Partizan nadigrao evropsku Zvezdu, slađi bod ide na "Marakanu"!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 23.09.2018.
20:52
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde remizirali su u 158. "večitom" derbiju odigranom u Humskoj. Crno-beli imali više od igre, o Zvezdinom golu će se pričati.

Sportske.net/Darko Mitrović
Sportske.net/Darko Mitrović

Povezane vesti

Prvi ovosezonski večiti derbi završen je nerešenim rezultatom 1:1 (1:0). Partizan je u vođstvo doveo Rikardo Gomeš, Zvezda u nastavku do boda golom koji će biti pregledavan još mnogo puta.

Partizan: Stojković, N. R. Miletić, Marković, Valijente, N. G. Miletić (od 88' Urošević) - Zdjelar, Šćekić - Janković, Pantić, Zakarić - Rikardo Gomeš (od 80' Nikolić);

Crvena zvezda: Borjan - Stojković, Degenek, Babić, Rodić (od 76' Gobeljić) - Krstičić, Čaušić (od 46' Jovančić) - Kafu (od 61' Simić), Ben, Marin - Boaći;

Malo ko je očekivao da bi u 158. "večitom" derbiju Partizan mogao da bude tim koji će dominirati i stvarati šanse, ali se na terenu od prvog minuta moglo videti upravo to.

Kompletno prvo poluvreme Partizan je dominirao i stvarao prilike, dok je tim Vladana Milojevića delovao neprepoznatljivo.

Nakon samo 25 sekundi igre klizanje Milana Borjana moglo je skupo da košta Zvezdu, ali je golman crveno-belih uz pomoć Srđana Babića ipak uspeo da sačuva mrežu i spreči Marka Jankovića da dovede Partizan u prednost.

Crnogorski reprezentativac bio je najopasniji po protivnika u prvom poluvremenu. U sedmom minutu sve je uradio maestralno ali je završnica bila loša. Tokom prvog dela Borjana su testirali Danilo Pantić i Nemanja R. Miletić ali se Zvezdin golman nije dao savladati.

Nakon velike greške Ričmonda Boaćija i lošeg pasa unazad usledila je odlična reakcija Rikarda Gomeša koji u situaciji "1 na 3" uspeva da izađe kao pobednik i da Partizan dovede u prednost u 33. minutu!

Vodeći gol Partizana pogledajte OVDE!

Do kraja prvog dela isti igrač je posle još jedne kontre ušao u šansu ali je lopta posle asistencije Marka Jankovića otišla previše u stranu pa je Degenek blokirao Rikardov udarac.

Tokom čitavog prvog poluvremena Zvezda je delovala neprepoznatljivo i to potvrđuje podatak da su jedina dva pokušaja imali Nenad Krstičić i Milan Rodić ali tu nije bilo problema za Stojkovića.

Na startu drugog dela igre slična slika kao u prvom poluvremenu. Nakon sedam minuta Danilo Pantić snažnim udarcem pogađa prečku. Sreća je bila uz Borjana i u 68. minutu. Rikardo je loše zahvatio loptu, Marković nije stigao na vreme da je smesti u mrežu, tako da je spiker na stadionu pogrešio kada je rekao da je pao drugi gol.

Zvezda je postepeno uspela da dođe do kakve-takve igre. Posle kornera u 73. minutu pao je izjednačujući gol ali će o njemu tek biti reči.

Ričmond Boaći je šutirao, Stojković izbacio loptu u korner, a dodatni pomoćni sudija signalizirao da je ona prešla zamišljenu gol liniju.

Zvezdin izjednačujući gol pogledajte OVDE!

Do kraja nije bilo promene rezultata, nekako se činilo da su treneri zadovoljni podelom plena, mada se mora reći da je ovoga puta Partizan bio bliži trijumfu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

51 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BenkovackiManitas31*
Monday, 24.09.2018
02:21

Partizan je bio bolji ali nije pobedio a ova halabuka oko gola je nepotrebna jer je jasno da je gol. E sad druga prica sta su iz humske nezadovoljni bodom a ko im je kriv sta nisu iskoristili sanse. Tipicna prica sa derbija

avatar
Кун
Monday, 24.09.2018
00:23

Radujte se, trpajte nas, zaslužili ste. Kakva sramota, bukvalno mi je na poluvremenu došlo da odem sa utakmice, neverovatno. Ovo je poraz što se mene tiče.

