.

Nakon centaršuta Pantića iz slobodnog udarca, Đurić je ispustio loptu, prošla mu je i kroz ruke i noge i završila u mreži za 1:0.

Nisu imali sreće gosti, Partizan jeste, pa je odmah moral bio crno-belima na znatno višem nivou. Samo pet minuta im je bilo potrebno da postignu novi gol, delo je Rikarda Gomeša nakon asistencije Uroševića sa leve strane. Prethodno je Nikolić uspeo dobro da prodre po sredini i da doda loptu na levu stranu.




Dosta otvorenije u nastavku susreta, Partizan je imao prostora da još više napadne, a već u 55. minutu novi gol u mreži Đurića.

Kosović je dobio loptu u kaznenom prostoru, dodao do Pantića koji ne razmišlja puno, šutira iz prve i postiže lep gol za 3:0. Već je tada bilo sve rešeno, crno-beli su hitali ka novoj pobedi.




Šansu je konačno dobio i Zoran Tošić. Nekadašnji reprezentativac je ušao u igru umesto Jankovića, zaigrao po prvi put od 22. jula i utakmice protiv Radnika u Surdulici.

Suraka je imao još jednu šansu na drugoj strani, potpuno neometan je šutirao u Stojkovića, a onda je Partizan nastavio sa napadima i propustio nekoliko poluprilika.

Ipak, uspeo je tim iz Humske ulice da postigne još golova do kraja utakmice, Zoran Tošić je upisao asistenciju, Rikardo Gomeš drugi gol na ovoj utakmici za 4:0 u 78. minutu. 

Nisu tu stali igrači Partizana, rezervista Ivanović uspeva ponovo da se upiše u strelce za 5:0!

Upisao se i Nikolić do kraja utakmice, pogodio je u 90. minutu za konačnih 6:0 nakon što je Ivanović bio zaustavljen (nepropisno) od strane golmana Đurića.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Monday, 26.11.2018
17:04

tosic i kada ne igra par meseci, udje u drugom poluvremenu i pokaze da je cale za meska!

avatar
svetski prvaci 1991
Monday, 26.11.2018
16:54

Začuđujuće,nisu se mnogo radovali,skidali dresove,skakali,trčali terenom,pevali itd,doduše, samo njih neoliko su čestitali jedan drugom.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 26.11.2018
17:08

Podsetio bih te da su igraci dinama pred jedan od (ovogodisnjih, mislim) Derbija napisali da navijaju za vas i da prizeljkuju da nas pobedite 5:0:-D

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 27.11.2018
21:26

Ne vredi njima ozbiljno pričati, on je već zaboravio to što si ga podsetio :D

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 26.11.2018
13:11

Zbog cega nije u skladu sa uslovima koriscenja ako napisem da Djerlek nema konstituciju i fizikalije za defanzivnog (nema cak ni za centralnog, btw) veznog? Meni je ovo potpuno nepojmljivo, ne razumem u cemu se sastoji moja greska.


Revolte, dešavaju se greške prilikom overe komentara. Ne zameri. Sledeći put samo ponovi komentar i biće u redu.
Pozdrav, Aleksandar

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 26.11.2018
14:55

Ne zameram. Dogovoreno:-D

avatar
jv
Monday, 26.11.2018
13:11

Đurić potpisao predugovor sa Partizanom.

avatar
nemam pojma
Monday, 26.11.2018
03:27

Potopljena ciganska filijala. Udavili se i otplutali u drugu ligu gde i pripadaju.

