Partizan na ''minus 8'', Asano konačno pogodio, nova povreda koja brine

Autor: Darko Mitrović
nedelja 10.11.2019.
18:30
Izvor: Sportske.net

Posle Lazara Markovića, još jedna zabrinjavajuća povreda u ekipi Partizana.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana ostvarili su rutinsku pobedu u 16. kolu Linglong Superlige protiv ekipe Inđije.

Crno-beli su trijumfovali sa 3:0, ali utakmica je počela u tužnoj atmosferi, odavanjem pošte preminulom dečaku Isaiji Pantiću koji je danas izgubio životnu bitku, posle gotovo dve i po godine borbe sa opakom bolešću.

Kada je sama utakmica u pitanju, Partizan je poveo u 17. minutu golom Zorana Tošića, pošto mu je Sadik ostavio loptu ''na tacni'' u kaznenom prostoru gostiju - 1:0.

Tokom prvog poluvremena viđena je mirna utakmica bez mnogo uzbuđenja i zanimljivog sadržaja, a početkom drugog, Partizan je rešio sve dileme oko pobdnika.


Samo dva minuta kasnije postavljen je konačan rezultat, a režirao ga je Takuma Asano.

On je najpre iznudio jedanaesterac, a onda preuzeo odgovornost da ga i izvede i to je učinio elegantno i precizno za ubedljivih 3:0.

Imao je Partizan potom još par prilika za još koji gol preko Sadika, Asana, a posle Suminog kornera stativa je spasla Inđiju u 65. minutu.

Potom su se i gosti ohrabrili da angažovanije krenu ka golu Filipa Kljajića i u par navrata su opasno pripretili preko Bjeličića i Banjca.

Ostalo je 3:0, Partizan je ovom pobedom smanjio zaostatak za Zvezdom na osam bodova razlike.

Partizan: Kljajić, Lutovac, Ostojić, S. Pavlović (Vujačić od 81.), Brežančić, Zdjelar, Šćekić (od 58. L. Pavlović), Tošić, Suma,  Asano, Sadik (Ivanović od 76.).

Inđija: Preković, Dimitrijević, Rogač (od 46. Ilić), Vidić, M. Ilić, M. Janjić, Jovanović, Bjeličić, Josović, Milosavljev (Rajevac od 78.),  Bastajić (Banjac od 58.)
.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Sunday, 10.11.2019
20:00

Ako je i bio penal, bio je samo zbog nekog kontakta nogama, uzasan dan...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 10.11.2019
21:52

Dan je užasan zbog Isaije i povrede Šćekića, ali kontakt nogama nije "samo", to može da bude dovoljno za penal. Asano je prilikom pokušaja da šutne zapeo o nogu protivnka koji se kretao iza njega, a nije pokušao da startuje ni na loptu ni na igrača. Ako se prednost daje uvek igraču koji ide na loptu onda je penal, a ako se gleda ko inicira kontakt onda nije penal. Pošto su pokrali Partizan protiv Napretka, voždovca i Čukaričkog, a zvezdi rešili utakmice protiv Inđije, Napretka, rada i sada bod protiv Javora mogu da na 2:0 za Partizan dosude nepostojeći penal i kažu: Vidi kako se pomaže Partizanu, pa ne radi to samo zvezda vidi i Partizan namešta" jer oni kontrolišu sve, a klubove iz koalicije nema potrebe žaliti, neka glasaju za VAR i strane sudije pa da vidimo ko je najbolji.

avatar
REVØLT
Tuesday, 12.11.2019
22:12
avatar
REVØLT
Monday, 11.11.2019
23:56

Moja poenta je da je samo nogom moglo da bude, ne i rukama i(li) telom, a ako je Asano zapeo za nogu koju je ovaj iza njega ostavio, onda (po mom misljenju) isto nije penal za nas jer je to bio krajnje slucajan kontakt. Svima je jasno zasto se ovo radi, to je providno i nema potrebe dalje da se komentarise, cak i mene to vise smara.