avatar
AlexPFC
Sunday, 23.09.2018
23:39

Da je Milojević pametan pa da uplati loto, sreću koja ga prati ove sezone valja unovčiti.

avatar
Monte_Kristo
Monday, 24.09.2018
13:03

A sta vas prati od pocetka sezone,dobili ste sve po 1-0,e pa ne moze i ovo,imate gol razliku go po mecu,sramota da se javljate bre,po prikazanom trebalo bi da bude bar 10 bodova razlike do sad

avatar
AlexPFC
Monday, 24.09.2018
18:51

Nas od početka sezone prati loš rad uprave, predugo držanje trenera Đukića i započet a nedovršen prelazni rok Ilieva. Posledica toga je loša i nepovezana igra i ono što je svakom i golim okom vidljivo velika neefikasnost. To ima za posledicu da postižemo jedan gol po meču nezavisno od jačine protivnika, što nam nikako ne ide u prilog. Ali to je naš problem i nije vezan za dobru ili lošu sreću.
S druge strane imamo Zvezdu koja je od dolaska Milojevića procvetala. Od svih dosadašnjih Terzićevih prelaznih rokova jedino maksimalno dobro odrađen je prošlosezonski letnji uz dodatak Bena. Sve pre i posle toga je uglavnom bilo bacanje para na fudbalere bez adekvatnog učinka.
Šta se dešavalo u sezoni 2015/16? Dovedena su pojačanja, zatim posle eliminacije od Kairata, Terzić dovodi nova pojačanja da bi se posle onog čuvenog meča sa OFK 2:0(2:6) krenulo u seriju pobeda.
Gde su sada Ebisilio, Sumaila, Meleg, Hajdin, Stoiljković, Milić, Kafu? Terzić je do sada imao gomilu promašenih transfera ali je gomilanjem pojačanja išao na ništa drugo nego na sreću i zakon verovatnoće po principu da će bar nekoliko pojačanja opravdati očekivanja. To koliku je sreću imao pokazuje i podatak da je Milojevića potpisao na samo godinu dana. Po svemu sudeći on u njemu nije ni video trenera koji će napraviti ovo što je napravio pa ga je nedavno maltene na kolenima molio da produže ugovor...

Sportski mediji u Srbiji su svojim tendencioznim hvalospevima o Zvezdi očigledno poslali navijačima dosta sublimiranih poruka koje su uticale da im se percepcija totalno poremeti. Stekao se utisak da je Zvezda nekakva kaznena ekspedicija, neka vrsta fudbalskog kiborga, koja samo treba da istrči na teren i smesti protivnicima gomilu golova. Pisalo se na temu obaranja Partizanovog rekorda iz sezone 1998/99 koji je oboren gol razlikom 22:3 naspram tadašnje Partizanove 23:5 i to sve posle meča sa Surdulicom kojoj su dali ni manje ni više nego tačno 6 golova da bi tek poslednji od njih doneo i prevagu u obaranju tog rekorda. Takođe i ovakvi tekstovi su išli u prilog Zvezdine nedodirljivost - https://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/zvezda-je-u-ovom-segmentu-bolja-od-reala-bajerna-juventusa-352304.html
Jučerašnji derbi je mnoge stvari vezane za Zvezdinu nadmoćnost i ''vrhunsko'' poslovanje Terzića razotkrio. Ispostavilo se da Zvezdini fudbaleri nisu nikakvi kiborzi koji gaze sve pred sobom. To se videlo i u evropskim utakmicama. Jedino u domaćem prvenstvu, gde pojedini treneri apeluju na Zvezdu da se ne ''zamara'' previše jer je čeka jak evropski duel, postižu se golovi kao na traci lakše i jednostavnije od Reala.
Od poslednja 3 preskupa Zvezdina pojačanja ove sezone, (Boaći, Marin, Čaušić) u derbiju smo videli samo Boaćija i to u ulozi smotanog štopera, dok se ova dvojica nisu ni lupom mogla videti...