avatar
Rajko Mitic
Sunday, 25.11.2018
21:03

Pravi protivnik 😂😂😂

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 26.11.2018
09:25

Zašto zvezda onda mora da ga pokrade u obe utakmice? Ipak ste vi pravi protivnici hahaha

avatar
magister
Sunday, 25.11.2018
20:31

Prokomentarisaću, i pored ubedljive pobede, ono što mi se čini očiglednim. Previše - pogrešnih dodavanja; previše dodavanja unazad; previše šablonskih rešenja i predvidljivih lopti; igrači se okrenu prema igraču kome će dodati i plasirano dodaju relativno slabe lopte, što protiv ozbiljnijih protivnika dovodi do presecanja, a onda do opasnih kontri; prečesto se lopta dodaje u gužvu u sredini, a na nekoj od strana - čovek sam sa hektarom ispred sebe; napadači kao da nisu prošli fudbalsku školu, čak i kad imaju čistu poziciju da se nameste u odnosu na protivnika - ostaju u ofsajdu i upropašćavaju šanse; Miletić - sam trči po desnoj strani, posle dobrog dodavanja, nikog ispred sem golmana, ali na 16 - zaseče unazad - svi se vrate, više nema akcije, onda još i doda između - pogrešno; Kosović (59') ima praznu levu stranu, okrenut ka igaču potpuno samom, ali on bira (graditelj igre!!!???) da doda između dva protivnika Nikoliću, naravno odbrana jednostavno preseče tu glupu loptu; Rikardo - trči s loptom okrenut prema samom Tošiću na 16, ali on odlučuje da ingeniozno asistira Nikoliću kroz dvojicu - oni preseku dodavanje. Mnogo takvih situacija, koje pokazuju neznanje, nezrelost, bezidejnost, slabu tehniku dodavanja i primanja. Tošić, delovao kao da je pao s Marsa, kad je ušao, ali onda - dvaput asistirao za golove. Ivanović, jedan dao, lepo, rutinski se i otkrio i iskoristio Tošićevu asistenciju, drugi put - asistirao, bio penal nad njim, ali možda prethodno bio ofsajd. Nikolić - deluje nekako neobavezno, ide mu lopta na peterac, a on umesto da je plasira otvorenom unutrašnjom i da bez problema da gol, ide spoljašnjom, skoro petom i promašuje s 5 metara za 3 metra. Đerlek mi odavno deluje najubedljivije za poziciju - zadnjeg veznog. Čudi me da to trener ne vidi. Partizan bi trebalo da forsira nešto ovako: Stojković - Miletić (Enake), Marković (Miletić), Valiente (Miletić, Marković), Šehović (Miletić, Urošević) - Đerlek (Zdjelar, Šćekić) - Janković, Tošić (Nikolić, Ivanović), Pantić, Zakarić - Rikardo (Nikolić). Naravno da bih probao da uvodim tog malog Stevanovića, Jankovića, Stanojlovića, Pantazisa, Novakovića...

avatar
IM
Sunday, 25.11.2018
20:03

A i Tosic se vratio sa dve asistencije,ona prva je bila bas lepa,kad je prosao Dinamovog igraca majstorski i poslao odlicnu loptu za Rikarda,nadamo se da se vraca da uradi ono zasta je stigao,a to je da dokaze da je najbolji igrac lige,sto realno i jeste,uz Marina dva igraca koja su sigurno izvan nase lige.

avatar
svetski prvaci 1991
Sunday, 25.11.2018
20:02

Golman Dinama,čista nula.Pitam se kako ga nije stid da u opšte stane na gol.Ili je nešto drugo u pitnju.

avatar
IM
Sunday, 25.11.2018
19:57

Kako radis tako ti se vraca,kad ti onako trener posle poraza od Crvene zvezde prica o tome koliko taj klub on mnogo voli i gde je sve isao da ga gleda,a odmah iducu nedelju pljuje Partizan kako je igrao sa 15 igraca,eto im sad i njima i svim njihovim filijalama,ispadose iz lige vec u oktobru,s tim sto su za 17 utakmica primili 41 gol.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 25.11.2018
19:53

Partizanu za razliku od drugih ne treba pomoć sudija da bi pobedili Dinamo jer Partizan sa 50% snage daje 6 golova onima koji vole zvezdu. Partizan je prvi, a ostali neka se dogovore kako će da se poređaju ispod hahahahaha

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 25.11.2018
19:52

NAPRED PARTIZAN!

avatar
Fikan
Sunday, 25.11.2018
19:52

BRAVO LJUBAVI !