U praksi, sreća Milojevića ove sezone počinje od drugog kola za LŠ i dvomeča sa Spartaksom iz Jurmale. Posle 0:0 u Letoniji, Zvezda tek u 78' minutu revanša dolazi do prednosti i izbegava eventualne produžetke i to golom postignutim najverovatnije iz ofsajda.
https://youtu.be/reerWVtycvM?t=1m28s
Posle toga su u žrebu izbegnuti Apoel i Legija da bi se sve krunisalo dvomečom sa Salzburgom. Po meni kada neko od 180 minuta dvomeča za svega 2 minuta postigne 2 gola a ukupno primi samo dva i pored mnogo 100% šansi protivnika je plod sreća a ne dobre igre i dominacije na terenu. Čak je u jučerašnjem derbiju Pantić pogodio prečku na veoma sličan način kao i Insinje...

Po svemu sudeći ono što je Zvezda čekala 26 godina je konačno dočekala, kolo sreće se okrenulo a Milojević bi eventualnom uplatom loto tiketa i definitivno konkurisao za sedmicu. To bi mu dobro došlo kada je već odbio ponudu od čak 2 miliona € i to samo zato da bi ostao u Zvezdi...

avatar
SL_Komedija
Sunday, 23.09.2018
22:53

Dobro igrao Partizan, motivisano, mnogo ih je Zvezda potcenila, vidi se da je mnogo falio Vujadin.

avatar
Alex DeLarge
Sunday, 23.09.2018
22:10

Apaolutno ocekivano stanje na terenu. Zvezda pokusala ziheraski, a za Partizan je ovo alibi utakmica, tako su se stvari i postavile na terenu... Ne, nije Partizan dokazao nista, losiji je tim od Zvezde i ni pobeda to ne bi promenila. Na Marakani ce izgubiti lagano, a razlika ce.se tek pokazati kad Zvezda ispadne iz Evrope... Causic.nije za prvu, makar ne jos...

avatar
Capitano
Sunday, 23.09.2018
22:03

Totalno bez motivacije, kao da su igrali prijateljsku. Sto se tice gola iz jednog ugla mi je delovalo da nije gol, ali iz drugog, onog iza gola mi je delovalo kao da je cist gol (kada se uporedi pozicija lopte u odnosu na stativu deluje kao da je presla). U svakom slucaju cestitke Partizanu zasluzili su da pobede, nisu imali srece, mi jesmo i sada treba uraditi sve da se ovako slaba izdanja ne ponove.

avatar
Vlada Mutavi
Monday, 24.09.2018
07:18

Ovo je ljuski gest. Pravi navijač Zvezde realno sagledava situaciju. Da je takvih više sa obe strane, za vreme utakmice bi svako navijao za svoj klub a posle utakmice zajedno bi otišli na pivo ili šta već.

avatar
T. Henry
Sunday, 23.09.2018
21:52

Partizan bolji, gol zvezdin uopšte nije sporan, čist gol

avatar
bax
Sunday, 23.09.2018
21:41

ne znam šta vas čudi, protiv salzburga je trebala da primi pet komada, isto protiv napolija, večeras je bila smešna, grujić igrač utakmice....

avatar
Vlada Mutavi
Sunday, 23.09.2018
21:22

Javno se izvinjavam Ivici i Bati što sam se podsmehivao njihovoj pretpostavci da će sudije pomoći Zvezdi.
Istovremeno, bio sam ubeđen da će Zvezda sa pola snage pobediti u derbiju.
Na kraju, ispostavilo se ne samo da Zvezda nije pobedila, već da je zahvaljući poklonu od strane sudije iza gola, ali i glavnog, jer glavni sudija nije u obavezi da posluša asistenciju svojih pomoćnika ukoliko nije siguran u njenu ispravnost, uzvukla zlata vredan bod.
U svim segmentima igre Partizan je nadigrao Zvezdu i u svemu bio apsolutno superiorniji, no eto po ko zna koji put, sudije su te koje direktno odlučuju o konačnom ishoidu utakmice.
I kad se opet osvrnem na početak ovog komentara, odnosno činjenice da su ilijev i Mirković pretpostavljali, a možda čak i znali da će sudije biti na strani Zvezde, najiskrenije se pitam čemu uopšte utakmice sluŽe? Unapred se zna ishod, unapred je mnogo toga već rešeno, a sve nas koji gledamo utakmice, neko bez imalo stida i ljudskosti u sebi, pravi budale.

avatar
Fikan
Sunday, 23.09.2018
23:46

Svaka čast,svaka je na mestu.

avatar
BenkovackiManitas31*
Monday, 24.09.2018
02:24

Da, 7 titula u nizu... slazem se sa tvojim komentarom, u cemu je svrha utakmica

avatar
magister
Sunday, 23.09.2018
21:17

Partizan je morao da da bar još gol u prvom. Janković drugi put, otkako je u Partizanu, igrao kako treba (prvi put u Mađarskoj). Čak ostao na nogama u situaciji u kojoj bi mnogi pali, izašao sam pred golmana i kad je jedino normalno rešenje bilo da samo ćušne ka Gomešu i 100% šansa, on je pokušao špicem, verovatno je hteo spoljni felš, i ogromna šansa je propala. Da li će da odgleda ovu utakmicu i shvati kako treba da igra? Zvezda delovala znatno slabije nego u kvalifikacijama za LŠ i protiv Napolija. Priznajem, nije mi jasno zašto Kosović dobija toliko šansi, a Đerlek - nijednu. Šćekić danas bolji nego inače. Zakarić je već igračina i vidi se da će još da napreduje. Pantić nikako da se psihički stabilizuje i pokuša da igra ono što može. Ima dobrih poteza, jer je talentovan, ali u jednostavnim situacijama, od mogućnosti da napravi 100% šansu, a igra na takvom mestu, on odigra nelogično (pred kraj, umesto da proba da ubaci na peterac gde dva naša igrača čekaju loptu on šutne u vis prema korner zastavici. A to je moglo da odluči utakmicu. Takođe, jednom u prvom, sjajno utrčao i logično šutnuo iz poluokreta, ali i prilično slabo. Veliki igrači u odsudnim trenucima odigravaju najbolje. A on, mnogo bolje i tačnije odigrava na 50m od gola nego kad su šanse. To mora da se trenira i da se o tome razgovara s nekim psihologom. O Zvezdinom golu ne treba razgovarati. Umesto razgovora o golu, treba pokrenuti ozbiljnu studiju i razgovore i okrugle stolove o VAR-u i izračunati, kroz studiju izvodljivosti, koliko bi FSS i klubove koštalo uvođenje VAR-a.

avatar
ISTINA BOLI
Sunday, 23.09.2018
23:35

Po komentarima,ne bih rekao da si prodavac kokica,pa mi samim tim nije jasno,da neko ko ima neko znanje,prica o VAR-u u nasoj ligi? Pola klubova nema stadione,pola klubova igra na pasnjacima,o nizim ligama tek da ne pricam,tek par stadiona ima reflektore,zato i igramo u terminima japanske lige,veciti derbi koji se igra na drugom najvecem stadionu u nasoj drzavi,ima 3 kamere i ti pricas o uvodjenju VAR-a,a sto je najtuznije,na utakmici Svajcarska-Srbija si mogao da vidis kako VAR apsolutno nista ne znaci,jer dodje sudija i osakati ekipu sa zutim kartonima,za koje se nece koristiti var,pa onda moze da dosudi neogranicen broj faulova na 16m,gde isto nece koristiti VAR i na kraju,moze da da crveni ako treba,pa i da svira penal i posle gledanja snimka i da izjavi da je on tada to tako doziveo. Uvesti gol tehnologiju koja je jednostavna i jeftina i to je za sada i vise nego dovoljno.

avatar
Slobodan Dragojevic
Sunday, 23.09.2018
21:14

Ovo kao- Dan mrmota-svaka sporna odluka na našu štetu,godinama.Mi tražimo VAR oni protiv,očigledan primer večeras.Ovaj je već svirao Zvezdi komičan penal -lopta pogadja Rnića u koleno on ladno na penal.

avatar
Dragan Red Devil
Sunday, 23.09.2018
21:09

Neka kaze ko sta hoce. Cist gol Zvezde,ali realno Partizan je bio mnogo bolji. I zasluzio je pobedu.

avatar
pfc11
Sunday, 23.09.2018
21:08

E PA OVO JE TA ZVEZDA KOJA JE 5 PUTA BOLJA I SKUPLJA.SUTNULI TRI PUT NA GO.OVO JE SRAMOTA.RAZBISMO IH.JA BI IM PREDLOZIO DA PROMIJENE IME I UMJESTO C.ZVEZDA DA SE ZOVU SRECNE GUZICE.OVAJ SUDIJA VIDI GO A NISU VIDJELI KAD IZADJE LOPTA PO METRA U GOL AUT I DAJU NAM GO.MILO MI JE STO SAM POGRIJESIO JER SAM MISLIO DA CE NAS RAZBIT.

avatar
magister
Sunday, 23.09.2018
21:06

Pitao sam se ovde juče, prekjuče, šta je Zvezdin motiv da bude protiv Vara. Sad je i meni jasno.

avatar
Sunday, 23.09.2018
21:06

Gospodo iz Zvezde! Naši dragi fudbaleri. Ako ste mislili da bogovi kad ste ušli u Ligu Šampiona i osvojili bod protiv Napolija, grdno ste se prevarili. Onako puni sebe igrate derbi i muka mi je da vas gledam već posle prvog poluvremena. Kako navijači Partizana kažu, ovo je "nikad gori Partizan". A takav Partizan vas je ODUČIO OD FUDBALA!

avatar
Südkurve München
Sunday, 23.09.2018
23:13

Eee pa gospodine, jesi li ti svestan da igraci CZ nisu Bayern, Mancester, Real, Juventus koji godinama igraju LS, koji imaju mnogo bolje uslove za trening, jednostavno, treba vremena da se privikne na taj nivo igranja. Ja definitivno dok je tu Miloje, necu ga nikada napadati ni ove igrace, jer su oni Zvezdu uveli u LS

avatar
Monte_Kristo
Monday, 24.09.2018
13:15

Sto vas nije pratila sreca protiv Besiktasa,a da,nije bilo prostora za srecu,rastavili vas na komadice.

avatar
Monte_Kristo
Monday, 24.09.2018
13:13

I ti si mi Zvezdas,ovako pricas o momcima koji prave cuda,ne mogu svaku da dobiju 3-0,aloo derbi bre,jos u gostima,jos oni imali motiv da spuste razliku i da dobiju evropski tim kako bi popravili utisak,nama bio trening maltene,sramota da te bude,predji navijaj za Partizan.

avatar
Vlada Mutavi
Monday, 24.09.2018
07:24

U ligu šampiona uvela ih je čista sreća. Pogledaj snimak utakmice sa Salzburgom i reci javno da je Zvezda u ibe utakmice bila bolja.

avatar
petar000
Sunday, 23.09.2018
21:04

Ova utakmica je lajt motiv Milojevog mandata u Zvezdi. Znaci, Zvezda jeste bolja ekipa od Partizana po igracima, to nije sporno, ali on covek toliko srece ima od kad vodi Zvezdu da to nije normalno. A najcrnje od svega je sto glumi neko ludilo, neku samopouzdanost, pa kao mi smo drugo poluvreme njanjanja, dosli smo po vise. Pa jeste dosli, ali kazi da ste bili zgazeni. I samo jos jedno pitanje prvenstveno medijima, hocete li i sada deset dana da izvestavate o junackom bodu Zvezde kao protiv Napolija? Eto, to me zanima, jer nista bolja Zvezda ni na ovoj utakmici nije bila?

avatar
BenkovackiManitas31*
Monday, 24.09.2018
02:28

A hoces ti da nastavis da vices “uprava napolje” ili ces da se primiris bar do utakmice sa Radnickim ili Surdulicom?

avatar
petar000
Monday, 24.09.2018
16:21

Kakve veze ima to sta cu ja da vicem, ili ne. Citaj moje komentare gde ja u 90 % slucajeva prozivam Partizan, njegovu upravu, ili igrace. Zvezde se dotaknem jedino kad procitam neki nebulozan komentar nekog od vas. Znaci, Milojevic dve godine nije odigrao utakmicu jacu na kojoj je Zvezda izdominirala (osim mozda Bate tamo, Sparta u bg (koju je i "zlatibor voda oducila od fudbala), i poslednjeg derbija u sezoni kada je sve vec bilo reseno). Na svakoj drugoj utakmici u Evropi je realno bila u najboljem slucaju bar malo slabija, a u vecini slucajeva zgazena, osim sto nije primala golova koliko je trebala. Sa Spartom tamo u drugom pol bar tri komada (mislim dve precke), sa Kelnom tamo bar pet komada (dve stative), Krasnodar da ne pricam, to je bilo oducivanje od fudbala u obe, Arsenal takodje sa desetim timom vas izdominirao. Trnava tu negde kao vi, mada je i ta utakmica mogla u potpuno drugom smeru da ode, Za Salcburg necu ni da pricam jer realno ste prosli utakmicu u kojoj ste trebali da budete ponizeni, i jeste bili osim rezultatski, od Kelna u bg takodje niste bili bolji, prvi derbi prosle sezone nije sviran penal Tavambi, drugi derbi ste dali gol iz ofsajda (taj derbi je kao i sad odlucio prvenstvo), Napoli vas zgazio pred pedeset hiljada ljudi. Znaci, ja ne kazem da bi sve te utakmice Pratizan odigrao bolje od vas, ali znam da bi Partizan na svakoj od tih utakmica da su protivnici imali toliko sansi primio bar po tri komada. Pricam o tome kako Miloje ima vise srece nego pameti, tako je bilo i Cuku dok je vodio, Partizan napravi deset sto posto sansi, pogadja precke stative i onda oni iz prvog prelaska preko centra daju gol, e kad je te srece tamo nestalo, najurili su ga kao stetnog jer nikog u ligi nije mogao da dobije. Sad je druga prica jer ima mnogo jacu ekipu, ali to nije poenta mog komentara. Ti mislis sad kao vi ste nas pustili da izdominiramo zbog mira u nasoj kuci, ako sam te pravilno ukapirao? Inace bi vi bas kao i protiv Napolija samo da ste hteli odigrali potpuno drugacije (kako vidim ima vas koji su tog misljenja, da oni nisu dobri, nego je vama cilj bio da budete losi). Pa znas, ja imam previse godina da bih verovao u takve bajke.

avatar
indosrbija
Sunday, 23.09.2018
21:03

Partizan uzeo sasvim zasluzeno bod a mogao je i sva tri..Ne bih sad kritikovao nikog u zvezdi posle toliko radosti ove godine moze i da se desi slab dan..Mozda je ta konkurencija u zvezdi i preterana,malo se gubi osnova ali dobro.P.S.teren je sramotno ocajan za klub renomea partizana i nikako nam nije odgovarao...i ima igraca dosta placenih a slabo igraju..previse igraca imamo,veliki budzet..sta sa jevtovicem,srnicem,pavkovim pa i joveljicem,mnogo je pitanja..verujem da ce ljudi iz zvezde resiti sve ovo i napraviti balans..

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 23.09.2018
21:03

Ako je ovo ta nepobediva Zvezda, onda svaka cast. Ocekujemo sada izjave iz FSS, iz Crvene Zvezde i ostalih klubova kako je nepotrebno uvesti gol tehnologiju i VAR sistem, jeste da je na prvi pogled go bio, ali cemu onda da se desavaju ovakve stvari.

avatar
Amar Zornic
Sunday, 23.09.2018
21:02

Partizan bio apsolutno bokji , nasi igraci nadmeni , nonsalantni ... nesto kao kosarkasi posle pobeda u Evroligi , to ne sme da se desava

avatar
Kajri Irving
Sunday, 23.09.2018
21:01

Steta, ne moze se 11 na 11 + sudije :/

Dokazano jos jednom koliko je ovo sve smesno, da ovakva zvezda sve domace utakmice dobija sa 3 0, dok se Partizan muci svaku utakmicu. Onda dodje derbi, pa se objasni par stvari. Naravno, nema potrebe da se objasnjava da jedni igraju uz pomoc sudija svaku utakmicu, a drugi ne.

Titula 2016. je veca nego vasih 10 :)

Lupajte minuse botovi.

avatar
Alexander Stonsky
Sunday, 23.09.2018
20:58

Pričali kako bi nad njihov drugi tim razbio 3:0 a onda morali da primene neke njihove dobro poznate druge načine.

avatar
Man.United99
Sunday, 23.09.2018
20:58

Partizan je odigrao daleko bolje, vjerojatno njihova najboljapartija

avatar
BenkovackiManitas31*
Sunday, 23.09.2018
20:57

Igraci bez energije i velike zelje, Partizan bolji i napaljen sta igra sa ekipom iz LS. Gol je regularan, Zvezdi sladji bod. Potvrdjuje se pravilo da derbi ne dobija ekipa koja je favorit.

avatar
Sanchez Bakero
Sunday, 23.09.2018
20:56

Prognozirao sam nerešen rezultat, mada, posle svega viđenog, možda je Partizan zaslužio i sva tri boda. Da li je lopta prešla gol liniju posle udarca Boaćija..? Stvarno je teško reći.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 23.09.2018
20:56

Partizan je zasluženo pobedio i trebao je ubedljivije jer u prvom poluvremenu po igri i šansama bio bar za 3 gola bio bolji, a i u drugom poluvremenu je bio bolji (prečka Pantića, lopta na gol liniji), a zvezda za 90 minuta nije imala nijednu šansu. Sudija je dosudio gol za zvezdu koji nismo videli. Kad dokažu da je gol onda možemo da pričamo o nerešenom rezultatu. Partizan na putu do titule samo sudije mogu da zaustave.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Sunday, 23.09.2018
20:56

Ovo je za nas veliki poraz, uzasni pristup utakmici, trebali smo da ih zgazimo kao sto smo 2-3 klase iznad njih trenutno.. Da li je umor ili sta ne znam, ali za nas je ovaj bod kao poraz. Oni nek ga slave jer da im je bio ponudjen pre utakmice oberucje bi ga prihvatili! Idemo dalje CZV! I idemo kuknjava za ofsajd gol ide 1,2,3 ...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 24.09.2018
18:28

Hahahaha...pa ne znam ko je slavio i to ukradeni bod. Partizan je daleko bolji tim od vaših umišljenih preplaćenika i samo sudije mogu da ga zaustave na putu ka tituli!

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 23.09.2018
20:55

Partizan neuporedivo bolji u prvom,drugo je bilo sporije i manje interesantno. Steta sto nema pravog ugla da se vidi dal je gol,tu je negde na granici. Sve u svemu,Partizan motivisaniji i agresivniji.

avatar
Doktor Trax
Sunday, 23.09.2018
20:55

Marin ocajan pored Causevica najgori bio

avatar
Sale Mladenovic
Sunday, 23.09.2018
20:55
avatar
Sunday, 23.09.2018
20:55

Miloje ovo je sramota. U najvažnijoj utakmici polusezona ste bili najlošiji, bez zalaganja i želje. Brukate nas i ne poštujete.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 24.09.2018
18:29

Važno je da vas sudije nisu obrukale, sudije su bile visini zadatka.

avatar
Kori Volden
Sunday, 23.09.2018
20:54

Mnogo bolji Partizan danas. Desilo se tipa ono sto se desilo njima kada su igrali u LS sa Realom 0 - 0. Rastureni su bili u derbiju nekoliko dana kasnije. Tako smo danas rastureni bili i mi. I da je Partizan pobedio, bilo bi zasluzeno. Nijednu sansu nismo imali osim gola Boacija. Gol je cist. Cela lopta je presla liniju. Razumem premorenost. Ali ovo je derbi. Potcenjeni Partizan je danas pokazao zelju kakvu do sad nije imao. Najgora Zvezdina utakmica ove sezone plus najbolja Partizanova, jednako je ovo. Samo rezultat je pozitivan danas, prvi put otkad je Miloje na klupi smo apsolutno nadigrani. Cak nas ni Arsenal nije rasturio ovoliko ni u Beogradu ni u Londonu. Idemo dalje, pamet u glavu.

avatar
37Dadoo
Monday, 24.09.2018
00:48

djordjevicu ajd malo prilezi...sad cu doci...your .other me ceka reci da ne spava

avatar
Südkurve München
Sunday, 23.09.2018
20:54

Utisak - Borjan igrac utakmice, stoperi Zvezde ocajni, jedino je nesto Marin pokusao. Sudija da prvo nauci sta je faul, a sta start na loptu. U svakoj takvoj situaciji je svirao faul obema ekipama

avatar
ISTINA BOLI
Sunday, 23.09.2018
20:54

Nadam se da se neko iz Zvezde setio da pozove i komsije na veceru,nece moci sami pojesti onolikog soma,a steta da se baca hrana.